Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 744
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
Искаш да направиш скули или да попълниш хлътнало?

# 481
Преди да избера лекарката, четох, питах и мислих. След като отидох и легнах се оставих в нейните ръце, какво и къде е слагала е преценила тя, и да питам не разбирам, така че е излишно. Тя обясняваше за точки за мускули, но аз бях така спекла от страх да не стане беля, че нищо не запомних:))) Само и казах, че не искам да се вижда намеса. Да е естествено и само да ме върне няколко годиннки назад, аз не искам нищо да си променям:) На мъжът ми много отиде, но той попълваше хлътнало, скули никога не е имал, че тепърва да ги коригира:) Върна обема и много свежо стана, според мен може още де, за декември се разбрахме да добавим. Той много се хареса това е най- важното, каза че Ванеска е много готина и не иска при никой друг да ходи:) Имам "досие" в компютъра и, където пише какво и колко. А имам и едно картонче чакайте да видя, май е и за двамата- Teosyal ultimate-3 ml за бузите може би? Teosyal PureSense 2 ml за моите очи и половинка в горна устна. За ботокса не пише какъв е и колко. Видях си и касовата бележка-2280 лв за двамата, за мен беше към 900 останалото за мъжа ми. На второто ходене, за корекция още половин ампула под окото и ботокс на него. Това е.
Декември за мен нищо, за него малко ботокс може би. Дано го хване, засега още нищо. Какво е това дебело, овнешко чело не знам:))) Той си пита по неговия въпрос- има ли и други мъже? Имало, около 30% били, успокои се Joy

Наистина е много индивидуално, на мен ми боцна  1/4 от неговото  количество и съм бетон, ще намали за следващия път. А на него втори път му сложи, повече не може, толкоз.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 21:21 от JACKLIN*

# 482
  • Stuck in a moment
Честито! Толкова възторжен постинг, че веднага ми се прииска и на мен!
Добре е, че даде инфо за ползваните марки и видове филър.

# 483
Жаки, благодаря много за споделените подробности! И аз като теб имам хлътване под очите, което много ме дразни. Определено ме нави с поста си. Значи teosyal pure sense 2ml общо за двете очи?  Сега на 8. 06 съм на устни и определено ще поискам и това.  bouquet

# 484
Чичи, значи за под очите те агитирам твърдо! Ако не ахнеш ей ме на, обещавам:)
 Днес се видях с позната, седи гледа ме и казва, абе нещо много си се разхубавила, подмладила, не се сети, че съм се "пипала" вика сигурно се наспиваш:)) То ако ставаше със спане, ехеее:)

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 14:46 от JACKLIN*

# 485
  • София
4 дни след подновяването на ботокса и при мен ефектът е Уау.
Със сигурност няма да има нужда от ретуш.

# 486
Змия, честито дай да видя преди и след, имаш ли снимки?

# 487
  • София
Змия, честито дай да видя преди и след, имаш ли снимки?

Нямам, изобщо не ми е хрумвало да правя такива.
Много бих искала и ММ да е навит на такива процедури, но той поощрява мен, а за себе си не ще и да чуе.
Наближава 50 години, почти напълно белокос е и ако опъне челото ще свали няколко години, но не иска.

Ако искаш ще ти пратя на ЛС как да ме намериш във Фейсбук.

# 488
Жаки, страхотен резултат и много естествено стои всичко, изобщо не мога да кажа, че нещо е пипано по лицето.

Аз имам въпрос относно веждите ти - естествени ли са или правени и, ако са правени какво точно е направено по тях. Страшно много ми харесаха, невероятни са. Искам и аз такивааа.

# 489
Веждите са си мои, не съм правила нищо, само ги почиствам. В момента едната е леко очудена, ще се оправи до няколо дни:) Сега за пръв път ползвам филъри, имам и по три процедури Вива, Венус и Хидрафейшъл през зимата. Това е...засега:)

# 490
Знаех си аз, че са естествени.  Sad
Страхотни са, на мен не ми изглеждат учудени, просто много плътни и красиво извити са.

# 491
  • Stuck in a moment
Много си красива  Simple Smile

# 492
Jacklin с канюла ли поставиха филъра под очите, т.е. с едно убождане? И аз имам хлътване под очите, но срещнах много негативни коментари за оток след процедура. Предстои ми консултация с Ванеска и съм решила да се доверя на нейната преценка. За устните,обаче мисля да настоявам за Теосиал кис.

# 493
Да с канюла, с едно убождане . Аз съм с доста реактивна кожа, посинявам лесно, но сега не съм имала нито една синина, нито пък оток, от кабинета отидох на важна среща, нямаше и следа. Ванеска ми сложи ББ крем.  За устните не съм компетентна, другите да те посъветват.

Когато отидеш, жената на рецепция ще ти даде крем за обезболяване, ако не ти даде си искай и се намажи добре под очите, прецени си да имаш поне 15 мин да подейства, устните също мажи, за да няма болка.
При корекцията нямаше време да ме "хване" крема и не беше съвсем приятно:)

# 494
Жаки, прекрасна си!  bouquet точно за същото хлътване иде реч. Мислих да питам за синини, но и на това си дала отговор. Голямо благодаря.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт