2. Препоръчайте ми книга като...

• 120 781
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • София
На Анри Троая препоръчвам и "Иван Грозни", "Петър Велики", "Распутин"... Simple Smile

# 361
  • София
Привет, търся книга на тема антиутопия, да e наистина силно въздействаща. Не съм чела нищо по темата, така че съм отворена за предложения. Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 18:46 от Лейс

# 362
  • Ямбол
Моите предложения за антиутопия:
"Денят на трифидите", Джон Уиндъм
"Слепота", Жозе Сарамаго
"Селцето", Кир Буличов
"Пътят", Кормак Маккарти
"Малвил", Робер Мерл
Тези са ми въздействали най-силно. Обичам антиутопии.

# 363
  • Belgium
Аз предлагам една от най-любимите ми и оригинални антутопии - "Станция Единайсет". Освен всичко друго е и по-милостиво написана от повечето неща в жанра и е подходяща за хора, които тепърва се запознават с него.

# 364
  • София
Привет, търся книга на тема антиутопия, да e наистина силно въздействаща. Не съм чела нищо по темата, така че съм отворена за предложения. Simple Smile

"Дългата разходка" - Стивън Кинг
"Заточен" - Питър Лайни
"Метро 2033" - Дмитрий Глуховски
"Освен този живот" - Патрик Нес

# 365
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате роман свързан с модата. Идеално ще е ако действието се развива някъде през първата половина на двадесети век. Нещо подобно на "Дизайнерът" на Мариус Габриел или "Модна къща Елиът".

# 366
Здравейте момичета,
свекърва ми след седмица има рожден ден. Обожава да чете. Взема по 4-5 книги от библиотеката и до месец ги връща готови...
Искам да и подаря хубава книга. Не знам естествено всичко което е прочела какво е....
Обича романи, криминални.....Не чете от български автори.
Препоръчайте ми хубава книга ! Много искам да я зарадвам, тъй като тя много чете но няма възможност да си купува и всичко е от библиотеката.....Искам да остане за нея...
Благодаря !

# 367
След като чете много има голям риск да подариш книга,която вече е чела.Аз бих подарила ваучер за книжарница.

# 368
  • София
Аз подарих на свекърва ми, също страстна читателка, стария си Киндъл с над 600 книги. Каза ми, че по-хубав подарък не е получавала Simple Smile Много й се радвам като я гледам как си го носи навсякъде Simple Smile

# 369
Моля за препоръки .Търся книги в стила на Сара Адисън Алън .
Сватбени пчели - Сара-Кейт Линч
Втората звезда надясно… чак до сутринта - Мери Алис Монро
За момента тези се сещам.

# 370
Здравейте момичета,
свекърва ми след седмица има рожден ден. Обожава да чете. Взема по 4-5 книги от библиотеката и до месец ги връща готови...
Искам да и подаря хубава книга. Не знам естествено всичко което е прочела какво е....
Обича романи, криминални.....Не чете от български автори.
Препоръчайте ми хубава книга ! Много искам да я зарадвам, тъй като тя много чете но няма възможност да си купува и всичко е от библиотеката.....Искам да остане за нея...
Благодаря !
Бих купила за подарък сравнително новата книга "Мозайка от убийства" на Антъни Хоровиц. Може би нея все още не я е прочела Simple Smile Криминална е.

# 371
Аз и поръчах вече, спрях се на Миро Пузо - Умират глупаците. Прочетох безкрайно хубави отзиви за книгата и едва ли не, че е надминала Кръстника. А тя я харесваше много. Дано не съм сбъркала в избора си....
Благодаря за мненията Hug

# 372
Здравейте, четящи! Simple Smile
Търся си книга (художествена литература) с паранормална насоченест. Ако може да не е на Стивън Кинг. Simple Smile
Искам нещо призрачно, мистично и страшно.
Ако се сещате за такава книга, моля споделете. 🌺

# 373
  • София
Здравейте, четящи! Simple Smile
Търся си книга (художествена литература) с паранормална насоченест. Ако може да не е на Стивън Кинг. Simple Smile
Искам нещо призрачно, мистично и страшно.
Ако се сещате за такава книга, моля споделете. 🌺

Трилогията "Бастан" на Долорес Редондо Simple Smile
Не е супер-страшна, но е мрачна, мистична и много четивна Simple Smile

# 374
Щом не Кинг, тогава Кунц. Последното негово, което четох и ми хареса бе "Студен огън".

Общи условия

Активация на акаунт