,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 143
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
А какво е станало с майката на Коко?Забравила съм......

Май беше починала.

Дайте да измислим някой за Романова. Все си мисля за Тасев...
И аз това предложих преди няколко дни, но никой не ме отрази. Тъкмо да заприличат на френската (кандидат)президентска двойка.

# 661

Дайте да измислим някой за Романова. Все си мисля за Тасев...
Стюга де, извратено е, може да му е майка. Mr. Green
Виж, Врабчев става за нея. bowuu

Точно за Врабчев се сетих и аз...или Владов  Grinning Grinning

# 662
Романова няма ли си мъж, семейство?! Помня, че в първия сезон дъщеря й...какво, раждаше май, пък Кръстева нещо помогна за внучето, бе имаше нещо... Аз съм й фенка на Романова, както и на Врабчев, ама не ми изглеждат подходящи за двойка.  Crazy

# 663
О, наистина - Камбуров оперира сърцето на внучето на Романова в първи сезон. Бях забравила.
На Врабчев и Романова и аз съм им фен.

# 664
  • Бургас
Аз започнах да гледам първи сезон  Crazy
Още там използват химикалката  Mr. Green

# 665
Аз предлагам за Романова Пеци или професора,ако успее да се спаси от Евгения.

# 666
Аз предлагам за Романова Пеци или професора,ако успее да се спаси от Евгения.
Joy Аз не мразя толкова Романова...

# 667
  • София
Сега гледах реклама на Каменица и единия от момчетата е на Вяра пациента Ясен Витанов.. 😁
Иии, да бе, и то главният герой на рекламата. В предния сезон Димо беше барман пак на Каменица... направо да я рекламират в сериала вместо разни хранителни добавки.  Laughing
Последната серия определено ме развесели. Как всичките мъже лежаха по масата и стенеха, а Калин 3 таблетки си разтвори... Щом са лекари, сигурно знаят по-добри начини за изтрезняване.

Като гледам, Рачков старши ще играе класическата мъжка роля - не се грижа за детето, но и на друг не го дава, по-добре да си е в дом. Егото преди благото на детето. Добре, че е момче, та баща му все пак се сеща за него

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 12:39 от Cuckoo

# 668
Добре, че е момче, та баща му все пак се сеща за него
smile3544 smile3544 smile3544
Голяма глупост е това, извинявай.

# 669
  • Другата България
smile3521 smile3532 И аз не го схванах това с момчето и връзката, че таткото се сетил.
Да видим все пак какво са измислили и колко се е сетил 'се пак.

# 670
  • София
От прочетеното из форума, пък и не само тук, съм с впечатлението, че бащите след развод/раздяла много по-често зарязват напълно момичета, отколкото момчета. Когато майка се оплаква от тотална незаинтересованост и неплащане на издръжка - в повечето случаи детето е момиче.
Затова си мисля, че и в реалния живот ако беше момиче, бащата нямаше да скача срещу приемния родител, но сакън да не му отнемат Сина...

# 671
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Има нещо такова и според мен.

Апропо,този филм се оказа семеен бизнес.Всеки си кани родата до 9-то коляно.Почти съм сигурна,че ще измислят нов сезон.

# 672
  • Варна
О да нов сезон е задължителен... Това им била '' златната кокошка '' на нова и те много държали на продукцията..
А й аз искам нов сезон може Сашко и Биби да ни навестят за сватбата на Калин и Наталка...
Мисля си че дядо ти Иван Генадиев може скоро да получи инфаркт или нещо такова в една от скорошните сцени ми се мерна да се хваща за сърцето все едно ги боли... С тва може да събере родата.. 😁

# 673
Не знам дали сте проверявали в Гугъл нещо за Емил Марков, но днес с майка ми установихме,че там пише , че Милена Маркова му е дъщеря. А двамата имат има-няма 10-15 години разлика.

# 674
Не знам дали сте проверявали в Гугъл нещо за Емил Марков, но днес с майка ми установихме,че там пише , че Милена Маркова му е дъщеря. А двамата имат има-няма 10-15 години разлика.

Коя е Милена Маркова?

Общи условия

Активация на акаунт