Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 790
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
Търся да си купя ябълково брашно. Проверих в здравословния магазин на Велешки и в Балев, но няма. Виждали ли сте някъде да има?
Мисля, че в магазинче на Събота пазар има - ще мина да проверя.

# 646
Къде окола Новотела има каса на Изипей? В нета има адрес Сливница 8, но там реално няма. 😐

# 647
  • Пловдив
Има до Билла в Кършияка, ако не ти е далеч.

# 648
Далече ми е..по-скоро по 6ти септември около пешеходния мост

# 649
  • Пловдив
Далече ми е..по-скоро по 6ти септември около пешеходния мост
http://www.easypay.bg/?p=partners
Според сайта:банка ЦКБ /близо до Четвъртък пазара/ всички ОМВ бензиностанции и др

# 650
  • Пловдив
Има каса на Easypay на ул. Хан Кубрат. От пешеходния мост се завива вдясно по посока индийския ресторант. От дясната страна, втори или трети магазин, ако не бъркам.  Peace

# 651
  • Пловдив
Има и в Офис1 на Данаил Николаев.

# 652
Около индийския ми е добре, ще потърся там, че сайта им не е надежден. Вече ме замота 1-2 пъти. Благодаря ви ✌

# 653
Има каса на изипей в офиса на Интърнити. Отстрани на Хепи на Новотела, до магазин Юнкер. Simple Smile

# 654
Здравейте!

За да не отварям цяла тема, ще попитам тук, ако някой има инфо.
Търся къде в Пловдив мога да намеря бельото на Venera Style (Венера Стил, гр. Хасково). Нямат фирмен магазин, но все някъде ще има някой по-голям магазин за бельо, в който да предлагат и техни неща. Имаше един магазин до халите, но там вече не предлагат за съжаление.
А на всичкото отгоре фирмата няма нито сайт, нито онлайн магазин...  Tired

Моля, помагайте, само от техните сутиени и комплекти съм доволна, пасват идеално за жени с малка подгръдна и по-голяма чашка.  Mr. Green

# 655
  • Тра-ла-ла
Мисля, че съм мерила сутиени на Венера стил в магазин Za-Za. В този на кръстовището Победа/България.

# 656
Мисля, че съм мерила сутиени на Венера стил в магазин Za-Za. В този на кръстовището Победа/България.

В Za-Za не предлагат ли само тяхна стока?

# 657
  • Пловдив
Здравейте .От къде мога да купя дунапренов дюшек 80/190/10 на ниска цена ?

# 658
  • No Line On The Horizon
В Юск мисля че имаше.

# 659
  • Пловдив
Здравейте .От къде мога да купя дунапренов дюшек 80/190/10 на ниска цена ?
https://www.informator.bg/bg/card/2858/%D0%97%D0%BB%D0%B0%D1%82% … %9E%D0%9E%D0%94-1
Здравейте давам Ви линк към адрес от където може да закупите по ваш размер и ще останете доволна и от цената, аз лично два пъти съм купувала от тях.

Общи условия

Активация на акаунт