AVON - обсъждане на продукти тема 23

• 101 994
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте на всички! Извинявам се, ако вече е обсъждано, но можете ли да ми дадете мнение за маската за лице с екстракт от бял чай на Planet spa? Почиства ли добре? Търся си някоя почистваща маска. Отворена съм и за други предложения. Благодаря предварително!

Маската е от типа пилинг, който се отлепя. Прозрачна и гелообразна е, засъхва на лицето за около 20 мин според дебелината на нанесения слой и после се отлепва като тиксо. Не почиства изобщо в дълбочина, по-скоро е за освежаване, леко изглаждане и механично отстраняване на някои повърхностни мъртви клетки. Ако има активна пъпка или коричка, може да се разранят при отлепването. Трябва да се пазят веждите и косата, както и околоочната зона, разбира се. В началото мирише малко остро на алкохол, но след това аромата е приятен и успокоителен.

# 226
  • Стара Загора
Добри почистващи маски са с МММ, вулканичната затопляща и от турската сериш с глина расул.
От серията с бял чай е добър почистващия гел и крем/пилинга. Маската не струва.

# 227
И аз това щях да кажа- с белия чай не е нещо особено,, за  почистване - даже май не й е това предназначението, маските Минерали от Мъртво море, Глина расул - приятни и ефективни. Вулканичната я имах и я загубих , преди да успея да я пробвам, дано при някое разчистване  у дома да излезе .... Сусамовата маска трудно я измивах, а пък тази с годжи бери леко ми дразнеше на кожата, със зехтина от Средиземно море не видях резултат, с африканското масло от ший ми е добре, но си е подхранваща, тежка- за други сезони е.

# 228
Тази с расул и кехлибар е хубава, но не е дълбокопочистваща, или поне при моята умерено мазна кожа. Определено не заменя сивата с минерали от ММ и я ползвам, когато искам нещо по-леко или кожата ми е в по-сух период, например зимата. За нормална или суха кожа, която не се нуждае от редовно сериозно почистване, би била напълно достатъчна. Освен това има лек изглеждащ ефект, който много харесвам.

# 229
  • В къЩи.
Здравейте.
Искам да попитам за тази спирала http://ivchencetordv.snimka.bg/other/avon-12-2017.955694.38142877
Придава ли добър обем или по-скоро е лека, ежедневна спирала?

# 230
Здравейте.
Искам да попитам за тази спирала http://ivchencetordv.snimka.bg/other/avon-12-2017.955694.38142877
Придава ли добър обем или по-скоро е лека, ежедневна спирала?

За мен не придава особено голям обем и не е нищо особено.  no

# 231
  • В къЩи.
Благодаря. bouquet

# 232
Пружината за отстраняване на окосмяването хубава ли е и боли ли с нея?

# 233
  • В къЩи.
Имам пружинката и я пробвах вчера. Малко трудно и свикнах как да я държа и как да я извивам,но й хванах цаката. Laughing
Не боли повече от който й да е друг вид обезкосмяване. Притеснявах се да не се опъпча след това,но днес всико е ОК.
Това е една от сполучливите ми покупки от Ейвън. Peace

# 234
  • на североизток от Рая
 Здравейте! bouquet
 Вече не се занимавам /почти/ с Ейвън, затова не съм писала нито в тази тема, нито в другата, където бях една от редовните преди време. Преди малко в шкафчето си намерих празна бутилка от един ейвънски парфюм, който спряха, кой знае защо. Беше един от най-най-хубавите и трайни аромати, парфюм, с който винаги бях забелязвана. Jet FemmeHeart Eyes Знаете ли парфюм с подобен аромат, от марковите, от които ще да е. Имаше нещо леко опушено тук, нещо различно от аромата на ейвънските парфюми, които са ми втръснали с еднотипието си. Изключвам само серията Тудей. Ако пък някой има бутилка от Джета и е склонне да се раздели с нея, нека ми пише ЛС. Отсега благодаря!  Hug

# 235
Благодаря, момичета за отговорите! Отказахте ме от тази маска, но ще си търся друга Simple Smile

# 236
Здравейте! Някой ползвал ли е спиралата Wide Awake? Чудя се между Supershock  и тази... Или пък нещо от магазините да избера Joy

# 237
Добри почистващи маски са с МММ, вулканичната затопляща и от турската сериш с глина расул.
От серията с бял чай е добър почистващия гел и крем/пилинга. Маската не струва.

Защо ли избързах да си я купя Grin още не съм я пробвала, понеже имам сигурно десетина, които чакат.

# 238
Препоръчвам жълтата спирала, не помня как се водеше, като гребенче и е четката, супер разделя и удължава, не знам защо не съм я пробвала толкова години.

Имате ли отзиви за червилата писалки и молив?

# 239
Препоръчвам жълтата спирала, не помня как се водеше, като гребенче и е четката, супер разделя и удължава, не знам защо не съм я пробвала толкова години.

Имате ли отзиви за червилата писалки и молив?

Аз съм много доволна от диамантените моливи. Редовно купувам, когато са намалени. Не се размазват и са много издръжливи. Обикаляла съм много магазини, но няма такива качествени моливи на такава цена. Препоръчвам ги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт