ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ - Сезон 4, Тема 1

• 71 775
  • 662
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Баси тъпанарите! Кой всъщност трябваше да изпъкне - Михаела или състезателката? Май Михаела. Направо отрязаха момичето, то беше като сянка до Михаела, не зная нарочно ли го правят или толкова си могат!

# 451
  • DE
Илия не смее да се обади, че ще стане страшно и позагубил е глас май  newsm78

# 452
И вторият дует е зле.

# 453
Да, много неподходящ избор за гласа на Кристина.
И според мен Яна пя по-добре от Михаела.

# 454
  • DE
Аранжимента и озвучаване били екстра  Shocked ooooh!
Тези май гледат друго предаване, лицемери...

# 455
  • София
ВъзмУтена съм! Закопаха Кристина. Sad Пя без настроение.. И аз да бях, и аз вероятно нямаше да мога да вложа чувство.

А има толкова, толкова красиви български песни.

# 456
Да, много неподходящ избор за гласа на Кристина.
+1  Confused

# 457
Радко щял да пее с Анелия. Сигурно оная и песен с Миро. Силно се съмнявам да е избор на Лечев. Ама мноооого силно  Laughing

# 458
Не можаха ли да измислят нещо по-добро за Радко от Анелия, направо се чудя дали да не сменя канала Crazy

# 459
Илия Ангелов има толкова хубави песни, те избраха най-умрялата. Да вземат направо да връчват на Радко чека и да се свършва.

# 460
Сара Сюзет с кого ще пее?

# 461
Сара Сюзет с кого ще пее?
С Орлин Павлов.

# 462
Наистина много неподходяща песен за Кристина,звучаха ужасно зле.
Яна не ми харесва,прекалено статична ми е,някак плаха,безцветна,няма никакъв живец в това момиче и прави едни странни подскоци,докато пее,ни в клин,ни в ръкав без изобщо да са в такт с музиката.Сякаш пее ,пее и изведнъж се сеща,че е хубаво и малко да се раздвижи,но става доста нескопосано.Михаела изпъкна просто защото е много по-добра.Не виждам Графа какво толкова й залага на Яна.

# 463
  • София
Тази смотаняци искат да провалят участниците и ги превръщат в спаринг-партньори на звиздИтИ. Не е честно срямо хората, те трябва да са главните герои, а не Михаела, Орлин или който и да е там.
И пак изкараха дебелите танцьорки. Какви са тези крака, какви са тези задници!

# 464
Браво за Сара и Орлин. Много готини и зареждащи. Харесва ми изпълнението  newsm68 newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт