Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Момичета така ми каза доки на 22.05 кръвен, на 26.05 домашен т.с уринален. И на мен ми се струва рано ама така каза. Незнам какво да правя newsm78 Cry

# 571
Нека новата седмица да донесе само положителни тестове на всички чакащи.Стискам палци и да се похвалите. Peace Praynig

# 572
Аз ако бях,щях да пусна кръвен и на 26.05 но ти си знаеш.Успех  Peace

# 573
  • София
Привет, момичета,
И аз да се запиша при вас - на 15-ти имах свеж трансфер на едно тридневно, дето беше започнало да се окрупнява.
Имам да чакам до петък за кръвен тест. Много бавно минава това време, ей!
Успех на всички  Hug

# 574
  • София
Момичета така ми каза доки на 22.05 кръвен, на 26.05 домашен т.с уринален. И на мен ми се струва рано ама така каза. Незнам какво да правя newsm78 Cry
Странна работа. Нямам идея каква стойност се очаква на такъв ранен етап, но успех ти желая.

# 575
Нелка, Светле, успех утре и да ни зарадвате с хубави резултати  Praynig Hug
Дели, на теб спокойно мътене, което да завърши с + тестче  Hug

# 576
Успех момичета! Дано ви зарадват утрешните тестчета.  Simple Smile

# 577
  • Бургас
Благодаря момичета за подкрепата  Hug, теди естествено че след утре ще си пусна още един кръвен независимо от резултата. bouquet

# 578
Момичета,записах час за преглед който се пада 21 ден от трансфера на 2 бластоциста.Мислите ли че ще се види нещо и дали не подраних.Днес пуснах и ТСХ и контролно ЧХГ.
Да питам и като изпада утрогестана е в жълтеникав цвят.Дали е нормално?
ОТ доста дни е така може би от 1 седмица newsm78

# 579
Кети, добре е за преглед. Мен моят д-р ме викаше и двата пъти седмица след + тест. Тестовете ги правих на 12 ден след трансфер на тридневни ембриончета.
Утрогестана изтича много бледо жълто, да. Grinning

# 580
Кети, добре е за преглед. Мен моят д-р ме викаше и двата пъти седмица след + тест. Тестовете ги правих на 12 ден след трансфер на тридневни ембриончета.
Утрогестана изтича много бледо жълто, да. Grinning
Мерси Жане!Ти как си?

# 581
Момичета здравейте ! Simple Smile
Честито на момичетата с + и успех на всички който чакат своя резултат .
Аз днес си пуснах втори кръвен ( 12-ден) който показа ЧХГ 35,78 , а на 9 ден ми беше ЧХГ - 14,72 , което според мен си е удвояване Simple Smile не смея да се зарадвам . На 25-ти по принцип ми е датата тогава пак ще пусна надявам се и тогава да си расте така Simple Smile само да кажа , че са ми тридневни  Heart Eyes

# 582
Теди, успех, дано на 25 резултатът е трицифрен и категоричен. Simple Smile
Кети, добре съм, благодаря  Hug. Чакам срещата в неделя с малкото човече с огромно нетърпение и леко свита душичка. Скоро ще разбереш как съм  Wink, като започнат прегледите и терзанията наред ли е всичко.

# 583
Теди, успех, дано на 25 резултатът е трицифрен и категоричен. Simple Smile
Кети, добре съм, благодаря  Hug. Чакам срещата в неделя с малкото човече с огромно нетърпение и леко свита душичка. Скоро ще разбереш как съм  Wink, като започнат прегледите и терзанията наред ли е всичко.
Ооо те вече започнаха с пълна сила.Какви ли не неща ми минават през главата и много ме е страх от извънматочна.Ти кой месец си?

# 584
  • София
Момичета здравейте ! Simple Smile
Честито на момичетата с + и успех на всички който чакат своя резултат .
Аз днес си пуснах втори кръвен ( 12-ден) който показа ЧХГ 35,78 , а на 9 ден ми беше ЧХГ - 14,72 , което според мен си е удвояване Simple Smile не смея да се зарадвам . На 25-ти по принцип ми е датата тогава пак ще пусна надявам се и тогава да си расте така Simple Smile само да кажа , че са ми тридневни  Heart Eyes

Теди, не искам да развалям еуфорията ти, но честно казано резултатът можеше да е и по-висок. Ако правилно те разбирам, ти си пуснала тестове на 9ти и на 12ти ден, т.е. има 3 дни отстояние между тестовете, а не 2 (48часа), както е стандартното. Ако е така, то стойността ти се удвоява на всеки 57 часа, което по принцип, при начална бременност не е съвсем ок Confused Дано не съм права и всикчо да върви както трябва, но все пак бих ти препоръчала да с ебоднеш пак след 48 часа Peace успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт