,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 406
  • 779
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Ех, тъкмо един път навреме сядам да гледам филма и то..Нямало в понеделник Sick

О да често ми се случва....
Кога ще свършат капките и ще го дават ли и в понеделник някой знае ли

# 241
Капките свършват на 29.05.

# 242
Този сезон и капките не са ми много интересни , щом предпочитам да гледам сериала  ooooh!

# 243
  • Разпиляна във въображението
Капките свършват на 29.05.

Ужас.

# 244
  • Варна
Още един месец.. Ужс.. То и сериала тогава ще юу свърши сезона значи... До тогава са около 22 епизода още...

# 245
  • София
А капките не ги пипайте, сериала вече не си заслужава чак толкова.  Peace

# 246
И на мен сериалът май, май ми е по-интересен от Капките, ама нека си ги дават де. Аз междувременно гледам Мастър шеф, по-разтоварващо ми е от великото чалгаджийско шоЛо. Twisted Evil Mr. Green

# 247
newsm78 Само аз ли намирам ,че Луиза прави добре  образа на Верчето - уморено от учене и  работа момиче , което няма  щастлив личен живот .

Аз също смятам, че Луиза добре пресъздава образа на Вяра.

# 248
 Peace Радвам се ,че и други харесват  Луиза в ролята , аз не съм я гледала на друго място / от т.нар. нови БГ сериали съм гледала само "Фамилията"/  и може би  заради това не съм предубедена .
След  като  главната двойка  герои  ги разкараха , сега  ме тормозят  само рецитациите на най-възрастните актьори .
Някъде прочетох ,че Марта Вачкова  направо се е стопила  Shocked от диетка , но тук още не можем да го забележим .

# 249
За мен също Луиза е правдоподобен избор за ролята на Вяра. Вписва се точно като самотно момиче, без много приятели и гадже.

# 250
аз не съм я гледала на друго място / от т.нар. нови БГ сериали съм гледала само "Фамилията"/  и може би  заради това не съм предубедена .

И аз така, не съм гледала нищо с нея досега. Харесва ми. А и много си отиват с Наумчо, а дано се залюбват вече, стига се е влачѝл с кака Галя. Mr. Green

# 251
Трябва да се пускат анонимни анкети дали ни харесва някой от актьорите за да е по-достоверен резултата. Когато няколко хора напишат че Луйза не им харесва следват още няколко страници със същото. После става обратното, а тя артистката си е същата и с нищо не се е променила междувременно.

# 252
Когато няколко хора напишат че Луйза не им харесва следват още няколко страници със същото.....
ЛуИза!
Този път не се сдържах.

# 253
Искам и аз да се омъжа за Мазовчето, хаха, много ще се разбираме със свекървата, обещавам!

# 254
  • Майна Сити
Хахахаха, това с Мазов и шлифера беше върха! Направо скандирах да го свали, за да видя реакцията на майка му  hahaha

Впрочем имам въпрос - защо така старателно сценаристите прикриват може ли Наталия да има деца като е с един бъбрек или не? Тя 100 пъти спомена в сериала и никой не и каза в прав текст "да" или "не"  Thinking

Няма ли някой, който да разведе Генадиеви? Писна ми вече да ги гледам, то друго около тях няма. Досадно е! Аз ако пусна сега молба за развод, ще се разведа по-бързо, баси  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт