Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 193 856
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 75

Аз ако съм на теб ще снимам пакетите на една снимка и да се виждат и кодовете и им пиши че само така можеш да докажеш че наистина си ги купила понеже на опаковката не пише да пазиш и бележката и си я хвърлила. Няма смисъл да ходиш да купуваш още пакети да им пълниш гушите. Не съм много запозната, но може ли да пишем в защита на потребителя или нещо подобно  newsm78

Да, наистина, може да направите така, грешката е тяхна, че не са обявили никъде това за касовите бележки.

# 76
  • Пловдив
След като прочетох за касовата бележка на Либрес, смело тръгнах да бъркам в коша ни за боклук Mr. Green Намерих яяя. Но пак ще пиша имейл с оплакване. Отделно заявих раничка, но все още нямам потвърждаващо писмо.

# 77
2 седмици вече си чакам чашите от Орео Cry

И аз, ат 16 април. Simple Smile
А от уж НАП два мейла имах тая сутрин от два различни адреса, отдалече си личи, че е спам. Peace

# 78
  • Сандански

А от уж НАП два мейла имах тая сутрин от два различни адреса, отдалече си личи, че е спам. Peace
Вирус е изпратен от друга държава.  Peace

# 79
  • София

Вирус е изпратен от друга държава.  Peace

Тъкмо идвах и аз това да кажа, пуснали са го и като новина
https://profit.bg/balgariya/atakuvat-ni-s-nova-valna-falshivi-imeyli-ot-nap/

# 80
Най-вероятно, "моите адреси" са:

kawarabayashi @kitsutaka.co.jp

nobu0109 @ams.odn.ne.jp

И една морена нямам......... Sad

# 81
Кога изписахте 6стр...немате стигане  Mr. Green

# 82
 Joy

Секна ми ентусиазма за Ментина, по 30 хавлии ще раздават, шанс нямам никакъв. Mr. Green

# 83

За който иска потурки : тук Simple Smile

# 84
Е, по-добре е от 4 кутии вафли. Mr. Green

# 85
  • Пловдив
О, и безплатно да ми ги дават, пак няма да ги сложа. Не е моят стил Grinning

# 86
И на мен не ми харесват.

За пловдивчани, връщам се от БББ, има игра на Куинс за барбарон, купават се 2х1 литър и касовата бележа сигурно се пуска в кутията, нямах време да питам.

# 87
  • Телиш/Плевен
За пловдивчани, връщам се от БББ, има игра на Куинс за барбарон, купават се 2х1 литър и касовата бележа сигурно се пуска в кутията, нямах време да питам.
И за плевенчани да кажа - същата игра я има в Лайф (не знам дали във всички, аз в този в Девети квартал я видях).

# 88
И на мен не ми харесват.

Има ли го този БББ в Тракия, от миналата година играя във всяка игра с барбарон, но не печеля. Даже сега правя клипчета Куйнс за да участвам за барбарона, ама нещо не става. То толкова сложно, чак да се откаже човек.

# 89
  • Под Слънцето
Инфо за Варна за Либрес с картичка - Била Обравцов дом са ги налепили явно днес ,че и са на промо цени. Ако някой ще купува, направо да отива натам.

Общи условия

Активация на акаунт