Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 63 202
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Прав под душа, или седнал в коритото, пак под душа.

# 271
Аз ги повдигам с една ръка покрай гърдичките и им пускам краката в мивката. Кажете ефикасно средство за зъбите. Ако съществува изобщо...

# 272
  • Русе
Слагам Йоана права в мивката и така я мия. Е, с едната ръка я крепя, но поне не държа десетте й кила.
За мен ефикасен лек за зъбоникнене няма! Последните три години съм изпробвала: Дентокинд, Пансорал, Камилия, Калгел, Бочко за зъби, едни английски прахчета нс Ащън енд Парсънс.. Само Осанит не съм опитала. Ами нищо не помага, търпение, здрави нерви, чаша вино и повтаряне, че и това ще мине...Тази нощ пак имаше будене през час.

# 273
И аз къпя Мити прав под душа. Слушка и си стои и цопка с крачета.
Ние сме с 2 зъба вече, сега белеят и съседните 2. Няколко вечери беше кошмар , през 15 до 30 минути се събуждаше от никненето. Мажа с Дентинокс и Пансорал и давам Дентокинд през деня. Но и често преди съм давам Панадол защото вдига 37.5 температура. Ще ни измъчат зъбките , но няма как.
Всички приготовления за РД са готови,  банери, украси, фотограф , дрехи , и тортата поръчахме.  Flutter Сега остана и ние да си купим нещо за да сме в тон с бебко.
Упорито си върви вече, може и да се завърта и да прибягва Mr. Green .
Направихме прощъпулник, детето хвана пистолет Grinning Ще става полицай. Simple Smile

# 274
Magi каква точно ви е украсата? Къде ще празнувате?
Мохини, и аз се колебая между Царя и едно-две места, трябва да разпитам къде позволяват украса.
Вие къде ще бъдете в Гърция?

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 15:30 от SAB-f

# 275
На Царя съм виждала украси за детски рожден ден.  Peace
Ако има къде и в парк, би се получило чудесно. Малко украса от Джъмбо, чаши, чинии, 2-3 градински маси, малко столове и става прекрасна атмосферата. Отделяш 2 часа за няколко вида хапки да направиш и си готова. Нашите гости не спират да хвалят, че не са били на по-хубав РД.
На Олимпийската ривиера заминаваме, Паралия Катерини.

# 276
SAB - В Амичи ще сме. Имаме много гостенчета на по 2-6месеца а там има пространство за колички. Само още се чудя дали да сме навън..За сега ще сме вътре, то има време де -19дни,но с това смотано време, като нищо да вали... Поръчах банер "Честит рожден ден Мити" в тематика батман. Отделно взех шапчици за нас 3мата, балони- 1 Birthday , и още един модел бели с животни, и голяма цифра 1 който ще е пълен с хелий. Голяма свещ 1 и още една като фойерверка. И едни неща за залепяне по стената - BIRTHDAY BOY.
Тортата ни е на 2реда, Батман , като мине рд ще кача снимка : )) .

# 277
  • София
Мия го прав във ваната с душа като го подпирам с една ръка. Той не се събира в мивката (нашата е много мъничка)

# 278
Мохини, звучи хубаво. Отдавна ли сте запазили?
За РД навън е хубаво да има опция ако завали.затояа бих го направила навън на някоя вила с дворче макар и да е голяма организация.
И аз много искам да заведа малката в Гърция, но да видим дали ще имаме финанси. Чувала съм че там шанса да хване чревен вирус е много  по-малък. Мен ако питате там искам да караме РД.   Blush
Magi супер ще е да качиш снимка на тортата. А ще даваш ли на малкия да я опита? Всичко звучи много добре организирано. Ние още нищо не сме направили.  ooooh!

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 17:15 от SAB-f

# 279
  • България
Нааааай-накрая Стели пропълзя.И задобрява.Гонят се по пода Laughing
Все още предпочита ходенето като ме държи за едно пръстче или по-стената и мебелите,но като не стане,тръгва да пълзи Simple Smile

# 280
Хаха, сигурно са големи бонбони.
Саб, още през февруари резервирахме.

# 281
Със сигурност ще хапва и той. Поръчали сме я с пресни банани ,бананов крем ( който той мноого обича) и ванилови блатове. Само фондан няма да яде Grinning .

# 282
В този ред на мисли, тъкмо се чудех каква торта да направя за малката. Ние ще празнуваме официално на 10, но на деня си 9ти искам да й дам да пробва и да се наклепа хубаво. Какъв е този бананов крем, Маги?
Ние вече не се кърмим и сме на АМ. Започна да се изправя сама и да лази.

# 283
Торта с пресен бананов крем няма ли да почернее бързо? Нали бананите почерняват. Иначе звучи супер.
Какъв кракомобил ще ми препоръчвате, да има ли място за краченцата ?

# 284
Sab, с малко лимонов сок ще се предотврати почерняването Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт