Всеки вече вижда, че сме двама - СЕПТЕМВРИйчето шава в мама /Тема 5/

• 54 381
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Crossfade - да, тази година щипалките са ужасно много... ако имаш възможност си викни фирма и се изнесете за 2-3 дни. Приятелка пръска миналата година в тях и е много доволна. Ако си от София - мога да я питам за контакт?

# 586
  • Варна
Така,спокойно можеш да вземеш Айкън от ветеринара аптека,безвреден е ,но те съветвам да излезеш за няколко часа.
На място ще ти кажат в каква концентарация да го направиш.

# 587
Момичета, можете ли да ми кажете магазини и складове за колички в Пловдив...Аз се сещам само за Висвиталис и Малечко...Днес смятам да отскоча до там...Съответно и да работят в неделя де, ще съм ви много благодарна...

# 588
  • Варна
Аз мисля ,че има и на Чиполино  в Пловдив

# 589
  • Стара Загора
Ели, здравей, не съм в София, и за жалост няма къде да идем. Ще мисля вариант да пръскам с нещо, Много ми е гнусно, направо ми се реве.

skabiela, мерси ще потърся.

И Ноел, радвам се че сте си изкарали супер.  Heart Eyes

# 590
Аз мисля ,че има и на Чиполино  в Пловдив
Ама те сигурно предлагат и само Чиполино, а аз май не искам такива... Rolling Eyes Благодаря все пак... Wink

# 591
Момичета, имам въпрос - някоя от вас прави ли упражненията на Кегел и съответно има ли лични впечатления дали наистина помагат при раждането?  newsm78
И да ви се похваля - днес купихме бебешкото легло и съм много хепи  Laughing

# 592
Момичета искам да питам нещо.
Вече съм си вкъщи не с контракции, аг ми даде първичен болничен и каза след това да си запиша час за лкк комисия за вторичен (те маи имат право да дават 20 дни) след това трябва ли да се върна на работа за няколко дни или мога да взема още един вторичен от лкк

# 593
Аз съм в болничен от края на март. Не е нужно да ходиш на работа за няколко дни.

# 594
Помня от първата бременност, че имаше някакви глупости, след някой си болничен трябваше или да се върнеш на работа за ден два(при мен не е опция,защото има човек на моето място) или  да полежа в болница за4дни.

# 595
  • Варна
След 14 г.с имате право на болнични до 45ия ден преди раждането.Трябва само да кажете на гинеколога си ,че желаете да излезете в болничен .От там вече те представят документите пред комисия и така..

# 596
Здравейте бъдещи мами, имам два въпроса и се надявам да имате инфо:

в 7-ми месец съм, имам голямо коремче вече

1. Притеснявам се да пътувам в автобус, защото тези в града ни са страшно разнебитени, пушат, наклонени са, тресат и шофьорите спират рязко, също карат доста безразсъдно. Лошо ли е, че избягвам градски транспорт? Някой друг съобразява ли се с това? Ако е кола няма проблем - вози гладко, плавно, но рейса просто ми е тотална мъка.

2. Къде е най - правилно да се позиционира бебето при спане след като се роди? При нас ще си е в дървено легълце на няколко метра от спалнята ни, не е нужен бебефон, т.е. ако заплаче ще го чуя лесно и ще стана и ще отида, но няколко майки ме порицаха, че бебето няма да спи в леглото ми или в прилепена кошара до леглото ми?  newsm78

# 597
  • София
Здравей.
Аз живея в София и тук шофьорите на градския транспорт също не внимават. Избягвам да пътувам с такъв превоз, защото ме е страх от рязкото спиране/тръгване, а и не винаги има място и не винаги ми отстъпват такова. Ако не е неизбежно пътуването в тези рейсове, намери си алтернатива, за да си по-спокойна ти.
Относно спането, предпочитам да си спи в неговото легло, което ще е на един метър от мен. Аз ще съм по-спокойна, защото ММ спи дълбоко и ще съм на тръни дали няма да натисне бебко. А и си мисля, че веднъж научено на близкия контакт 24/7, няма да има отучване после.  Peace

# 598
Благодаря за бързия отговор  Hug

# 599
Въпрос към чакащите момче: с каква интензивност се движат вашите бебоци? Моят има дни дето не се спира, ама от вчера ми е много кротък, почти никакви движения. Знам, че е нормално, ама пак ми е притеснено.  Embarassed
 На АГ бях в понеделник и всичко си му беше наред на младежа.

Има дни,в които активността е на макс,има дни в които през деня ме тупне 2-3 пъти,но вечер след 22-23 часа,като почнат едни ритници... Чудо е!

Общи условия

Активация на акаунт