Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 026
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Тук поне 2-3 месеца - само спортен сутиен  Peace

# 541
  • FRANCE
По принцип и тук ама аз исках да си нося роклите с презрамки и деколтета Mr. Green освен да си търся цветни спортни поне да изглеждат по свежо че сега съм с този звяр http://www.silhouetteetorthopédie.com/z-bra-s-021.html

# 542
  • в 1001-та нощ
Има време за роклите  Hug Още малко търпение   Blush

# 543
  • Бургас
Още един доволен от Д-р Стоянов.Преди 8 години правих подмяна на инплант.Тогава исках по големи кубици и  той ми отказа с аргумент че ще съм като "XXL"звезда.Много се радвам че го послушах,сега съм изключително доволна.Смятам че има реална представа за резултата важното е да се припокрива с представите на пациента.Имам и други интервенции при него ,за мен до сега това е моят доктор.

# 544

[/quote]

Аз през 2012г. съм попълвала хлътналото под скулите при Ванеска с Теосиал с канюла. Много добре се получи. Бях отслабнала много след челюстни операции.

[/quote]
Хъм, вчера на корекцията я попитах, огледа ме хубаво и каза, че нямало нужда от филър, едно легаси щяло да свърши работа за сега, защото далеч не било толкова сериозно колкото аз съм го виждала... дали не започвам да се вманиачавам   newsm78

# 545
  • в 1001-та нощ
Вероятно е права  Peace А кой лекар е това?

# 546
Ами операциите се назначват за след месец примерно и дават бланка с необходимите изследвания. Да, спортния сутиен го носих около 2-3 седм, спор няма, ч ако сложиш банел има дискомфорт. Идеята ми беше, че аз си представях да съм някакъв труп:) А аз си работех, гледах си двете деца без никакъв проблем. Стоянов не прави компромиси според мен и затова като препоръча нещо, не се съгласява лесно с меннието на пациентите.Наистина поставя мнг по-големи импланти като размер от на колегите, на мен ми сложи 370СС, в момента съм пълна чашка В, както бях поискала и стоят адски естествено.

# 547
Какво мислите за тази оферта? http://derma-act.bg/bg/article/restylane-subq-offer
Знам, че е най-добре да звънна, но все пак. Имате ли информация, а може би и опит с този филър?
Къде е уловката?  Laughing

# 548
Какво мислите за тази оферта? http://derma-act.bg/bg/article/restylane-subq-offer
Знам, че е най-добре да звънна, но все пак. Имате ли информация, а може би и опит с този филър?
Къде е уловката?  Laughing
За Restylane съм с две ръце! Но все пак не само филъра е важен, защото това е наистина добър филър, но дерматолога и техниката на поставяне е от значение.

# 549
  • София
В  
Скрит текст:
aesthetica clinic
, само утре , имат 50%отстъпка на ботокс. Мнение за тях?
Така се изкушавам  Joy

Относно ботокс , беше споменато, че при проблем с очите не е препоръчително да се слага. Този проблем включва ли астигматизъм?

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 21:13 от Wind_

# 550
Остават "само две места", та не му мисли много...  Laughing
AnSvet, благодаря за отговора. Т.е. препоръчваш Рестилайн като цяло или имаш поглед и конкретно в/у този вид SUBQ, каквото и да значи?

# 551
  • в 1001-та нощ
В  aesthetica clinic, само утре , имат 50%отстъпка на ботокс. Мнение за тях?
Така се изкушавам  Joy

Относно ботокс , беше споменато, че при проблем с очите не е препоръчително да се слага. Този проблем включва ли астигматизъм?

Една съфорумка се беше оплакала от влошаване на зрението след ботокс, друга сподели, че й е отказано поставянето с такива съображения..

# 552
Здравейте,
Преди седмица си поставих Теосиал под очите.(.на слъзната падина )и резултатът е едва забележим Sad
Много съм разочарована..не стига ,че резките са си същите ,а дори се сдобих с торбичка под едното око Sad(
Тъй-като ми е първа "разкрасителна"процедура ,не знам кво да правя ..

# 553
Вероятно е права  Peace А кой лекар е това?
Д-р Генчева, Скин Лайн - Варна

За сравнение,  друга лекарка в конкурентна клиника още миналата година като ходих за ботокс, дори без да съм питала за мнение ме почна - "трябва да дойдеш за ти оправя горната устна, скулите ти са започнали да хлътват, трябва да се сложи филър, назолабиалните също трябва да се запълнят..." направо ми прилоша, викам си, то май нищо хубаво не е останало по мен
Добре, че реших да сменя клиниката и да се доверя на д-р Генчева, тя по - не ме депресира:) 

# 554
Остават "само две места", та не му мисли много...  Laughing
AnSvet, благодаря за отговора. Т.е. препоръчваш Рестилайн като цяло или имаш поглед и конкретно в/у този вид SUBQ, каквото и да значи?
Конкретно със SUBQ нямам опит. Слагала съм си Restylane kysse, Restylane defyne и Restylane lift - за обем на устните, за коригиране на хлътнали зони под очите и в зоната на брадичката и също така изграждане на контура на брадичката (последният продукт). Много съм доволна и от поносимостта на продуктите и от резултата.
Аз не се подлагам на промоционални оферти с продукти, които не познавам. Имай предвид, че в много клиники просто разполагат с по-голямо количество от даден продукт, който не могат да употребят и пускат промоции. А дали е качествен и дали се поставя качествено е отделен въпрос. За съжаление относно мнение за SUBQ не мога да ти помогна.

Общи условия

Активация на акаунт