Суперхраните на АКВАСОРС - 5

• 138 633
  • 838
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте. По колко капки ЕМК на ден мога да давам на дъщеря ми, 8 години и половина?

# 721
Здравейте, за дете на 2.8г коя коластра е по-подходяща - чистата или колактив 3? Има ли значение изобщо?

# 722
  • София
Ако е за профилактика - Колактив, ако е болна - Колактив 3

# 723
По принцип е за профилактика, но той боледува постоянно, та не знам...

# 724
Здравейте. По колко капки ЕМК на ден мога да давам на дъщеря ми, 8 години и половина?
Сутрин и вечер по 20 капки, с мъничко храна.

Относно коластрата - Колактив 3 е обогатен с пробиотика Ацедофилус, за тънки черва и пикочо-полова система. Ако се приема този вид Коластра, то трябва да е сутрин, на гладно и до 40 мин след това не трябва да се приема храна. За да може пробиотика да достигне до тънките черва и да си свърши работата. Иначе се убива самия пробиотик. Също така пробиотикът има разхлабващо действие.

# 725
Здравеите ! Имам момиченце на 6 и половина , което пие всеки ден К3 ,ЗЕ и ЕМК, като се разболее включвам и САО, но ме притеснява , че въпреки всичко като е с хрема се започва една ужасна ларингитна кашлица , та сега си мисля дали не мога профилактично да давам САО. Моля ви кажете мнението си и ако мога по колко капсули ( като се разболее давам от 2 до 4 в зависимост от състоянието й , но профилактично незнам колко)

# 726
  • София
Не мисля,че е добре да я товариш непрекъснато със САО.

# 727
Здравеите ! Имам момиченце на 6 и половина , което пие всеки ден К3 ,ЗЕ и ЕМК, като се разболее включвам и САО, но ме притеснява , че въпреки всичко като е с хрема се започва една ужасна ларингитна кашлица , та сега си мисля дали не мога профилактично да давам САО. Моля ви кажете мнението си и ако мога по колко капсули ( като се разболее давам от 2 до 4 в зависимост от състоянието й , но профилактично незнам колко)
Моят съвет е да включиш Бифидус пробиотик, вечер след хранене. Секцио ли е родено детето? Липсата на бифидус бактерии влияе на бял дроб и е причина за кашлици от всякакъв вид. Приемът на точно този пробиотик ще окаже благотворно влияние върху кашлицата, впоследствие ще я предотврати. Когато детето е болно увеличете смело коластрата, моите деца по 20 на ден приемат. САО по 4-5 давам и ги пресича бързо. Включи и вит С ежедневно

# 728

Моят съвет е да включиш Бифидус пробиотик, вечер след хранене. Секцио ли е родено детето? Липсата на бифидус бактерии влияе на бял дроб и е причина за кашлици от всякакъв вид. Приемът на точно този пробиотик ще окаже благотворно влияние върху кашлицата, впоследствие ще я предотврати. Когато детето е болно увеличете смело коластрата, моите деца по 20 на ден приемат. САО по 4-5 давам и ги пресича бързо. Включи и вит С ежедневно

Благодаря за съветите. Да , дъщеря ми е родена секцио , но всъщност няма проблем с бял дроб , а по - скоро кашлица е от горните дихателни пътища - има големи сливици и там се корени проблема. Бифидус съм давала само веднъж около 10 дни след прием на антибиотик. А за витамин ц , юредполагам ,говорите за Супер плодова енергия ( по колко капсули мога да давам).

# 729
Децата родени секцио имат липса на тези бифидус бактериии съответно дихателни проблеми. Моите и двамата сина са така. Наблягам на пробиотиците ежедневно, без почивки.
За вит С точно Плодовата енергия давам. По 2 на ден, ако настинат вдигам до 5-6. Хубавото на Аквасорс е че няма предозиране.

# 730
Децата родени секцио имат липса на тези бифидус бактериии съответно дихателни проблеми. Моите и двамата сина са така. Наблягам на пробиотиците ежедневно, без почивки.
За вит С точно Плодовата енергия давам. По 2 на ден, ако настинат вдигам до 5-6. Хубавото на Аквасорс е че няма предозиране.
И Бифидус по 2 капсули на ден , нали така?

# 731
И Бифидус по 2 капсули на ден , нали така?
Да, вечер, два часа след хранене. Ще ги преборите тия кашлици, стискап палци 💞

# 732
Може ли отзиви за Куркума комплекса на Аквасорс. Аз взимал ЕМК и ЗЕ или АФА( редувам ги) но имам проблеми със ставите и болки в мускулите и се чудех  дали да не пробвам…Още един въпрос, чета че като се разболеете взимате Супер Антиосоданта, помага ли? Ако да каква е схемата за приемане  от възрастен и дете? Също така отзиви за плодовата енергия- мисля да вземе на за дъщеря ми на 8 г? Благодаря много.

# 733
Дъщеря ми -19г, се оплаква , че я боли корема от зелената енергия. Възможно ли е да има такъв ефект приема на водорасли при някой хора. Карам я да я приема по време на хранене.

# 734
Може ли отзиви за Куркума комплекса на Аквасорс. Аз взимал ЕМК и ЗЕ или АФА( редувам ги) но имам проблеми със ставите и болки в мускулите и се чудех  дали да не пробвам…Още един въпрос, чета че като се разболеете взимате Супер Антиосоданта, помага ли? Ако да каква е схемата за приемане  от възрастен и дете? Също така отзиви за плодовата енергия- мисля да вземе на за дъщеря ми на 8 г? Благодаря много.
Може ли отзиви за Куркума комплекса на Аквасорс. Аз взимал ЕМК и ЗЕ или АФА( редувам ги) но имам проблеми със ставите и болки в мускулите и се чудех  дали да не пробвам…Още един въпрос, чета че като се разболеете взимате Супер Антиосоданта, помага ли? Ако да каква е схемата за приемане  от възрастен и дете? Също така отзиви за плодовата енергия- мисля да вземе на за дъщеря ми на 8 г? Благодаря много.

Преди няколко месеца имах болки в коленете включих Куркума комплекс и Колаген плюс. След третият ден вече нямах болки. Между другото имам и дископатия след третата седмица и болките отшумяха. Куркумата е идеална убедена съм че ще ви свърши работа. По добре да удвоите дозите. Ако има кашлица,ангина или малко по сериозно заболяване включете САО. Аз съм давала по 4 капсули. сутрин 2 и вечер 2 след храна.Дъщерятя е на 11 синът на 3 +. Преборих ме гнойната ангина на дъщерята и кашлицата на сина.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 17:38 от Elis83

Общи условия

Активация на акаунт