Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 758
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Годеж , но като сватба . Бъдещия младоженец е много богат бизнесмен  Peace
Вчера е било шоуто с нащу споминало се йенге и сестра и  Mr. Green

Слагам ги пак за цвят

че след малко ще има снимки САМО по гащета  Mr. Green на футболистите   hahaha hahaha hahaha от мача ..да не си помислите нещо друго  Joy Joy Joy

Иве , предположения имаш ли за това , кой ще хване късата клечка от Ичердето в 34 серия ?

# 121
  • Варненска клюкарка
Още не Диде, много снимки много нещо, още тях смилам tooth Предозирах се и с купонясващата снаа Mr. Green
Бенсу и кака и, и двете в такива бонбонени цветове, всеки сам по себе си е хубав, но да няма друг наблизо с  подобен. Прическите им са Sick

# 122
  • Пришълец
 #Crazy #Crazy #Crazy

# 123

Марги Hug Joy Joy Joy

още танци на Илкнур от сватбата в хотел Raffles Istanbul...но без Чачи

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/t50.9793-16/15973966_906863032805928_5432750861954580480_n.mp4

Чак сега загрях , че Илкнур танцува тук заедно с девойката на звездата на Барса Арда Туран Аслихан .....

# 124
  • Пришълец
Диде, не се смей Joy, останах без думи. Видяхме я на няколко метра от Ча в дома му, и прегърнати в Бума, ама сега и чухме- милото на Ча, скъпоценната му #Crazy

Феми,
Скрит текст:
да изгледаш онзи филм Laughing, на два от моментите много се смях през нощта. И точно преди лягане последва челния Mr. Green сблъсък #Crazy
При повторяемост на дадена двойка винаги има вероятност да не се получат нещата, но Нургюл и Йозджан в зрелите си години са по-хубави според мен, харесаха ми един до друг. Как обаче не спестиха на зрителите частта, в която той вие ooooh!, а на нея не можаха ли да ѝ сложат по-различно име. Вече е била Ясемин.

# 125
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Вай ... вай ... вай!  Mr. Green  hahaha

Купоните са хубаво нещо. Преди всичко от тях изтича много матРиал. hahaha

Хич не съм му фен на Чаатай на скъпоценността. Mr. Green

Бенсу много я харесвам и ми допада, че не е с рокля, а с панталон. Обаче към тоалета на каката имам сериозни възражения. Обемно и късо съчетани в едно, че и с дълъг ръкав, тоже обемен ...  Sick Така ходехме в 80-те Mr. Green. Освен това стои като халат, за капак набран отзад, все едно като е ходила до тоалетната леко се е запасала не както трябва. ooooh!

Дианче  Hug, Белл  Hug, Николова  Hug

Дианче, ако другите могат да виждат какво има в линковете, значи проблемът е в моя "телевизор". Интересно, че нямам проблем с други линкове от инстаграм. Онзи ден беше сложила един, също такъв, който нищо не ми отвори, а ме праща да си тегля инстаграм като приложение, а съм на комп. Тези двата и те така. И понеже съм почнала да се оплаквам  Mr. Green, някои линкове към вконтакта също не го отварят. С други няма проблем. Явно има значение достъпа, през който са копирани. ... Оф, спирам, че стана дълго и не знам дали го обясних смислено.  Embarassed

# 126
 wavey

Няма шест пет, скъпата Mr. Green на Чаатай, това е положението. Laughing

Ни Юси, ни Джошкун, ще отлети, а мама. Confused

Нова ли е, newsm78 не е ли? Thinking

П.П.  Профи, аз нямам проблем с отварянето на линковете публикувани от Дианчето.

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 12:15 от Neidjal

# 127
  • Варненска клюкарка
wavey

Няма шест пет, скъпата Mr. Green на Чаатай, това е положението. Laughing

Ни Юси, ни Джошкун, ще отлети, а мама. Confused

Скрит текст:
Нова ли е, newsm78 не е ли? Thinking

П.П.  Профи, аз нямам проблем с отварянето на линковете публикувани от Дианчето.

Еее аман бе ooooh!
На мен единия линк ми се отваря само звук Peace

За Хазал не знам Наде, видях снимката вчера но нямаше инфо.

ПП Фотошоп е - ето я оригиналната снимка, може и да не занулят аннето.
Цитат

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 12:47 от Беллора

# 128
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
То и надгробния камък е фотошоп.  Wink
Понеже не мога да преценя по озета коя точно война ще се обърне, не мога да гадая и кой ще даде фира.

Снимката на Хазал сефте я виждам, нова трябва да е. Peace

# 129
 #Crazy #Crazy ooooh! #2gunfire #2gunfire

скъпата му безценност Sick   шаман с щръкнали уши  мъжкаранска походка и  чЕлосана

Цитат
след малко ще има снимки САМО по гащета  Mr. Green на футболистите   hahaha hahaha hahaha от мача ..да не си помислите нещо друго  35 35 35

Дианчеее Hug Hug като за нас Чачи по гащЕта и потен   Crazy  

само  оная да ми спести кръженето , че  то не бе нахалство и врене на купони  #2gunfire Такива хора и в реала  не ми аресват .  Всичко си има мярка !  

Енгин е предпочел в Щатите вместо да се мазни на Дуда,  както прай бившата му . Не е бил на сватбата с Ча  а той  го придружава на такива места . Ча не смее се изложи с нея  и не му  е толкоз скъпа Mr. Green иначе защо ще  отиват поотделно ?   Thinking  В един ден  ли са  били сватбите на която са Ча и Илкнур  и РД - то на колегата ?

С  бяла ризка  Crazy

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 17:11 от femmi2

# 130
Профил, Иве от клиповете нищо не губите ...те повечето ги слагат навсякъде на снимки  Peace . Ето я и танцуващата Илкнур с девойката на Арда Туран

Феми , застанала съм на входа на Бешикташ ,където ще е мача и чакам Ча ...ако не е потен да го взимам ли  hahaha hahaha

Според мен най - логично е Мюдуруна да умре ...хем Сема ще стане шеф  Mr. Green и Сарп ще и докладва , хем ще стане огромен обрат , както загатват в Озета  Peace

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 13:55 от diana72

# 131
Вярно, въобще не обърнах внимание, че е фотошоп.
Аз така или иначе не гледам Ичерде така, че ми е всьо равно кой/я, ще даде фира.
Грозна, негрозна, челосана, нечелосана аз съм доволна, че Ча е на правилния бряг и за първи път се разбира за негова връзка.
А и това, че показва своя любима за първи път не е за подценяване, Naughty като нищо може да изскочи заек от храста.

# 132
  • Варненска клюкарка
В колко часът ще е този мач? Дано Ча да няма махмурлук  tooth

На Керо му свършиха мъките, Градът прави финал на 19-та серия Peace

Нещо се чудя, даже и за себе си не мога точно да го формулирам, просто въпроси newsm78 Ичерде приключва, КС също, Градът и той.... Мъжете звезди на биг бос се разбягаха при други продуценти- КенЮ ще снима някакъв султански сериал, Енгин Акюрек и той се отскубна, Керем очевидно ще снима на есен нов проект, Ча ще снима за друг.... АЯ правеха хубави сериали, последните години не много, но да занули всичко освен Джесура, който едва се крепи и ще прави финал през декември и ФИ, а и там е съпродуцент с друг newsm78 Не се чува нищо за бъдещи биг босови проекти newsm78

# 133
от  18 часа , Чачи още го няма ...

даже и хърбавия с анцуга е тук

наслагаха клиповете  Peace

https://www.instagram.com/p/BUCLhEfAX50/?taken-by=icerdelatinoamerica

https://www.instagram.com/p/BUCLk1qAtp4/?taken-by=icerdelatinoamerica

https://www.instagram.com/p/BUCNtNOAx7q/?taken-by=icerdelatinoamerica

Снахата сега подготвя звездата с масажи  Mr. Green Феми  love001

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 16:51 от diana72

# 134
Нещо не разбрах, само от Ичерде ли, ще участват в този мач!? newsm78

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456240488%2Fedaf620591939 … pl_wall_-58199741

Общи условия

Активация на акаунт