Априлчета 2017г.

• 50 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз не знам защо чак толкова ви плаши това повръщане след ядене. И козуначко е така,откак давам абоколикен, но не ме притеснява, важното е, че действа!

# 571
  • Пловдив
Дребка не понася да е повита, ръцете ѝ винаги трябва да са над главата  Laughing

# 572
И моят Бобчо повръща по малко от Абоколикена или от многото ритане.  Вчера аха да излезнем на разходка и повърна, тъкмо смених тоалета и пак. 😂😂 И така 4 тоалета. Та излязохме след като яде отново. 🍼🐣

# 573
  • Враца
Аз се чудех защо моята повръща по малко от няколко дни и мислех, че е преяла, че вдигнах дозата, а то било от абоколикена. При нас има и друго, напъва се и плаче като при колики и като пръцне направо се изаква и така по 4-5-6 пъти на ден по малко, нормално ли е и дали е от абоколикена, защото преди не беше така newsm78

# 574
  • София
При нас това беше ефекта на колийф-а. Иначе и повръщането след хранене си го имаше, но в рамките на нормалното. Аз вече спрях тези по-силните капки и давам само колик стоп профилактично, че са на растителна основа и уж си мисля, че по-малко химия...ма знам ли...Иначе най-успешна беше кпмбинацията лефакс и колийф за Оги.

# 575
  • Варна
Момичета, да ви питам, някой случайно да знае, може ли да давам биогая + колинокс ? newsm78

# 576
При нас нямаше такова повръщане от абоколикена, може би различно реагират децата.  Но да ви кажа аз го смених със инфакол, понеже ми се стори че ефекта му остлабна с времето.  Обаче от две седмици няма колики надявам се вече приключват. И дори и инфакола го разредих вече го давам само вечер, през деня нищо.

# 577
  • София
Момичета, да ви питам, някой случайно да знае, може ли да давам биогая + колинокс ? newsm78
Няма смисъл да ги даваш и двете, защото колинокс също е пробиотик, но има и симетикон.

# 578
Ох, чакам и аз този момент да намалеят коликите, но ние сега май сме в някакъв пик, почти по цял ден го разнасям на ръце, дано минат скоро. Praynig

# 579
  • София
Ние също сме по цял ден гушнати, но колики почти няма. Свие се от време на време, изплаче, пръцне - нищо особено. Безутешен рев на практика имаше само първата седмица няколко пъти, докато подейства инфакола, а откакто давам абоколикен направо е супер положението с коликите. Но гушкането си върви още, просто си е такъв. Не ме учудва особено, ние вкъщи сме си гушливи Heart Eyes 

# 580
  • Пловдив
В това топло време как гушкате? Аз много се потя и слагам тенз. пелена между мен и дреб. Въпреки това, пак я изпотявам.

# 581
  • София
В нас е добре. Ако само се гушкаме, няма проблеми. Но ако суче, понякога от усилието се поти, то не е лесна работа Laughing И аз пеленка си слагам на ръката или кърмя легнала до него, та да не се опираме много-много.
Откак е по къси ръкави, ми иде да му изям ръчичките - целите са на резчици Hug Heart Eyes

# 582
да, много е жега, ама пак се гушкаме, няма как...

# 583
  • Бургас
Аз съм такава овца. Ядох хумус и дребния се скъса да се напъва и да мрънка. Защо да ми дойде на акъла, че нахута е бобово растение. А и сложих една малка скилидка пресен чесън и лимонов сок. Абе пълна тъпачка

# 584
Мами, 650 грама за 1 месец е на долна граница, нали? Бебко днес става на 2 месеца и за първия месец беше наддал 1,300. Звънях на консултант по кърмене и каза, че това не е ненормално. При положение, че е наддал толкова много преди, може сега да има леко забавяне...  И все пак си поплаквам сериозно 😞 Отделно правихме и ваксините днес и ще видим как ще ги понесе.

Общи условия

Активация на акаунт