Хотелите във Велинград - 9

• 146 630
  • 799
  •   1
Отговори
# 480
Моля за коментар за хотел Клептуза! За харесаните от нас дати вече почти няма места по хотелите във Велинград...

Бяхме със съпругът ми през юни в "Клептуза" - пакет със закуска и вечеря.  Ние не сме претенциозни и нямахме кой знае какви очаквания, затова и не сме разочаровани.
Вътрешният басейн е малък, но става за киснене. Водата е топла. Нямаше деца и  беше спокойно, без излишен шум. Джакузито е добре, но с по-хладка от басейна вода. Сауната  и  парната баня също бяха стандартни, ако мога да се изразя така.  Стаята също беше нормална - нито голяма, нито малка.  Имаше халати. Асансьора се чупи няколко пъти докато бяхме там.
Закуската беше посредствена - евтини колбаси; евтино сирене;  някакви бухти, които бяха супер мазни; филийки; прегоряла баница; никакви плодове; сок - тип "степче". Храната за вечеря беше вкусна. Имаха няколко варианта, от които си избираш, без възможност да комбинираш и разменяш. Пример по спомен: 1.гръцка салата, плескавица, крем брюле; 2. шопска, каварма, цедено кисело мляко с боровинки.
Като цяло си изкарахме добре, без да се вторачваме с някакви битовизми и да си разваляме почивката. Както казах, за цената, която платихме, не сме очаквали чудеса.
Друго не се сещам. Ако имаш конкретни въпроси, питай Simple Smile

# 481
Джована, благодаря за отговора! И аз не очаквам чудеса от хотела Simple Smile Притесняват ме басейните /вътрешните/. Не знам защо, но ми се струват мноооого малки за капацитета на хотела. Ние искаме да ходим по празниците около 3 март и със сигурност базата ще е заета цялата. Смяташ ли че при пълен хотел ще се ползват спокойно басейните?

# 482
Джована, благодаря за отговора! И аз не очаквам чудеса от хотела Simple Smile Притесняват ме басейните /вътрешните/. Не знам защо, но ми се струват мноооого малки за капацитета на хотела. Ние искаме да ходим по празниците около 3 март и със сигурност базата ще е заета цялата. Смяташ ли че при пълен хотел ще се ползват спокойно басейните?

Според мен ще е претъпкано. Басейна реално е само един и действително е малък за  капацитета на хотела. Приблизителни размери 7 на 4 метра. На две нива е / има нещо като стъпало в самото начало, широко около метър и половина/ и ако седнат трима - четирима души там, трудно ще минеш за по - вътрешната част. Има и един  много малък, контрастен, който беше със студена вода. Джакузито е за около 10-12 души /плътно един до друг/.
По време на нашия престой нямаше много хора и на моменти бяхме сами в спа-то, но си представях какво ли ще е ако е пълен хотела и със сигурност няма да е приятно.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 08:21 от djovana2

# 483
  • Хасково
За Роял Спа няма места за нашите дати. Запазихме си в Макси. Досега не съм била, но и мен ме притеснява, че ще е доста претъпкано тогава, защото е уикенда след 14 февруари. Голямо ли е спа-то? Най-вече ме интересува парната баня всъщност и басейните. Също ме притеснява, че и ресторантите в града ще си направят куверти за петък и събота пак заради 14 февруари Sad

# 484
Мен пък ми се мерна някаква оферта из нета за Св. Спас. Върнах се да чета по-назад в темата и доколкото прочетох спа-то не е много голямо. А това ми е важно. Ще им видя и сайта все пак. Simple Smile Просто зимата много ми се ходи на спа. Grinning
А сега имам 1 много тъп въпрос: от утре сме в Роял спа - 3 нощувки с все ядене. Grinning Обаче единия обяд малко ми се губи - пристигаш обикновено към 3 часа, последния ден си тръгваш около 12 часа ... някой с опит? Joy

# 485
Мен пък ми се мерна някаква оферта из нета за Св. Спас. Върнах се да чета по-назад в темата и доколкото прочетох спа-то не е много голямо. А това ми е важно. Ще им видя и сайта все пак. Simple Smile Просто зимата много ми се ходи на спа. Grinning
А сега имам 1 много тъп въпрос: от утре сме в Роял спа - 3 нощувки с все ядене. Grinning Обаче единия обяд малко ми се губи - пристигаш обикновено към 3 часа, последния ден си тръгваш около 12 часа ... някой с опит? Joy
За св.Спас СПА-то представлява една парна баня, една суна, Не лош басейн за плуване и малък детски ( в който е вградено и доста малко като за капацитета на хотела вътрешно джакузи. Есента имаше и две външни джакузита, които незнам дали работят. Като за 5* хотел, лиспват - лакониум, релакс стая със затоплящи шезлонги, нормално за капацитета топло джакузи, аромо парна баня и други глезотии, които например ги има в Рояла.

# 486
...
За св.Спас СПА-то представлява една парна баня, една суна, Не лош басейн за плуване и малък детски ( в който е вградено и доста малко като за капацитета на хотела вътрешно джакузи. Есента имаше и две външни джакузита, които незнам дали работят. Като за 5* хотел, лиспват - лакониум, релакс стая със затоплящи шезлонги, нормално за капацитета топло джакузи, аромо парна баня и други глезотии, които например ги има в Рояла.

Благодарско. И аз това запомних (може и пак твой да е бил коментара). Въпреки, че - 2 външни джакузита - пак е нещо.

# 487
Някой може ли да даде отзиви за хотел "България Велинград". Не намирам нищо за този хотел освен оферти в грабо, нямат сайт, нямат нищо а на снимките изглежда много добре. На една от снимките се вижда входа на хотела и една табела "гранд хотел България". Rolling Eyes

# 488
За Св. Спас - бяхме там миналата седмица. Парната баня не работеше. Външните джакузита много ми харесаха следобед, когато имаше слънце. Няма лакониум и релакс стая. Сутрин имаше само нес кафе. Храната беше разнообразна и вкусна.

За хотел България. Видях го отвън на едно площадче близо до Св. Спас. Не изглеждаше добре. Буквите Гранд бяха махнати.

# 489
Моето дете беше на зелено училище в този хотел България, явно се ползва и за детски лагери.

# 490
Ina. Ina,  започваш с обяд в деня на пристигане.   Пристигаш и те пращат на обяд. После  те настаняват .А в  деня на напускане завършваш със закуска. Преди две години  обяда започваше от 13.00 часа. Може би и сега е така.

# 491
  • София
Върнахме се днес от хотел Роял,та да кажа и за нашето впечатление:
СПА центъра наистина много ни хареса,огромен и чист.
Стаята е голяма ,топла и амортизирана Sad  целият мокет на петна ,капакът на тоалетната чиния едва се държеше,под голямото огледало в банята се беше образувал луфт,който вместо да бъде запълнен, беше сложена малка синя гумичка,кърпите са стари и на петна,а единият чаршаф беше с дупка.
Храната-на вечеря много оскъдна и зле приготвена най-вече основните ястия,десертите бяха вкусни
                -закуската беше стандартна.
Наистина не си заслужава да доплащате за НВ ,свободната консумация е по-добър вариант .
Да отбележа ,че беше много чисто ,макар и захабено.
Моето мнение е ,че хотелът е доста скъп за това ,което предлага.
Дали някой може да го сравни с другите хотели:Макси,Арте,Инфинити или Гранда?

# 492
За храната подкрепям напълно, но нашата стая беше супер. Чиста луксозна и много приятна. Нямали сме никакви забележки и всичко е банята беше все едно е чисто ново. Бяхме в стая Б225.
Явно вие сте попаднали на кофти стая.

# 493
  • Хасково
А в Макси има ли значение къде сме настанени, по снимките ми изглежда, че хотела е на два корпуса? И от коя страна е по-добре да е стаята от към паркинга или басейните?

# 494
  • София
За храната подкрепям напълно, но нашата стая беше супер. Чиста луксозна и много приятна. Нямали сме никакви забележки и всичко е банята беше все едно е чисто ново. Бяхме в стая Б225.
Явно вие сте попаднали на кофти стая.
И това е възможно,но цената не бе по-ниска Sad
А403-това е въпросната стая

Общи условия

Активация на акаунт