Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 63 205
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Кити, аз също съм склонна да мисля , че е от атмосферните влияния. Още повече, че е локализиран обривът само по бузките. Не се тревожи, едва ли е алергия към нещо  Hug

Вчера минахме на консултация - моето момче е вече 10.400 гр. и 79 см.  Simple Smile
Качил е цяло кило от миналия път, но си хапва повече от доволно  Crazy

Вече  броя дните до заминаването ни на море и рождения му ден  Heart Eyes

# 256
  • Русе
Кити, братовчедка ми от дете е с такъв обрив, какъвто описваш. Още е така, голямото й дете също. Не е алергия, и на нея казват от външни влияния.
Милена, от нашата триколка няма как да слезе детето. Има предпазен борд и едно като "гащи" , в което сяда. Или поне каката, като по-мързелива, не се измъкваше. Беба още не го е пробвала, че времето е много противно с тия дъждове.

# 257
Благодаря, момичета. Педи вече върти очите с досада, като започна с моите въпроси. Всичко им било наред на децата. Какво съм се притеснявала... Да, но аз нямам никакъв опит и са цели два броя. Знам ли кое за какво е симптом...
Хепи, голям здравеняк си имате. Да е жив и здрав! Ние още гоним деветте кила.

# 258
Вече сме здрави, за щастие за рождения ден. Леко се разминахме без антибиотик. Давайте идеи къде да празнуваме. Simple Smile Някак много се изморих покрай тоя вирус, не ми се канят гости вкъщи предпочитам да е някъде в ресторант. Но се чудя има ли смисъл от детски кът? Тези, които отивате на море къде ще ходите?

# 259
Саб, на твое място щях да празнувам "При Царя". Хем има градина за игра на децата, хем готвят най-вкусно в твоя град, хем обслужването им е на много високо ниво. Ако вали дъжд, имат стая за децата.
Ние бяхме в парка и ако времето позволява, все така ще го правим.

# 260
  • София
Тези, които отивате на море къде ще ходите?

В Поморие, на гости на свекърите. Второ море ще му е. Първото беше миналия септември Simple Smile

# 261
Ние в неделя заминаваме за Гърция, чудя се кои ботуши да си взема.  Mr. Green

# 262
Анелия, и аз имам същият проблем с подаръците. Всичко сне купили. Сетих се само за инхалатор и летни обувки за прохождане.
На малката вече пет зъба й избиха почти едновременно и съвсем неусетно, но младежът е много крив. Явно си е индивидуално.
Откакто се изправят, вече не искат да седят на гърнето. Тъкмо ги сложа и след пет минути и двамата се изправят на оградката по голи дупета. Ако са далеч от оградката, се обръщат. Голямо чудо е!
Оф, ами ние и инхалатор купихме, а обувки не мога да поръчам на чужд човек, защото аз самата не успявам да му намеря удобни, а уж все мерим..  newsm78

Момичета, кажете как сваляте температурата на вашите съкровища? 37,7 е лекарката каза да не давам Панадол преди да стане 38. Но все пак ми се иска да направя нещо - не ми дава да й слагам мокри компреси, не знам какво друго да направя. Освен това не се сеща да си отвори устата докато спи а носът й е запушен.
Онази вечер Жорко имаше 39. Бях дала Панадол само преди два часа. Намазах стъпалата с разбит белтък и за 10 мин Т спадна.

Нинив, как ги виждаш тези кътници? Антон не иска да отваря уста, за да погледна, а като се опитам да бръкна ме хапе.
Чудя се дали да не му купим триколка за рождения ден. Вие имате ли? Какво мислите за триколките? Харесала съм тази: https://www.hippoland.net/chipolino-trikolka-s-s-sennik-i-v-rtja … o-siv-trken0163gr

Нашата е такава. Не обича дълго да се вози в нея, но вкъщи пада голяма игра с нея. Вече втори месец я подмятаме от стая в стая и все си я иска и търси Simple Smile
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-trikolka-s-s-sennik-i- … -siv-1005033-0005

# 263

Да питам нещо. Някое друго бебе, което да пищи за всяко нещо? А също така и да хапе всички без причина? При нас Марина се научи да пищи ужасно за всяко нещо което не получи. Направо е като от филм на ужасите. А като види сестра си я хапе. Вчера я захапа по палеца на крака до кръв.

Три дни подред пищи за всичко. Направо изпада в истерия.. Нищо не помага. Сега от три дни го пазя, да не се превъзбужда и не се е случвало. Хапе ни и нас. Казвам му, че ме боли, а снощи го накарах да се ухапе сам, да види хубаво ли е. Гадината се ухапа съвсем леко и взе да си маже ръката с плюнки Grinning

# 264
Кити, аз също съм склонна да мисля , че е от атмосферните влияния. Още повече, че е локализиран обривът само по бузките. Не се тревожи, едва ли е алергия към нещо  Hug

Вчера минахме на консултация - моето момче е вече 10.400 гр. и 79 см.  Simple Smile
Качил е цяло кило от миналия път, но си хапва повече от доволно  Crazy

Вече  броя дните до заминаването ни на море и рождения му ден  Heart Eyes
Ехааа. Като новородено наддава Grinning Simple Smile  Heart Eyes

# 265
И нашият бебок от 3-4 дни започна съвсем осъзнато да протяга ръка и да посочва с пръст какво иска - еди коя си играчка, вода, или на терасата да иде и разни такива...и в момента в който му се откаже, се тръшва на земята и започва да реве. Не знам какво му става ,а беше такова добро дете...
  И да, има и вече отгоре зъбче и хапе понякога. Шегуваме се, че е като перфоратор сега. Даже често го засичам се си хапе пръстите на ръцете или целите ръце, просто защото явно го сърбят венците, обаче без да иска да се замозахапва и се разплаква... 

Като цяло май изпадат пак в някакъв период на възрастта на засилен растеж и големи промени в поведението на бебоците.

# 266
  • България
Лоши бисквитки, тази нощ не свършиха работа.  Rolling Eyes
Ех, значи Simple Smile
Не е до това какво и кога ядат явно.
Аз се радвам, когато се будят само по веднъж,но това почти не се случва.Миналата нощ Стела яде само веднъж към 1.00ч. и се обнадеждих,но тази си хапва и към 2ч.и после в 6 сутринта си плачеше от глад пак.Теди и тя 2пъти.

# 267
При нас будуванията са между 8 и 1 ч , после към 5 пак се започва. Междувременно мрънкат, докато спят. Зъбите са, според мен и не знам какво да направим. Вече ме боли силно дясната ръка от разнасянето им. Опасявам се, че ще ходя на ортопед скоро.  Crazy

# 268
  • България
Кити и мен ме боли  дясната китка като ги понася повече.Мажа  с диклак,но е временно облекчение.

# 269
  • София
Лакът, рамо, китка...всичко ме боли ...  Rolling Eyes
Особено ми тежи като му мия дупето на чешмата, защото го държа легнал на дясната ми ръка.
Дайте някакви идея за по-удобно миене, че тези негови кила много почват да ми тежат.

Общи условия

Активация на акаунт