По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 81 641
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
аааngel, много ме трогна историята ти... вярвам, че ще измислиш нещо Peace

Питам- около 4 месеца пия Q 10 , имайки впредвид че  и есента ми предстоят опити. Трябва ли да направя почивка ? Tired

Не, той не вреди ако дълго се взима- и аз ще го почвам. По 400 на ден.

в момента вземам сутрин и вечер по едно, Q 10 Jamieson 120 mg , добре ли е ?

# 601
Dobre e , Marianka, щом го взимаш от 4 месеца. Иначе може и по 3 на ден - за съжаление е скъп !
И за мъжки фактор го препоръчват. То е естествен антиоксидант, не можеш да предозираш.
По принцип човек го произвежда, но с възрастта намалява и отговаря за стареенето.
Снабдява клетките с енергия.

Момичета извинете за тъпия въпрос, но това АМХ не е ли показател за яйчниковия резерв? Гледам че дискутирате и поликистоза. Аз до колкото знам жените с поликистоза са обикновено с добър резерв на Я, но може и да не съм правилно информирана   newsm78. Трябва ли да се притеснявам? На мен този показател не ми е изследван.

Да , показател е за яйчниковия резерв,  - до 6,8 е в норма. Ако е над нормата означава, че има много фоликули или малки кисти по яйчниците , които го произвеждат също. А тези кисти са задържани фоликули на практика- това е поликистоза.
Имаш много фоликули, които не узряват и се задържат.
Съответно правиш много яйцеклетки при стимулация, но незрели или некачествени - количество за сметка на качество.
Аз съм така.

# 602
  • София
АМХ е показател за количество, не за качество. Жените с поликистоза имат добър резерв, затова стойностите им са високи и затова АМХ при тях не е особено меродавен показател, но какво им е качеството един Бог знае.
Моят АМХ отпреди месец е 1,4, а съм едва на 30 Cry Ако имах още едно дете, щеше да ми дреме на .... колко ми АМХ, но имайки предвид цялото неставане, и тази ниска стойност вече ми идва вповече и възела се затяга
Марианка, нищо не пиеш.За да се отрази на качество на Я, трябва да ае приема минимум по 100мг и то убиквинол, а не убиквинон.Ако взимаш изкуствената форма, както правиш ти, трябва поне 2 таблетки ма ден да пиеш, защото той се усвоява само до 50%.

# 603
Буена, 1.4 не е чак толкова ниско. Отделно трябва да се прецени какъв е резерва в комбинация с преглед на 2-3ден и преброяване на антралните. Да, не е идеално, но е достатъчно:) Вярвам, че скоро всичко ще се нареди!

Аз съм с 1.1(а си имам бая антрални) и вече почвам да се моля поне за едничко детенце, че взе да става много страшно от проблеми.

# 604
И аз тия дни ще пусна едно АМХ.

# 605
А по колко антрални правите? Взема да пусна едно АМХ и да се сдухам тотално. Аз имам между 7-10 антрални (общо и на двата) на 2,3 ден от МЦ.

# 606
На мен Стаменов ми каза да не пускам и изобщо не съм се занимавала.

# 607
Момичета, само да ви кажа една невероятна история за насърчение.
Моя колежка  забременя естествено февруари, не планувано, имат си едно детенце, над 35 годишна е, с АМХ 0,1 !!
Заради това и от години не са се пазили и ето едно чудо, та... НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

# 608
Момичета, само да ви кажа една невероятна история за насърчение.
Моя колежка  забременя естествено февруари, не планувано, имат си едно детенце, над 35 годишна е, с АМХ 0,1 !!
Заради това и от години не са се пазили и ето едно чудо, та... НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Последната яйцеклетка е тръгнала да си ходи и я е пресрещнал Майкъл Фелпс  Joy

То и аз започвам порочния начин, че го бях занемарила- нали правя инвитро... Rolling Eyes
Ще разчитам на чудо и аз , че се отрових с химия и нищо.

# 609
Най-хубаво се забременява след неуспешно инвитро.
 А на мен ми идва да се хвърля от ръба на килима, да се натровя с шоколадови 🍬 или да скоча зад влака...

# 610
  • София
Ами какво да ви кажа...може би наистина не трябва да се пуска АМХ, защото катознам, че се изчерпва и какво от това, нищо не мога да применя. Май месец имах 6 антрални общо, юни имах 9 общо. С тия 6 почнах стимулация на средни дози Гонал, извадихме 3 уж хубави Я и се оплоди само една и то тя нефелна, та даже останах без трансфер.
И бройката ми куца и качеството.
Прегръдки, момичета bouquet

# 611
Кво няма да ти иде...
Ние с ММ ревахме оня ден като малки деца,,,
На другия ден ми купил 2 шоколада и цигари  Grinning.
Не че ще се реши проблема така.
Аз чета по малко и форума за осиновители. Пак рева там, че много жални дечицата- тези дето знаят, че са осиновени като направели беля и реват " ама нали няма да ме върнете". Rolling Eyes
Викам си , егати и живота - едни ги оставят , ние се направихме за маймуни за едно поне.  Rolling Eyes

# 612
  • София
 А на мен ми идва да се хвърля от ръба на килима, да се натровя с шоколадови 🍬 или да скоча зад влака...
Герда, що така? Да не се е получило пак при вас и да се притесняваш?

# 613
То не е смешно ама ме развесели
 Joy bouquet Hug
Честно казано въпреки неугасващата надежда, осъзнавам, че може и никой да не се справи с нашия куц случай, та се настройвам и за други варианти.

# 614
Аз със самоирония ви изразявам, че се намирам в много тежък, емоционално, период. Много ми е зле.
Пълно отчаяние и дупка.

Общи условия

Активация на акаунт