Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 8

• 40 451
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Голяма тишина, голямо нещо....само мляскане с уста се чува Twisted Evil
Де сте, бре Thinking
И посръбване от чаша, ама не водна   Mr. Green

smile3521 но аз съм бИтон. макар че така ми се сръбва едно шУтланскУ, Мамексито ,а, кошкаиш Wink

# 616
  • Русе
Де сте, бре Thinking

smile3521 но аз съм бИтон. макар че така ми се сръбва едно шУтланскУ, Мамексито ,а, кошкаиш Wink

Ай ся, що я пУДкукуросваш?  Mr. Green

Ади, мерси.  Hug

# 617
  • Бургас
Де сте, бре Thinking

Ай ся, що я пУДкукуросваш?  Mr. Green

Ми шот съм пуДканджийка Mr. Green Ку не я пуДканя мож и да съ убиди hahaha hahaha

# 618
Банда, радвам се, че тези почивни дни няма да пътуваме никъде. Каченото по Великден още си стои - не мога да оставам режимна като сме на ол инклузив. Ще си хапвам тези дни по правилата.
Времето се стопли...девойките се разпищолиха по рокли...Трябва да се стегна. Моите рокли сигурно ще ми стоят опънати.
Днес мерих тесни гащи...Мотивацията ми се върна. Не знам къде беше запрашила от началото на април...
Айде...и само лекичко посръбване Wink
Облашкова, как минаха изпитите?

# 619
Привет!

Благодаря ви,приятели за стиснатите палци и положителната енергия!  Heart Eyes Hug
3 от 3. Единият изпит и представянето на разработката ми минаха чудесно. Но другия изпит по КСО просто нямам думи за него. Никога откакто съм студентка не са се държали толкова лошо и унизително с нас. Още с влизането на уважаемата преподавателка от УНСС ни посрещна с "Да влизам ли или направо да си заминавам?Така като ви гледам няма да вържете повече от 3.. Така като ви гледам едва ли ще вържете повече от 3?  Shocked Започваме - разглежда курсовите ни работи,някои работи понеже не хареса засили към кофата с истерични викове..  #Cussing out Зачудих се дали съм на правилното място..  Crazy Моята не беше от изхвърлените Whistling Даде въпроси на всеки,писахме и излязохме,за да ги провери. Връщаме се,започва да изпитва всеки един като преди това ни предупреждава да не очакване високи оценки,а да се радваме ако ни пусне.. и така и стана.. От 20 човека минахме 5,другите септември - понеже няма да даде друга дата,тъй като не може да пътува от София до Търново,защото и става лошо като пътува. #2gunfire Някой като прочете не знам какво ще си помисли,сигурно че е някоя фантасмагория. Ама нейсе,самата истина си е. Отплеснах се,идва моя ред - излизам,започва да ми задава въпроси и аз отговарям конкретно без да тегля локуми.Докато говоря ми се казва, че "нищо от казаното не е вярно" и аз съм така  Shocked Shocked И в следващия момент й казвам,че съм учила от нейните лекции пратени по мейл и учебник и ми се отговаря "е,щом е оттам значи е вярно".. Последно,грешно ли е или е вярно? Харесала ми работата,на въпросите последно правилно съм отговорила,но понеже не съм й посетила лекциите ми писа 4-ка.. Знам,че дори като съм задочно трябва да посетя някоя лекция,но досега никой не е правил проблем. Даже беше водила списък,кой е там и кой не.. Реших да не се ядосвам повече и каквото такова. Та резултата е наШта система 6-6-4  Mr. Green
 Но съм много разочарована от университета..докато учех бакалавър за 4-те години такси дали има и 1500 лева общо да е платено - всичко беше много точно,не е имало проблеми.Сега за два семестъра платих 2500 лева и накрая никакво отношение,поне това да имаше. Аз така или иначе ще седна да си науча сама нещата,защото ние нямахме лекции като хората по нито един предмет. Идваха,казват кой им е учебника и това е. Довиждане.. #Cussing out #Cussing out Ох,стана голям ферман,ама ми олекна  Whistling Остават ми 2 изпита още и ще завърша семестриално.
Да го слагам ли в скрит текст newsm78,ако на някой му е скучно да го подмине..  Whistling

Утре ще ви чета,че едва гледам.. smile3507

П.П Оправих го,че нещо бях оплела,изтрила.. абе мазало.. Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 22:02 от oblashkova

# 620
  • Русе
Ми шот съм пуДканджийка Mr. Green Ку не я пуДканя мож и да съ убиди hahaha hahaha
Ох, щях да са изпусна.... Joy  Joy

Семкее, опасна си,  Joy  Hug

Цветиии, едно голямо браво!!!  Heart Eyes

# 621
  • Русе
Иринитко, кО не му Аресваш на Шотландското  newsm78 Joy Joy Joy ама Мамексчето нещо е забегнала  Hug
Цвете, важното е, че си си взела и трите изпита. Относно преподавателката - думи нямам  #Cussing out Много мразя такива колеги и такова отношение, но за съжаление ги има, а ми иде да го птстрелям или... поне да ги оставя без работа  #Cussing out

# 622
  • Sofia
Кво ми стана последните месеци.... Вече хич не мога да ям месо. Не че някога съм умирала за месо, ама преди го ядях. Сега от около година насам изобщо не ми се яде. А пък след великденските пости съвсем ми е гадно. Тази вечер правих пилешки пържоли. Хапнах един залък и не можах повече. Стана ми гадно. Яйца и млечни си ям. И риба чат пат, ама и нея насила малко.  newsm78
Да взема да стана един вегетарианец ли, що ли... Ма е грях. Трябва да питам попа може ли само месо да не ям.  newsm78
На някой случвало ли му се е така да му се промени вкуса?

# 623
Сави, случвало ми се е, ама само след като преям...за съжаление. Държи ме известно време и после пак ми се възвръща апетитът към съответната храна.
Знам, че не е това, за което питаш, ама...Понякога искам ей така от само себе си да изгубя апетит за някои неща.

# 624
  • Sofia
Е, тогава нормално. Ама мен много дълго ме държи.  newsm78 Пък и с месо никога съм преяждала. Само с тестено и шоколад.  Joy

# 625
  • Русе
Сави, случвало ми се е, ама само след като преям...за съжаление.

Joy  Joy

Сави, дано поне рибата не откажеш, че липсата на месо и полезни протеини и мазнини трудно се замества.

Скрит текст:
изядох три вратни пържоли, божеее, тоз апетит кУга ша намалее  ooooh!

# 626
  • Sofia
Хич не съм убедена, че неяденето на месо е вредно. Доста четох по въпроса. А пък месото в днешно време е ужасно вредно. През постите се чувствах прекрасно. Кипях от енергия. И хемоглобинът никога не ми е бил толкова висок. А като ям месо непрекъснато съм уморена.  newsm78

# 627
  • Бургас
Облашкова, поздравления, детенце, мило bouquet bouquet bouquet
Хайде сега да си починеш малко, а?

Моите вкусове не се променят, а само се мултиплицират количествено Mr. Green

Сави, на мен също ми е ставало гадно от пиле, но печено. Преди време купувах от една верига Чикън т(г),руп, но веднъж попаднах на пиле с ужасна слуз вътре и от тогава Naughty Naughty Naughty Naughty само домашно.

# 628
Мале, Джули, ти да не изяде триглавата Спаска  Laughing

# 629
  • Sofia
Джулка, вярно ли изяде 3 пържоли?  Shocked Толкова и на мъжа ми ще му се опънат, дето за месо душата си дава.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт