Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~170

• 49 134
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Имам усещането ,че серията ще завърши със срещата на Фарук и Бегюм и отново ще ни оставят без фраг  Tired
newsm78 Аз това си го мисля откакто видях фрага. Няма начин да не ни оставят в невидение още една седмица. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Обаче вече прекаляват три та да не кажа четири серийки  чакаме тази съдбоновна среща  Crossing Arms  

# 421
Е, Миме, серии да има....

да не се окаже , че Бегюн ще оздравее и какво ще правим тогава....

# 422
                    Много  благодаря на преводачките. Тази вечер и аз го изгледах.

Още от първото виждане много се влюбих в тази двойка - Фарук и Сюрея.  Много са красиви.

И вече съм ги оженила - ще видим на финала  Фарук дали ще й предложи  брак - много е красиво това момиче - разкошно е.

# 423
Е, Миме, серии да има....

да не се окаже , че Бегюн ще оздравее и какво ще правим тогава....

Деска нека си е жива и здрава жената  Praynig но ако пречи на нашите гълбечета ще я....... af.изпратим за Лондон откъдето дошла там и отишла  motor  smile3511 tantrum

# 424
На Шахап не му харесало състоянието на Ипек и ще купи къщата.Била им една дъщеря..

Къймет веднага при Рейхан и каза за посещението на Фа..

# 425
                   Много  благодаря на преводачките. Тази вечер и аз го изгледах.

Още от първото виждане много се влюбих в тази двойка - Фарук и Сюрея.  Много са красиви.

И вече съм ги оженила - ще видим на финала  Фарук дали ще й предложи  брак - много е красиво това момиче - разкошно е.

Сиси миличка те са семейство няма да ги разделяме за  де не ги женим отново .Така да си стоят  много са си добре само ако има по-малко злонамерени хора окола тях ще са си  newsm74

# 426
На Шахап не му харесало състоянието на Ипек и ще купи къщата.Била им една дъщеря..

Къймет ведна при Рейхан и каза за посещението на Фа..

Май викна Фикрет за да го нахока така уж лекинко бащински  та нашия още по да се насмете ,че видиш ли Фарук му пречи да е достоен съпруг на жена си. ooooh!

# 427
Бааде ще я дадат на Кадир,има малко дете

Бааде  каза на Нур.,да беше я оставила като малка

# 428
Бааде сигурно ще се трови с нещо...Взе чаша с вода...

# 429
Хайде Адем и Фикрет заедно,пак за съдружието ще говорят

Следва весела част  Joy

# 430
Серенадата...... Hug Ипек ще се пукне от яд  Hug

# 431
  • Плевен / София
Серенадата...... Hug Ипек ще се пукне от яд  Hug
Laughing Laughing Laughing Laughing

# 432
Мурат яко е хлътнал  Thinking но защо ли си мисля ,че тази връзка няма да продължи дълго  Thinking

# 433
И в Бурса много лалета като в Истанбул по това време....

# 434
Мурат много романтичен....Какво ли ще направи Бааде  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт