Откраднат живот - тема 18

• 77 351
  • 789
  •   1
Отговори
# 465
Че животът на Янко е съсипан от размяната, съсипан е. Но мисля, че Сашо е най-прецаканият от тази размяна...
Не съм съгласен, че Сашо е най-прецакания. Напълно е възможно Генадиев да му е спасил живота като го е разменил за да има шанса да попадне във Варна при Камбуров и да оживее. Такива доктори които да взимат присърце проблемите на пациентите особено при нелечими болести са изключителна рядкост и Сашо е късметлия да попадне на един от много малкото такива. Освен това Камбуров му е дал и много в житейски и професионален план. Това че Сашо е станал по-добър специалист от Калин е факт. Сашо извърши успешно същата сърдечна процедура с указания по телефона каквато Калин не се нави да направи на баща си в последната серия... и т.н.

# 466
Съгласна съм, yahoo.
Хареса ми нещо, което Сашо каза на Калин - "Ти нямаше да се справиш с баща ми" .
Бе, всички са прецакани. Ако не разберат - нищо. Но след като стана ясно, тогава всеки осъзнава какво му е отнето... И всеки го приема някак, всеки посвоему....

# 467
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че е факт, че Сашо е по-добър лекар. Къде го дадоха?
В крайна сметка на леглото беше баща му, а не някой непознат!
И друго - Сашо избяга, когато се случиха проблемите. Би си камшика и към залеза. Той пък как се справи с "баща си".

# 468
Не мисля, че е факт, че Сашо е по-добър лекар. Къде го дадоха?
В крайна сметка на леглото беше баща му, а не някой непознат!
Водете си записки Simple Smile  Още от самото начало започнаха да ги сравняват и винаги Сашо беше по-добрия докато стигнаха дори до пряко състезание между тях за най-добър хирургически шев върху свински крака в което пак Сашо победи. В последните серии в които Александър все още участваше вече наблегнаха на житейски теми и спряха да се занимават с техния професионализъм.

# 469
Сега, yahoo, ти на Мириел не ѝ казвай, че някой е по-добър лекар (и не само) от Калин.  tooth Ще брани Калинко като орлица, той е най-великият.

# 470
И аз харесвам променения Калин и не харесвам много неща в Александър, но малкото неща с които Сашо е по-добър от Калин са професионализма и идеализма му.

# 471
  • Разпиляна във въображението
Голям идеализъм - прикри Генадиев за смъртта на родилката. Прикри също и парите в чужди сметки. Както писах - за мен е една идея по-слаб от Калин - замина си, направо ги отсвири.

Шевът на свински крака е много важен. Точно тогава, когато Сашето се изявяваше при Калин започнаха личните проблеми, а Сашето не го видяхме много-много в подобни положения. За мен са си еднакво добри.

Сега, yahoo, ти на Мириел не ѝ казвай, че някой е по-добър лекар (и не само) от Калин.  tooth Ще брани Калинко като орлица, той е най-великият.

Какво да се прави - не губя надежда в него Peace

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 20:11 от Miriel

# 472
Мисля, че най-нормалното(най-реалистично), което би направил човек в положението на Сашко, е точно да избяга. Да избяга от тази гадост и да не поглежда назад. Зарязва баща си Янко тук много болен, да, но го разбирам.

# 473
 Peace
Може да се спори много по всеки аргумент, но не смятам да го правя. Като мъж гледам напълно безпристрастно към двамата и оценявам по достойнство какво е постигнал сам Александър в далеч по-неравностойно положение във всякакъв аспект.

# 474
Joy Това много ми хареса!!!

Врабчев ми става любимец!

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 20:58 от papi6

# 475
 Peace Врабчев беше много готин  като въртеше   ушатата си глава в кафето - след дърварската свалка на  София , Натали му врътна  глава :"Не" , а той се изкипри - ще видим .
Боби и Вяра  направо си се спуснаха заедно по пързалката  Heart Eyes Blush
Беше ми интересно  промото от вчера  за срещата на Виолета , но естествено  най-интересното го дадоха накрая , за да остане за следващия епизод  Crossing Arms Вили няма да се остави  така да я газят ,  в промото за
 вторник  звънеше на  министъра , май ще  има  война .

# 476
" Мачкан лак или агнешка кожа.....въпрос на дизайн. ...."  Joy

# 477
Аз някак си не мога да разсъждавам толкова надълбоко, защото винаги имам предвид факта, че изчезването на Сашо и Биляна не е предварително обмислена част от сценария -> развитие на образите, а поради ангажименти и прищевки на актьорите и хоп, айде да ходят в Англия от днес за утре. Rolling Eyes

# 478
  • До морето
" Мачкан лак или агнешка кожа.....въпрос на дизайн. ...."  Joy

Това беше лафът на епизода  hahaha

# 479
Хинова дали не потъна в земята, като разбра колко тъпо постъпи с мъжът си...

Общи условия

Активация на акаунт