"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 10

• 83 208
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
Диманче, каза му, че ще трябва да се промени и да не прилича на баща й. Т. е, да забрави за отмъщението за смъртта на родителите му

Кати, благодаря!   bouquet Тя постави условия в този хубав момент? Е, не е честно. Оф, я ... няма пълно щастие. Попари го с вряла вода. Решила е да спре Джесур и това е.
След превода може да мисля по друг начин, когато хвана последователността на диалозите, но сега съм подразнена от това попарване накрая.

Допълних превода, ако искаш, прочети го пак.

Видях, че си го допълнила, прочетох го и пак ми остана раздразнението от последния диалог. Погледът на Джес беше като “затишие пред буря“. Очаквам буря с много гръмотевици.

# 376
Страхотна серия тази вечер!Дължаха ни я и си я получихме!Е,черешката на тортата беше признанието на Сю пред Джесур.Нооооо имаше много интересни моменти.
Срещата на Джесур с Тахсин.
Нахлуването на Джесур в ресторанта и какъв бой дръпна на Ръза.
Вътрешната борба на Джесур пред прокуратурата-дали да предаде диска с уликите.
Лъжата на Тахсин за болестта и разкриването му от Сю.
Зануляването на Адалет от собствения и брат.
Писмото на Сю до Ширин.
Новият стар триъгълник-Джахиде,Бюлент,Хюлия-завъртяха се в рулетката,да видим кой ще спечели.
Ох,не ми се мисли как ще реагира Корхан като разбере как ги е излъгал баща им.
Да не пропусна и двете срещи между двете ни гълъбчета-и всичко това в една серия.

За играта на актьорите съм без думи.Завладяха ни и ни държаха пред мониторите на 100%.Много чевства и емоции ни показаха.За Туба и Къванч съм #Crazy #Crazy #Crazy

Но в този епизод като ,че ли Къванч имаше повече сцени и показа много и различни емоции.

На тази толкова перфектна и класна двойка актьори професионалисти им трябва само добър сценарий и виждате какво правят с нас.

Момичета,благодаря ви че бяхме заедно и тази вечер!Чакам с нетърпение превода и трейлърите!

Злати,Лу,Канти за стоп кадрите newsm51 newsm51 newsm51

# 377
Играта на всички беше на макс, но Туба, Къванч и Ийт в тази серия показаха огромната палитра на възможностите си Peace Благодарение на усилията на всички се получи този прекрасен краен продукт - 26 серия.  Наистина ни дължаха това Кескиyes
Благодарение на руския превод подразбрах някои факти и  епизода ми хареса , но с българския удоволствието ще е в пъти повече yes
Дива Hug мерси за линка за епизода в тюбето
Майя Hug, Боби Hug

Няколко гифчета от финала на епизода, когато Сю каза на Джес, че е бременна Peace

Пожелавам ви лека нощ с целувката на Сю и Джес Sleeping

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 04:11 от kanti

# 378
  • Сливен
             Привет, Дръзки и красиви! Hug

Веднъж и аз да мина сутринта.

Канти Hug

Спорен ден на всички! Успех на децата днес на външното оценяване по математика! Peace

# 379
Добро утро ,момичета ! wavey Hug

Още кафенце...от мен Heart Eyes

Боби... Hug

Снощи изпуснах епизода и четейки ви разбрах ,че съм пропуснала чудесна серия #Cussing out...нямам търпение  #Crazy  и...засядам да гледам... bowuu Rolling Eyes
Благодарско за коментариите и снимчиците! lovekiss

Прощаване с Адалет... Sad

Слънчев ден ,момичета! sun sun sun

# 380
Добро утро и от мен,дами! Hug Hug Hug

Слънчев и успешен петък ви желая!

От снощи не ме напуска предчувствието колко ще е отмъстителен Ръза.Първо един психопат ,който уби собствената си сестра и то с какво отвръщение.Правилно Адалет се е страхувала от него-знаеше го колко е безпощаден и жесток,но Тахсин не и повярва!Показаха ни го как дори не се замисли и я удуши,а Туран остана вцепенен от действията на Ръза.Какво можем да очакваме от такъв психопат- много трудни  и тежки моменти с неговите действия спрямо ГГ .Сю го пренебрегна-отказа му танц и му каза никога,а Джесур връхлетя и го преби-действаше импулсивно и си беше изпуснал нервите.Е,те това Ръза психарски няма да им го прости.И може би и затова решиха Сю да каже и за бебока в тази серия-още една причина и то най-основателната Джесур да успее да пребори Ръза и да спаси най-важните хора в живота си.

За Тахсин нямам думи-егати родителя.Първо лъга Сю за болестта и хем я виждаше колко страда и въпреки всичко продължаваше,за да не е сам,и за да я отдалечи от Джесур.И въпреки предупреждението на Джесур,че Ръза заплашва и манипулира Сю,Тахсин въобще не си направи труда да я защити.Разговорите му със Ръза бяха единствено за любимата му Адалет.Тоя човек въобще не обича децата си или има изкривено чувство за това.Хайде,да са му честити или Михрибан,или Хюлия.Те ще бъдат наказанието му!

# 381

Добро утро и от мен.
Аз не можах да видя цялата серия, но съм доволна от признанието на Сю ,за -бебето,а според мен това е най важната новина на серията.

Сега на всички желая един успешен петък.

# 382
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби HugСвет HugЗвезди Hug,за оригиналните кафенца! bouquet bouquet bouquet

Канти Hug,благодаря за новите гифчета! Heart Eyes  Е,няма как поне едно да не пусна отново! Laughing

Кески Hug,за двата поста от снощи и днес! newsm10

Дива Hug bouquet

Приятен ден,момичета! bouquet

# 383
# 384
Пак съм аз... bowuu Peace
Изгледах серийката...много ми хареса...особено тупаникът над  Ръза  smile3532...и...признанието на Сю... loveuuu,но  Naughty...отговорът на Джес не мисля ,че ще е евет...сега е негов ред ,май  newsm78 да поизлъже Сю... bowuu Joy Joy Joy,а и има още серийки...
За Тахсин въобще не ми се говори...вече се чудя дали Сю и Корхан са негови деца?????Дали въобще разбира смисъла на думата родител...и деца... newsm78 #Crazy
Много ми дожаля за Михрибан... SadКаква орисия само...на един прекрасен човек като Михри,какво изчадие се пада само,визирам Бюлент ,а на гадняра Тахсин две чудесни деца...
Така и не схванах за какво размахваха тази  флашка newsm78...и оная кучка Хюлия и Бюлент...Дано Бану да не се съгласи да се омъжи за него...този не обича никого... Naughty #2gunfire

Прекрасна игра на Туба и Киво bowuu Peace...Направо онемях гледайки реакцията на Киво...опс ,Джес когато разбра ,че Сю не е махнала бебето...Сюпер го изигра Къванч... newsm10 smile3501

На няколко места прочетох изказвания ,че май вървим към ФИНАЛ newsm78 newsm78 newsm78
/коментарии под серийката в ютуб и...май и при мамашите Thinking/
Кески Heart Eyes...Злати Heart Eyes...Звезди Heart Eyes...

# 385
А според мен в тая серия много изкофтиха образа на Сюхан.  Wink
Два избора трябваше да направи и единия го прехвърли на Ширин, а другия - на Джесур. Тцъ... Това не е Сюхан отпреди.

# 386
Здравейте Дръзки и Красиви по обедно време

Днес дали няма да ни зарадват с фрагман както миналата седмица? Thinking

Боби Hug, Свет Hug, Кески Hug, Звезди Hug

Злати Hug мерси за рейтинга

Гледам, че  снощния епизод ни се е харесал Peace
Но нещо не мога да им разбера логиката (ако има такава де Wink) на комшиите Rolling Eyes След толкова силен епизод с игра на макс от всички - и рейтинга да е по-нисък отпредния път... newsm78 А имаше и толкова реалистично поднесено убийство  Mr. Green /черен хумор Peace/  Но Ийт го изигра безобразно добре  Peace Вярно, че не съм гледала другите предавания и сериали, ама се чудя.
С толкова много развръзки снощи и на мен ми се струва, че вървим към финал Peace Ако не - сигурно ще започнат или разкрития за миналото, или ще вмъкнат някаква допълнителна сюжетна линния с други персонажи yes Защото както е тръгнало още 2-3 серии и няма да останат герои  Joy
Сега чакам с нетърпение превода Heart Eyes

Да ви сложа и гифчета от:
1.Срещата на Сю с Ръза

2.Сцената на Сю с тати след като разбра за гаврата му с нея. Защото за мен си е такава Naughty
А в тази сцена Туба показва огромния си талант и израстване като актриса.  newsm10 /мое мнение Peace/.

Хайде да ви оставям за сега love001

ПП.Катя Hug без превод е трудно да се каже защо и как даден герой (в случая Сю) предприема дадено действие Peace

# 387
На Ръза може би майстора ще изскочи от там, където най-малко очаква.
Адалет играеше Гюлшах в "Хюрем султан". Героинята ѝ беше издържлива, бяха я клали и пак оживя, но тук не се спаси.

# 388
Привет! Hug Hug Hug

Цитат
Днес дали няма да ни зарадват с фрагман както миналата седмица? Thinking
Канти Hug,миналата седмица го пуснаха в събота! Wink
Прекрасни гифчета от два силни момента! Heart Eyes

Свет Hug,пишат за финал,но трябва нещо официално от АЯ!А те нещо си траят,изчакват! Laughing

паралел-23/26 еп....

# 389
Здравейте Дами !
Звезди тук съм...но натоварена като магаре.
На мен пък много ми харесват образите на Сюхан и Джесур,приемам ги такива каквито са...

Не се дразня от Ръза ...Ийт е велик...
Рейтинга има лек спад и то в АБ ...мда логично спадане ...това са плодовете от предишните 2серии.
Не се косете .... снощи ми попадна туит на един от бранша ,/сега не мога да го търся назад /,че Дръзки и Красиви с НАЙ-много реклами в епизодите ...а това е най-важната брънка -рекламодателите .

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 16:56 от Maya@

Общи условия

Активация на акаунт