Почивки в Хисаря - тема 3

• 127 132
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Кухнята на ресторант Чинар ми харесва
https://m.facebook.com/pages/category/Restaurant/%D0%A0%D0%B5%D1 … 26/?locale2=bg_BG

# 526
Имай предвид, че някои неща в чинар са полуфабрикати, представени за техни творения.

# 527
Ааа то в Балкан е приказна кухнята 😁

# 528
В Чинар сме обядвали супи - пилешка и шкембе. Бяха много добри, салатите също.Това миналата година лятото.

# 529
  • Пловдив
Като се има предвид, че на места като Копривщица, Широка лъка и т.н. по заведенията предлагат полуфабрикати, не знам зящо трябва да се отбелязва за дестинация като Хисаря.

# 530
Аз Балкан го недолюбвам, нисък клас продукти и обслужване  нула.

# 531
Като се има предвид, че на места като Копривщица, Широка лъка и т.н. по заведенията предлагат полуфабрикати, не знам зящо трябва да се отбелязва за дестинация като Хисаря.
Защото нямам спомен в последните 5 години да съм яла точно на тези две места, а в Хисаря бях и то в този ресторант. Или трябва да ги обиколя, за да имам правото да си изкажа мнението? Да не си позволявам да го коментирам ли?! Аз пък такива подхвърляния не разбирам.

# 532
  • Стара Загора
~desex~ Тиква Десиссслава
Благодаря ви много за насоките и бързата реакция. Хубава вечер ! Bowtie

# 533
Здравейте, има ли в момента почиващи или плануващи да почиват в Хисар ? Каква е ситуацията в момента там? Градчето разчита много на туристи.. Хотелите още не са затворени? Исках да отидем за няколко дни през май,но за съжаление май ще трябва да се откажа .

# 534
Здравейте, има ли в момента почиващи или плануващи да почиват в Хисар ? Каква е ситуацията в момента там? Градчето разчита много на туристи.. Хотелите още не са затворени? Исках да отидем за няколко дни през май,но за съжаление май ще трябва да се откажа .
Стой си вкъщи.

# 535
Вкъщи съм. Искам информация от някой, който евентуално е там или планува да ходи в следващите дни.

# 536
Здравейте! Имам резервация в началото на април за Си Комфорт, за която съм платила капаро. Поради обстановката искам да отменя резервацията и да ми върнат парите, но не откривам на сайта им общи условия. Искам да съм подготвена какви са правата ми /предвид ситуацията/ преди да се свържа с хотела. Можете ли да ми помогнете с информация?

# 537
Това е ситуация, която едва ли е предвидена в "Общите условия"! Засегнат е не хотелиерския бизнес в частност, засегната е планетата... Все си мисля, че в дадената ситуация никой не може да има претенции към това, че отказвате резервацията или пък да има наглостта да не ви върне капарото.

Ето, murmeli иска да ходи на хотел... да взима вашата резервация. Close

# 538
Съгласна съм и това е логичното разсъждение на потребителя. Съмнявам се обаче, че така ще мислят хотелиерите. А "Общи условия" на Си Комфорт въобще не откривам ...

# 539
Това е ситуация, която едва ли е предвидена в "Общите условия"! Засегнат е не хотелиерския бизнес в частност, засегната е планетата... Все си мисля, че в дадената ситуация никой не може да има претенции към това, че отказвате резервацията или пък да има наглостта да не ви върне капарото.

Ето, murmeli иска да ходи на хотел... да взима вашата резервация. Close

Точно че не искам.Исках да чуя дали само Аз се отказвам. И дали има някой в реално време там.Ясно е ,че ние сме си по къщите и чакаме ....

Общи условия

Активация на акаунт