Откраднат живот - тема 18

• 77 481
  • 789
  •   1
Отговори
# 180
Жекова беше по- шокирана от Евгения за размяната
Беше доста странно

# 181
Абе, тия Боби и Вяра не се ли сещат, че когато пристигнаха в болницата, Камбуров им представи Сашо като син на Евгения?
Аз помня, те - не. Crossing Arms Сценаристите дали помнят този паметен момент? hahaha

Горкичката влюбена е професора Жекова - Жени уби всичко детско в нея. Cry Joy

# 182
  • София
Реакцията на Жекова хич не ми беше странна, тя го има  за Господ Генадиев.
Евгения си реагира като разбра като си трябва, ако помните де Simple Smile Имаше  си и Калин, човек не си хвърля детето само щото не му е биологично.

# 183
Само не разбрах защо му е тази борба за справедливост на Камбуров?! На кой помага в този случай? На Калин или Александър?! Те така или иначе са достатъчно засегнати и наранени.
Той реално го прави, за да натрие носа на Генадиев. Не му пука за нищо друго. Не иска той да ходи в министерството и въобще да съществува.

# 184
Много сладки Наталия и Калин!Разкошна игра!Генадиев не стига,че о.ран ами голям... ooooh!

# 185
  • Варна
Ппфу изведнъж ми долипсваха Алекс и Биби.. Да вземат малко да се завърнат да стане малко по вълнуващо..

# 186
Много сладки Наталия и Калин!Разкошна игра!Генадиев не стига,че о.ран ами голям... ooooh!
Тоя Генадиев да го дръмне някой . Егати плужека!!!

# 187
  • Варна
В понеделник ли е финалът?

# 188
  • София
В програмата до четвъртък (18-ти) го има, след това не намерих програма да видя как е в дните по-нататък.

# 189
За този сезон идея нямам до кога ще е, но имам новина, че мъката ще продължи с четвърти сезон. Е, вярно, че е от жълто издание, но, това е. Предплагам ще разменят бебето на Наум и Луиза... Щот тук вече всичко се изчерпа.

# 190
Със сигурност ще има четвърти сезон. Те просто намериха златната кокошка. Но дано да не стане така, както със "Столичани в повече". Толкова го размиха тоя сериал...

# 191
  • Другата България
Аз имам чувството, че Богданов ще се отдръпне от Генадиев и може да му се размине с министерството. Така ще остане без нищо.

# 192
  • София
В програмата до четвъртък (18-ти) го има, след това не намерих програма да видя как е в дните по-нататък.

И в програмата за петък го има.  Peace Предполагам, че като наближи края на сезона, че пуснат някаква реклама по тв.  Simple Smile

# 193
Във ФБ на Луиза пише ,че снима вече последна серия на сериала! Някой го беше споделил! Сериалът има и страница- всички питаха дали има още сезони ,но нямаше отговор! Май това ще да е ! Няма да има кой да хейтим-ха-ха-ха-а!

# 194
В Инстаграм Стилянова е пуснала снимка как се гушка с още 5-6 човека от сериала и пише колко ги обича и че няма търпение да се съберат да снимат отново. Сигурно ще има още един сезон.

Общи условия

Активация на акаунт