Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 934
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 345
Белинда, ако добуташ до 1 май, ще ти издам на уше двата начина, които единствено действат при преносване. 2 пъти съм преносвала - първия път 10, втория  7 дни, вярвай ми, всичко съм опитала.

# 346
Каката я преносих една седмица. Що тегела на консервативна и патологична на ВМИ съм направила. Бяха ме заплашили с предизвикване, а аз исках госпожицата сама да си избере датата и от страх, взех, че родих. Според мен Белинда ще преноси.

# 347
  • София
E, защо да чакаме, казвай още сега Grinning Ако единият е секс обаче - забрави Laughing
Ама как ще пренося бе, хора?! Трето дете преносва ли се ooooh!

# 348
Преносва се, и още как. Ще чакам 1 май, априлски дати не ми харесват Simple Smile
Тц, не е секс. И дълги разходки не е, качване на стълби, чистене, вдигане на ръцете нагоре, стоене на 4 крака, вдигане на тежко, ядене на люто, ядене на ананас, пиене на чай от незнамкаквоситам - всичкото това не.

# 349
  • Пловдив
На хората ФБ им показва правописни правила, на мен курс по стрелба с калашников. https://www.facebook.com/events/877313659077790/

Кой знае какво съм гледала, ама досега все обувки и малко чанти показваше......

Ох, ананас... тоя ананас! Бу значи е виновна. Преди 10г с първия ми син, форума беше млад, едва хиляда човека, всички се познавахме. И Бу!!!!! да вземе да ми каже/ напише, че ананаса предизвиквал контракции. И аз се завличам в магазина, бременна като каца, едвам гледам, купувам две консерви ананас на парчета, две консерви ананас на шайби, две консерви ананас на топчета и два ананаса (всичко по две, за всеки случай). Засядам и почвам да ям ананас. Вие знаете ли, че ананаса люти? И аз не знаех, докато не прекалих. С години после не можех да погледна ананас. Не помогна хич да родя.

И стълби трамбовах нагоре-надолу, с пръхтене, благоверния върви зад мен, не смее да ме остави. И прозорци бърсах. Ниииииищо!

И чай от лайка, чай от малинови листа, по мое усмотрение и сироп от малини - не и не.

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 19:36 от Янтра

# 350
  • София
И със Сбъдваща не говоря вече Crossing Arms

Някой друг newsm66

# 351
Аз съм ти приятелче, нека да не вЕрваш.

# 352

Сбъдваща днес съм си оставила тесто да чака в хладилника и ще правя твоите пърленки. Въпросът ми е дали ги печеш на сух тефлонов тиган или на омаслен оребрен тиган?

Искам да им сложа и малко сирене и да ги намажа с масло за следобедната закуска за след у-ще на децата.

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 23:38 от Анонимен

# 353
Какви мои пърленки?
Аз мои нямам, опитвам разни от нета. Последно правих по рецептата на Даун от готварската книга, много ги харесаха и май нея ще я правя пак следващия път.

Оребрен тиган нямам, все не мога да харесам - изборът за индукцион не е голям. Пека на обикновен керамичен, леко омазнен. След изваждане мажа веднага с масло с подправки. Ако ги правя с плънка - сирене, кашкавал... , тогава слагам плънката преди печене, сгъвам на полумесец и така пека.

# 354
  • Някъде там
Моят термин беше 6 май,родиха се на 21 март. Изобщо не питаха,искаме ли ooooh!.От тогава са си с характер.
Дунавското хоро навършвало 80 години. Специален поздрав за всички с него

Белинде,хващай децата и започвайде,козуначко може да излезе. Wink Grinning

# 355
Много ти благодаря за бързият отговор. bouquet

Просто последно теб четох с пърленките.  Flutter и снощи забърках тестото в машината и днес отлежава в хладилника като е утроило обема си.

По принцип с такова тесто правя питки или хлебни пръчици, но като прочетох за пърленките и си спомних за нашия любим пловдивски ресторант до нас, в който сме яли неземни такива със сирене и масло и реших набързо.

Не съм ги правила никога, но виж нямам керамичен тиган.
Имам тефлонови и оребрен грил тиган. На оребреният освен да пробвам?

# 356
Аз не знам от диетата ще сваля ли, ама от готвене - да! Та за 2 дена ми се събра готвене като за последния месец бе, егаси...

# 357
На грил-тигана е идеално!

# 358
Благодаря ти!
Дано станат внусни bowuu

# 359
Тъкмо се връщам от тренировка, но баш Дунавско днес не играхме. Имам готово /купешко/ тесто във фризера и се зачудих от него дали ще станат пърленки на грил тиган - нещо с масълце и подправки?

Общи условия

Активация на акаунт