"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 9

• 88 255
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Д:/Михрибан, вие познавате ли този човек? вие ли го поканихте?
М7не, не го познавам.
Д:Тогава аз да накарам да го изхвърлят оттук.(
М:Както исакш, мили. Но почакай да кажа речта си ,след това.

Р:Не ти отива да си натъжена, Сюхан. Такава красива жена като теб винаги трябва да се усмихне.
С:Слушай, веднага се махай оттук, преди да съм накарал някой да те изхвърли.
Р:Хората някой ден умират..Тахсин бей живя достатъчно.

Д:Сюхан, какво ти каза онзи мъж? Той ли те разстрои? Какво ти каза? Кажи.
С:не е свързано с Ръза.. Свързано е с баща ми.
Д:Какво естанало сд баща ти?
С:Да тръгваме ли оттук, Джесур.
Д:Хайде, ела.

Джахиде нападна много лошо жената до Корхан hahaha hahaha hahaha

Д:Накрая нали вече имаш любовница, браво на теб..Заприлича на баща си накрая.

Д:Къде искаш да отидеш?
С:В къщата в Нишанташъ. Затъжих се за миризмата на майка ми..
Д:Добре..

Опитват се да изкарат Ръза навън, но той не иска.

Р:Добър вечер..Като собственик, искам да ви кажа добре дошли тук. Тахсин бей ми е свако. Вие всички много добре знаете, че той е съпругът на сестра ми, заради която аз лежах толкова години в затвора..

Ръза им казва, че той е новият собственик на хотела.. И изгони мъжете, които се опитваха да го изкарат навън.

М:Тахсин, какво говори този човек? Да не е полудял? Ти сигурно сега умираш от мъка, че ти така лесно на никого нищо не даваш.
Т:Михрибан, махни се от главата ми.
К:Ти наистина ли му даде хотела?
Т:Теб какво те засяга това? Ти както се настани във фирмата и той така.
К:Ние взехме онова, което е наше право.

С:Нещо, което не искаш да приемеш, идва един непознат и с едно изречение ги го казва в лицето. Аз загубих майка си, беше много млада все още.Но човек не успява да свикне с това..винаги смъртта му се струва непозната..Баща ми умира, Джесур.. Тахсин Корлудаа умира. От болест, която въобще не зднам, дори не знам как се казва.
Д:Той знае ли?
С:Пратиха едни тестове в Америка, и аз не исках да му казвам, преди да сме получили резултатите.
Д:Не може ли да бъде изцлекуван?
С:Все още не са успели да поставят точна диагноза, но може да живее най-много година и две. Това, че баща ми ще умре го казах първо на човека, който го мрази.
Д:Може би не го мразя. виж, преди моята майка да се разболее, знаех, че някой ден това ще приключи.. Но трябва да живееш така сякаш нищо няма да свършва..  В момента не мога по никакъв начин не мога да те утеша.Но мисли така. Нищо няма край..Така както любовта няма край, така и смъртта няма край. Говоря глупости, нали? Да , говоря глупсоти..
С:Не, разбирам те.
Д:Какво трябва да се направи, знаеш ли? Трябва да разделим живота от смъртта..Разбира се, стига тази смърт да не идва преждевременно, стига тя да не идва от ръцете на един убиец.

Джахиде обвинява корхан, че й изневерява.

К:Джахиде, ти ме лъга в продължение на месеци, сега идваш тук и ме обвиняваш в изневеря ли?
Д:пак ли тази тема? Ти никога ли няма да можеш да ми простиш за това?
К:Не знам..

Тахсин и Ръза се разправят за това защо ръза казал за хотела.

Р:Тахсин, ако хората не знаят за силата и властта, която имаме, тогава няма смисъл от тЯХ.
Т:Сега и философ ли стана?
Р:Ккато и да е..ти сега не мисли за тези неща, наслаждавай се на живота, че той е много кратък.

С:Вратът ти се е схванал.
Д:Остави това сега, ти по-добре ли си?
С:Длъжна съм да бъда.
Д:Сигурен съм, че ще бъдеш добре.
С:Трябва да отида в чифлика.
Д:Ще те закарам.
С:Благодаря ти.
Д:За какво?
С:За това, че дори и за една нощ забрави за омразата си към баща ми. дори само за една нощ Тахсин Корлудаа за теб беше единственот бащата на Сюхан..
Д:Правя всичко по силите си.
С:Знам.

Адалет каза на Тахсин, че Ръза дошъл при нея и й казал, че в ръцете му има много важна информация, свързана с него.

А:Тахсин бей, вие защо дадохте хотела на този човек? Защото най-добре вие знаете как аз цял живот се опитвах да забравя този мъж, да го  махна от живота си. А вие вместо да му дадете пари и да ог отпратите оттук, му помагате. вече не искам да идвате тук, и писма ндеейте да ми пишете,у няма да отговоря.
Т:Адалет, за да ме предпазиш ли го правиш? Недей, Адалет! Не го прави! Той нищо не може да ми направи?

К:Успокои ли се? Боже, боже, сега пък ти ли ще ми се правиш на обидена?
Д:Тахсин бей е дал хотела на Ръза ли? Та той греховете си не би дал на никому.
К:но ето, че е дал.
Д:Трябва да се проучи този въпрос. Та това е право на детето ми.
К:Джахиде, казах ти, че баща ми обяви война на мен. Аз няма да говоря с него.
Д:Добре, тогава аз ще говоря и няма да позволя на никого да присвоява онова, което по право принадлежи на моето дете.
К:Хубаво върви тогава да говориш.-(
Джахиде тръгна на мисия да спасява имуществото на детето си..

С:Знаеш ли, ако не се беше случило такова нещо, аз щях да си замина оттук.
Д:Знам, но не знаех, че е толкова сериозно.
С:Щях да си замина идващия месец.
Д:И къде щеше да заминеш?
С:вече няма значение, щом няма да мога да замина.
Д:Ти защо говориш така, сякаш товае краят на света?
С:Защото оставането  е по-лошо от тръгването.
Д:Защо? Заради мен ли? Погледни ме.. Защото аок е заради мен, не трябва да го правиш? Вече не остана никаква връзка между теб и мен. Ти тази връзка я скъса тогава, когато се отърва от нашето бебе. Хайде, не карай баща си да те чака.
С:Мразиш ме, нали?
Д:Де да можех!

# 541
Добре,че Джес не влезе в стаята...

Айдаа Джахиде видя Т бей и Бюлент и чу какво си говорят

# 542
Лили  bouquet мерси

Ето, че и Ръза си изцапа ръцете Peace
Как не се обърна секунда по-рано Джес  ooooh!

Имахме и целувка за добро утро Heart Eyes

Опа, Джахиде чу Бюленти Тбей Whistling

# 543
 В затвора са наръгали просяка. Закарали са ог в болница нежко ранен. Ръза накара Туран да отиде в болница да свърши работата, останала наполовина.
Джесур също пита за болницата . И той иска да говори с просяка преди да се приключили работата с него..

К:Сюхан, ще ми кажеш ли ти как позволи на татко да даде хотела на Ръза?
С:Какво?

Т:Слушай ти, наистина заплаши ли Адалет?
РЛ:Тахсин, стига се занимава са работите от този свят, по-добре мисли за онова, което ти предстои в отвъдния.

Б:Тахсин бей, кой ви ядоса така?
Т:Няма значение..Ти ми кажи има ли нови новини?

Джахиде дойде при Тахсин.

Б:Това, че загубиха този търг е голяма загуба за фирмата. Но корхан не се отказва..Щял да се включи в друг търг за еди коя си  земя.
Т:Научи да видим колко предлага за нея.

Джесур каза на Бану, че просяка е бил убит..

Р:Вай, вай, не мога да повярвам. Сюхан Корлудаа е дошъл да ме види.
С:Ти заплашваш ли татко?
Р:Това пък откъде се появи?
С:Опознах те вече. Ти така действаш..Защото ако не заплашваше татко, той за нищо на света нямаше да ти даде този хотел. Какво имаш в ръцете си, с което заплашваш татко?
Р:Сигурна ли си, че искаш да занеш? Ела с мен..
(
Б:Джахиде!
Д:=вай, вай, вай. Ах, ти къртица такава! Бюлент, очаквахг всичко от теб, но не и толкова. Наясно ли си, че изигра и майка си.

Р:наоколо е малко разхвърляно, извинявай, ако знаех, че ще дойдеш, щях да украся стаята с рози. Но вече следващия път.
С:Какво имаш в ръцете ти?
Р:но те предупреждавам, че съдържа голяма доза насилие.. Какво има? Разстрои ли се? Обаче ти настояваше много бе. Ако зависеше от мен, никога нямаше да ти покажа това. Какво са казали, незнанието носи щастие..Сега стана ли така? Напразно се разстрои.

Джесур дойде да търси Ръза.

Р:Е, сега какво ще правиш? Ще позволиш баща ти да прекара последните си дни, измъчвайки се от болестта в затвора, или пък ще защитиш Джесур..Баща ти или Джесур? Избирай.. Когато се наложи ще ми помагаш.. Ще попречиш на Джесур да се добере до някои истини..

Д:Ръза, отвори вратата! Отвори, че иначе ще я счупя..

# 544
Ето сега дилемата на Сю - Джесур или тати
Джес ще си помисли, че Сю има романтична среща с Ръза
А той доволен, защото уреди нещата така да се случат #Cussing out

47 Потребители и 83 Гости преглежда(т) тази тема.

Лили  newsm51 благодаря ти за превода. Дори и не от началото, но ни стана ясно за какво иде реч в епизода

Момичета  bouquet  благодаря ви за компанията и тази вечер

Надявам се с Ринка всичко да е на ред! Praynig

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 23:38 от kanti

# 545
Офффффффффффф...много глупава Сюю...чок... ooooh!...а да я видя  сега...като видя бабаджим и Джес чука на вратата Naughty

# 546
Ще се скрие някъде Сю и Джес няма да я види. Wink

# 547
Лили Hug,благодаря за превода! newsm51

Канти Hug,за стоп-кадрите! newsm51

На всички за компанията! Hug Hug Hug Hug Hug

Интересен финал на епизода! Peace

Много ми харесаха Туба в бяло и Киво с бялата риза и синьо сако! Laughing

# 548
Ще се скрие някъде Сю и Джес няма да я види. Wink

Отговора ще го видим какъв е другата седмица  Flutter

Злати Hug с превод ще ни бъде още по-интересен епизода и финала
Голяма дилема за Сю. Не че до сега не беше в дилема между Джес  и тати Peace

# 549
Не искам да вярвам,че и Сюхан ще сътрудничи на Ръза и ще заблуждава Джесур.Но Ръза успя да изманипулира всички дотук.Лошото ще е ако Сюхан излъже Джесур за някакви отношения с Ръза ,за да го отдалечи от себе си.Нали искаше истината-ето получи я .Да видим сега за истината и Джесур ли ще е или за баща си и Ръза.Очаквам тежки серии следващите седмици.

# 550
Момичета, макар, че се включих късно, беше ми приятно да ви превеждам и този четвъртък. Hug Hug Hug
Но за съжаление следващите няколко седмици няма да имам възможност да го правя.. Cry Cry Cry

Желая ви приятни и вълнуващи мигове с Джесур и Сюхан.. Peace Peace Peace

Когато имам време, ще ви чета Peace Peace

Лека и спокойна нощ ви желая! Hug Hug Hug Hug

# 551
Не ми хареса края на серията...Сложна дилема стои пред Сю...и си мисля ,че ще избере баща си...а като и проличи бремеността не ми се мисли Джес какво ще направи  ... Thinking

Лили ...мерсаж... newsm51
Момичета...Благодарско и на вас ...за всичко...Беше ми приятно,че гледахме заедно... Peace Hug
 Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 552
Лили, newsm51 newsm51 newsm51

Канти, newsm51 newsm51 newsm51

Ринка,дано всичко е наред с теб Hug Hug Hug

Момичета,благодаря ви,че бяхме заедно и тази вечер!Не ми харесва накъде водят Сюхан сценаристките,ноооо ще се ядосваме това е.Къде остана истината на Сюхан-май,май по важен е бабаджим ooooh! ooooh! ooooh!

Свет,само да не излъже,че бебето е на Ръза-тогава ще стане страшно.Да се надяваме,че няма да я докарат чак до там СЦ.

Звезди,кажи нещо бе джанъм Hug

# 553
  • гр. Върбица обл. Шумен
ЛИЛИ, КАНТИ, ЗЛАТИ, КЕСКИ, БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО! ЛИЛИ, МНОГО СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ЩЕ ОТСЪСТВАШ! newsm45 ЩЕ НИ ЛИПСВАШ БЕЗКРАЙНО. КЕСКИ, newsm10 ТЕЖЪК ИЗБОР ЗА СЮХАН И ТЕЖКИ СЕРИИ ЗА НАС... Weary

# 554
Ох,ако тръгнат към втори сезон не ми се мисли какви ще ги натворят.

Мнооого красив Джес в тая серия,Сю не ми хареса с новата прическа доста по-състарена е,а и гримът и нещо не харесах,но пък играта и на двамата беше върховна.Ядосах се на Джес в къщата в Нишантъшъ, как пък не я гушна тая Сю да я утеши-толкова плахо я хвана по ръката.

Общи условия

Активация на акаунт