SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 701
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Gotham City
Краули е в плъха, как си тичкаше после след тялото  Laughing

Сигурно да си го пази и да си го завземе пак  Laughing самия факт, че не оказа никаква съпротива в последните няколко мига води на тази мисъл, че вече е бил в плъхчо

# 391
  • # супернатурална #
Там е, там е гадината  Mr. Green Не знам само защо Луци не заподозря нищо, наистина трябваше да хвърчат искри при промушването, вижте какво стана като го поряза по бузата.

Да отбележа, че телескоп не ща да съм. Само, ако може, руса британска кучка. Сам да ме затиска о дувара и да ми пъшка в ухото  Praynig

"ОО, Чък мой, Луцифер и нероденото му дете, направете така, щото това да продължи още час-два минимум и ще се откажа от британските писатели, и от цяла Британия даже"

И сега плавен преход от тялологиата (където всички защитихме докторантура към края на 6 - ти сезон) към теологията. Може и да бъркам, но ми се струва, че сериалът се върти около Стария завет, тоест до преди раждането на Христа. Не си спомням Христос да е споменаван. Та си мисля..ето, имаме си син на дявола, не може ли да намесят и сина Божи  newsm78  Все пак светената вода се прави с кръстче, имаше и други християнски символики...предполага се, че Христос е възкръснал на кръста (от гледна точка на митологията в сериала)

# 392
Той Люси може да си е дявол, но е и ангел. Така че не е ясно какво ще се роди.
Ангелите не са ли и те деца на Бога или се бъркам  Mr. Green

# 393
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Новини.

http://ew.com/tv/2017/05/17/supernatural-season-12-finale-previe … ocialflow_twitter

“Finales, by definition, can’t go too crazy,” Dabb says. “But I will say this: It’s by far the most meta finale we’ve ever done. There are some twists coming that we’ve never done before.”

Аз полудех...

“We’re wrapping a lot of things up and certain plot lines will be ended this season — some forever and some temporarily — but also, that allows us to build up steam going into season 13,” Dabb says. “Coming out of the finale, people will have a pretty good idea of where things are going.”

Не зман. Колкото повече приближава финала, толкова повече оставам без нокти. А и ще мога да гледам чак петък вечерта... Как ще стоя далече от спойлери цял ден не знам.

# 394
Нищо притеснително няма според мен. Но ми се иска да извъртят финала по някакъв супер неочакван начин, защото сезона дотук ми е интересен, но не усещам тръпка Rolling Eyes . Не знам дали мога да го обясня разбираемо... Чакам с нетърпение финала точно с надеждата да ме изненадат, да ме накарат да "броя дните" до новия сезон. А, съгласете се, няколко месеца (и то лятото), са много време (и то приятно), и лесно минават всякакви тръпки и нетърпеливости Wink .

# 395
Да ви разкажа какво се случи преди малко.
Скрит текст:
Побърках се с тоз Джефри и тия кайсии  Joy
Значи играя една игра чат пат - PlantsVsZombies. Играя я аз и майка ми. Убивам зомбита, събирам си парички, садя цветя и дървета, въобще чиста работа, весела. Та като се играе чат пат пуска саксийки, които поливам, порастват цветя и после продавам, та си купувам храна за дървото. Та не ми се играеше и викам на майка ми - "Моля те седни да поиграеш, че ми трябват кайсийки"  Joy Joy Joy Това вместо саксийки  Joy Тя жената обаче не знае какъв смисъл влагам в кайсиите  Joy

# 396
 Joy  Joy
Нямам време за нищо, ще чакам отзивите ви за финала.

# 397
Аз съм на 14 серия, заслужава ли си да изгледам останалите серии ? Този сезон ми е уникално скучен, изгубих желание да го гледам. Исках, ама нямах желание. Laughing

# 398
Труден въпрос Laughing . Лично аз бих гледала (може би защото съм тъпа и упорита Joy ), но по няколко епизода наведнъж - по-слабите моменти се преглъщат по-лесно така.

Дуварната сцена Mr. Green :

Отрекох се!

# 399
Блазе на тая гад руса. Crossing Arms

# 400
Мда, много добър момент  Grinning

Русата гад трябва да умре на финала. Ясно е, че ще става нещо гадно, но поне трябва да има някакво удоволетворение  Crossing Arms

# 401
Остават броени часове докато разберем Crazy .
Повтарям се: не ми е чак толкова зор да видя какво са измислили, ама да свършва вече Joy . И ако може хубаво да свърши, така, че да искам още.

# 402
Е то докато направят букви на двата епизода  ще възкръсна три пъти  Joy

# 403
Ще гледаш без букви, на мен кой ще ми снесе информация? Flutter
А, да, милата Импалка, във вас момичета ми е надеждата.

Нося и един Джефри, за подкуп, нали.....

# 404
Разнежих се и ... умрех и възкръснах. Имате още два опита докато ме умъртвите форевър  Joy

Няма пък без букви да дзяпам. Импала знае инглиш, да снася инфо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт