Слънчево-усмихната 195-та пролетно-лятна немска тема.

• 61 268
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Англия
Нашето най-близко летище е на 50км, такситата имат фиксирана(по-евтина) тарифа за трансфер от 105 евро. Със сигурност влакът за 21 евро (BW-Ticket) е по-разумно решение, макар че трябва да се прекачи няколко пъти.

# 526
  • Стара Загора
Ооо ,чудесно!Много благодаря  bouquet
Влакът няма да го устройва ,защото ще има багажи и ще бърза 

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 20:42 от niditop3

# 527
  • В страната на мечтите
Продава ли се в тукашните магазини свинска мас? Търсих в Кауфланд, но не намерих и питах служителка, тя пък ме прати на щанда с раститените мазнини (crazy*)

# 528
  • в сърцето на един мъж...
Продава ли се в тукашните магазини свинска мас? Търсих в Кауфланд, но не намерих и питах служителка, тя пък ме прати на щанда с раститените мазнини (crazy*)

Да, продават

http://fddb.info/static/db/102/9LDFHGCUT4XFN8R6D53MYCG6_999x999.jpg

# 529
  • Англия
Ооо ,чудесно!Много благодаря  bouquet
Влакът няма да го устройва ,защото ще има багажи и ще бърза  
Не съм сигурна, че ме разбра-от Щутгарт до Титизее не знам колко ще струва трансферът. Дадох пример за нашия град, със сигурност няма да излезне само 100 евро, може би 3-4 пъти повече.

# 530
какво такси?  според мен или маршрутка или влак или flixbus.de
Haltestellen in Titisee
• Titisee Badeparadies   
Haltestellen in Region Stuttgart
• Stuttgart Nord
• Stuttgart Flughafen
• Böblingen
• Kirchheim u.T.

# 531
  • Стара Загора
Да, не съм разбрала правилно  Peace
В такъв случай ще пътува или с влак ,маршрутка  или превозвачи ако намерим ,да извозват от летището и да взимат по-евтино 100-150евро е добре .Или последния вариант да тръгне с колата, самолетен билет още не си е купил.Но сме с една кола и на мен тук ще ми трябва повече .
Благодаря ви за съветите  bouquet

# 532
  • DE
За 150 евро ще стигне с колата от БГ до Германия. А и честно казано за мен тук е немислимо семейство без кола, най малкото заради седмичното голямо пазаруване.

# 533
  • Стара Загора
О да ,така е.Но аз и детето ще отиваме януари месец в Германия .Мъжът ми ще пътува сам сега края на август ,а за неговата работа кола не му трябва.За това мислеше да лети със самолет, декември ще се върне в Бг и след Нова Година ще тръгваме всички с колата.

# 534
тогава защо не си вземе кола под наем от летището , да я ползва за начално настаняване и после да я остави там , те ще му кажат къде .

# 535
  • В страната на мечтите
Geia, благодарности, намерих Simple Smile

И още нещо да питам, в темата за съдомиялните много хвалят таблетки Фери Платинум и Сомат голд гел, но не видях такива нито в ДМ, нито в Росман. Някой срещал ли е?

# 536
  • Стара Загора
От Баден-Баден до Титизее имало автобус за 16 евро .Сега ще търсим самолетен билет до Баден-Баден.Аз се заблудих, че най-близкото летище е Щутгарт  ooooh!

# 537
Аз съм пробвала почти всички таблетки за миялна на немския пазар. От калто опитах таблетките на Реве, не ги заменям с никои. Мият перфектно( като скъпите марки) и струват 2,75 евро (40 броя) .
http://www.discounter-preisvergleich.de/Geschirr-Reiniger-Tabs-1 … 1-REWE-12732.html

# 538
  • София
От Баден-Баден до Титизее имало автобус за 16 евро .Сега ще търсим самолетен билет до Баден-Баден.Аз се заблудих, че най-близкото летище е Щутгарт  ooooh!
Директно виж полетите на ryanair . Може да помислите и варианта, да пътува само със салонен багаж, а останалият да изпратите с куриер. Разгледайте куриерите Арамекс, Интерлогистика и Спиди.

# 539
За миялните да кажа - има модели, които работят по-добре с прах и блясък, отколкото с комбинираните таблетки.

Общи условия

Активация на акаунт