Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 83 453
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Един въпрос -когато слагат Прегнил при нисък прогестерон, прегнила вдига ли прогестерона като стойност  Crazy

# 421
Един въпрос -когато слагат Прегнил при нисък прогестерон, прегнила вдига ли прогестерона като стойност  Crazy

Да, вдига го.

# 422
Здравейте пак от мен, отчитам се и аз. Кафявото зацапване продължава, но е много малко и светло. Домашен тест вчера (12-ти ден от трансфер на бластоцист) - едва доловима втора черта, дори бих казала почти въображаема... Явно просто ще си чакам до кръвния в петък  Thinking А възможно ли е според вас да не ми идва както трябва заради лекарствата? Предишният път ми дойде на 9ти ден, но беше свеж трансфер и не взимах същите лекарства...

# 423
Magi,за кога ти е кръвния тест?Опитай се да мислиш позитивно Hug

# 424

Да, вдига го.
А за колко време го вдига? В смисъл колко дни след прегнила може да отчете стойности неафектирани от него стойности?
Питам да знам за следващия път, защото обяснявах на доки че с Дуфастон прогестерона ми е около 12. И като бях на утрогестан ми казаха да пусна кръвен, който отречете над 60, но то беше в деня на пункцията. А на 7 ми ден след трансфер, без да спирам утрогестан, си беше отново 12 Sad

# 425
Здравейте пак от мен, отчитам се и аз. Кафявото зацапване продължава, но е много малко и светло. Домашен тест вчера (12-ти ден от трансфер на бластоцист) - едва доловима втора черта, дори бих казала почти въображаема... Явно просто ще си чакам до кръвния в петък  Thinking А възможно ли е според вас да не ми идва както трябва заради лекарствата? Предишният път ми дойде на 9ти ден, но беше свеж трансфер и не взимах същите лекарства...

Маги, едва доловима, но все пак я има, доколкото разбирам.
Мисли позитивно и в петък ти пожелавам едно хубаво ЧХГ.  Hug

# 426
  • София
Момичета, на мен ми казаха естрофенът да го слагам по 2 т. вечер вагинално. Има ли и други с тъкъв прием или аз нещо не съм разбрала? Таблетките са ужасно дребни.

# 427
  • София
в някои клиники вагинално го изписват, в малинов май беше така  Rolling Eyes

# 428
  • София
Момичета, на мен ми казаха естрофенът да го слагам по 2 т. вечер вагинално. Има ли и други с тъкъв прием или аз нещо не съм разбрала? Таблетките са ужасно дребни.

Естрофем вагинално?  #Crazy

# 429

Да, аз имам 2 пъти по 3 вагинално. Дребни са, но се свиква. Гледай да ги слагаш максимално дълбоко и ако не можеш и двете едновременно ги слагай една по една.
Аз вече съм се усъвършенствала и слагам трите едновременно.  Laughing

# 430
И аз така съм ги слагала newsm78

# 431
  • София
Момичета, благодаря за бързите отговори. Палчета от мен за всички чакащи!

# 432
Аз пак съм в дилема дали да не ида да се бодна вече-трансферът  ми беше на 07.05 сутринта.Някой да ме окуражи😂

# 433
Аз пак съм в дилема дали да не ида да се бодна вече-трансферът  ми беше на 07.05 сутринта.Някой да ме окуражи😂

Поне до утре изчакай.  Peace

# 434
Аз съм с бластоцити,но мерси

Общи условия

Активация на акаунт