Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 63 202
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, кога трябва да ни преведат майчинството?

# 361
И аз това се чудя..доста го забавиха..
Мити е с хематом на венеца отгоре..засили се да бяга , спъна се и си удари устичката..като шурна една кръв...не знаех къде се намирам..
Лекаря каза хематом и изписа ДОЛОГЕЛ.
Много се притеснявам да не стане нещо на зъбките, тъкмо се беше цепнал горния венец.. дано не излязат накриво.. Уж каза че всичко е наред и не е сериозно но докато не ги видя няма да повярвам..

# 362
  • София
В страницата на НОИ пише че ще е утре, а като вляза с кода си пише изплатен.

# 363
  • София
Преведени са парите, утре ще се отразят по сметките ни  Peace

# 364
  • Русе
Йоана е с прехапана горна устна. Недостатъкът да имаш много зъби като падаш по очи...Вече не е много подута, дано до рождения ден мине съвсем.
На ведомостите за майчинство НОИ винаги пишат изплатен, но преводът чак утре. Т.е по сметките ще са тогава, проверявах, няма днес Simple Smile

# 365
Успокоих се че не е подут само той.. Многк се радвам че му се играе и бяга ама с това премрежване на краката като се засили незнам как да се справя...
А другия месец дали ще си го преяедат логато трябва? И молбата от кога трябва да се подаде за 2рата година майчинство?

# 366
  • Русе
Успокоих се че не е подут само той.. Многк се радвам че му се играе и бяга ама с това премрежване на краката като се засили незнам как да се справя...
А другия месец дали ще си го преяедат логато трябва? И молбата от кога трябва да се подаде за 2рата година майчинство?
Декларацията за втората година е до три дни след термин. На датата на термина свършват 410-те дни. Аз я попълних даже седмица по-рано. Като преносила съм прецакана, че пет дни преди рождения ден минавсм на 340 лв Sad Другия месец съвсем не чакайте пари - ще изравнителна сума и после всеки месец по 340... Май така беше...забравила съм...
А за паданията - тепърва започват... Голямата така си беше разбила и охлузила муцунката на 1,3 г. че баба й удар щеше да получи. И колко кръв тече...И сега краката й са целите в синини, очаквам от яслата да повикат социалните...Ама то бясно за три момчета, не ми се мисли като се включи и малката.

# 367
Благодаря, мами. Бях се затъжила за майчинството  Laughing
Да попитам за декларацията, къде се подава? И трябват ли някакви други документи за продължаване на майчинството? Счетоводителя нищо не ми каза  newsm78

# 368
  • Русе
Благодаря, мами. Бях се затъжила за майчинството  Laughing
Да попитам за декларацията, къде се подава? И трябват ли някакви други документи за продължаване на майчинството? Счетоводителя нищо не ми каза  newsm78
Декларацията аз си я попълват на работа, в счетоводството. Тя се подава в НОИ, но има и други приложения, които попълва работодателят. Трябва счетоводителят да каже, декларацията е май по по. 54, за гледане на дете до две години. Ако се върнете на работа се попълва друга декларация за 50% майчинство (175 лв).

# 369
  • България
Получих СМС-а  Wink
Ще трябва и аз тези дни да ходя до работа.Термина ми беше 11-ти. gong.bg
Целувки на ранените герои.
Кити как са децата?
Моите госпожици са добре.И хремата спря.Но също от известно време нямат апетит. по-скоро през деня.През нощта си хапват добре  Mr. Green
Дори разредих ходенето до кухнята през ден и пак не можем да я изядем. Не се притеснявам,странно  ми е,защото не ни се е случвало.
Напредваме с гърнето.Не бях очаквала Simple Smile
Особено от Стела,която се страхуваше да седне.Но нали винаги са конкуренция със сестра си.Щом тя сяда и Стела се престраши.Така беше и с душа.
Ще видим докъде ще я докараме Simple Smile
Теодора от няколко дни казва на кака си Мая-Бая  Laughing Не знам как го измисли.

# 370
Хм, аз нямам SMS. Дано не са ме забравили, до сега винаги съм получавала.
Имам спомен, че малкото Куинче има Рожден ден днес, дано не греша.
Да е жива и здрава и да расте умна и красива. Simple Smile

# 371
  • София
Честит рожден ден на малката Маги. Да е жива и здрава, и много да радва родителите си Simple Smile

# 372
  • Русе
Честит празник на Маги! Щастие на цялото семейство!
Да се похваля - имаме още едно юнско бебе в родата Laughing Голямата ми племеничка роди днес една малка госпожица, която щяха да вадят със секцио, пък тя ги изненада и се роди сама. Като я приели снощи да я гласят за операцията започнали контракции и я убедили да опита нормално ( имаше кошмарно естествено раждане в Англия и не искаше пак). Много сме щастливи, можеха да бъдат астрални близначки с братовчедка си.

# 373
Честит рожден ден на Маги, да е много здравичка и щастлива!! bouquet

Имам въпрос. Вчера след падането се получи хематом и леко се цепна където трябва да пробие горното зъбче. Подутината спадна и вече не е лилаво но пък има някакъв жълтеникъв секрет , възможно ли е да е гной? Едва му мажа раничката с Дологел , че не дава и успях само с клечка за уши с преварена вода да мина веднъж .

# 374
  • България
Честит Рожден ден на Маги.Много здраве и безгрижно детство  bouquet bouquet bouquet
Днес купихме на Стела летни обувки.Тя почти си ходи, но за ръчичка или само за едно пръстче.Прави и по две три крачки,но залита и я гушкам и много се смее.
Теодора обаче хич няма мерак да върви.В магазина като й пробвах обувки се мяташе да пълзи и накрая не й купихме.То няма смисъл.Тя докато реши да ходи ще й омалеят.И ма ли и други,които предпочитат да пълзят,вместо да вървят Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 22:58 от ирен22

Общи условия

Активация на акаунт