Дано повече не се налага да се притесняваш никога. 

Пълзи като фурия.
Така трябва! Иначе за ортопеда от предния преглед,който беше към 6ти месец, ни каза да отидем пак след 10ти мес и за това ще ходим иначе знам че е за към годинката.И аз настоявам за направление очен преглед от педи и май ще успея.
но има време за всичко. Ние още не сме проходили,но се мъчи да се изправя. Вчера ходихме в Джъмбо и взехме килимче постелки за да й е меко и мисля да спираме с паяка а да я пускам да си пълзи. Но тя все иска да се хваща и да се изправя естествено се пуска и ако не внимавам си пада на гръб,което ме ужасява,но явно това е начина. След прегледа при ортопеда днес ще пиша:)
Баткото хвана черпака и химикалката, а каката стетоскопа 

Пък и с деца е по-весело. Сложих предмети, които не й бяха много познати - лекарска слушалка, от нашите книги, CD, готварска бъркалка, транспортир. Всяко го бяхме нарекли за там някаква професия. Тя докопа бъркалката, огледа я и я захвърли, за да си тупне дупето на пода до питката, да яде
представям си каква радост е. Ние за сега само се изправяме по мебелите,главно леглото,и оглежда света отгоре
Вчера бяхме на ортопед и каза,че всичко ни е отлично развито,готови сме за прохождане всеки момент и като гледам не мога да я озаптя да седи в количката-само се върти и гледа назад,опитва се да си махне коланите
шоу тайм както се казва
но много съм доволна от отношението и вниманието на ортопеда! Много рядко се случва с лекарите така добре и изчерпателно да ти обясняват и показват кое как е и кое е! Препоръчани теми