Откраднат живот - тема 18

• 77 067
  • 789
  •   1
Отговори
# 600
Нито е влюбен, нито богат- дърля се с мащехата за един апартамент...А тази "мащеха" колко пъти я повтори...

# 601
  • Разпиляна във въображението
Къде видяхте двете дами да се дърлят за него?

# 602
  • There I was on a July morning
Къде видяхте двете дами да се дърлят за него?
Не в буквалният смисъл, а в преносен се борят за него.

# 603
И така да е, аз не видях такова нещо. Борис реши да е с Галя.

# 604
Звучиш все едно не си гледала последните 2, 3 епизода....

# 605
  • Другата България
И така да е, аз не видях такова нещо. Борис реши да е с Галя.
newsm78 Кога?

# 606
Защо? Галя се отдръпна от Борис, когато разбра за Вяра и му заяви, че е играла този филм и да реши какво иска ТОЙ. Вяра му се предложи, но той я отхвърли и остана при Галя. Борба нямаше.

Сега той спа с Вяра, заяви на Галя, че вече не са двойка, Галя се съгласи, скъсаха и така. Кое не съм разбрала?

# 607
Вяра не дадоха изобщо да се бори за Борис. Чакаше си своя ред, а междувременно се изпробва и на друго място, но се оказа че харесването на състезателя не прерастна в нищо значимо. Галя беше тази която се беше вкопчила в него, но също не е имала с кого да се бори за Борис. Просто го беше обсебила с надеждата бързо да се случват нещата.
Не вярвам някой да е повярвал че Борис изобщо има някакви чувства към някого, сега или в миналото. Дали ще му потръгне с Вяра не знам. Не ми изглеждат много съвместими, но пък Тасев може и да промени по някаква причина поведението си на напомпано дърво.

# 608
За мен - да продължиш да се увърташ около някого, който излиза с друга, да търсиш компанията и вниманието му, означава да се бориш за него. Аз това имах предвид, но явно вашите разбирания са други, в което няма нищо лошо, хората сме различни. Peace

# 609
Не забравяй, че те са приятели отдавна, работят заедно и щеше да е ненормално да се избягват. Не съм видял никога Вяра да се е опитвала да измести Галя. Напротив - многократно помагаше на Галя да потръгнат нещата между тях. Никаква борба не видях, наистина.

# 610
  • Другата България
Не забравяй, че те са приятели отдавна, работят заедно и щеше да е ненормално да се избягват. Не съм видял никога Вяра да се е опитвала да измести Галя. Напротив - многократно помагаше на Галя да потръгнат нещата между тях. Никаква борба не видях, наистина.
Точно това мисля и аз. Борис сам се отдръпна от Галя и то не без нейна помощ.

# 611
Да, има значение фактът, че са приятели отдавна и затова си останаха близки, въпреки всичко. Но според мен Вяра по свой начин се бореше за него - такъв и е характерът - благ и добродушен. Аз не си представям тя да започне да върти интриги, да трови Галя или да отвлича бебето, както постъпваше Виолета в подобна ситуация.

# 612
  • Другата България
Нямаше борба. Просто така им се стекоха нещата - като на кино. Grinning
Временно Галя се отчужди някак и Борето веднага я заряза. Както той сам каза - не са били сериозна двойка за него поне. Явно чувствата му към Верчето не са били изстинали, много време е това, в което са били "приятели".

# 613
  • Пловдив
В моите очи, Галя се държа направо унизително с Борис. Може ли да излезеш в отпуск и всичките ти колеги да знаят, да заминеш при майка си,  а даже да не споменеш на гаджето си. Е това ако е комуникация в сериозна двойка....
И аз да бях на мястото на Борис щях да съм обидена и ядосана.
Галя и Борис никога не бяха истинска двойка. Имало е привличане да, но само това.
Вяра показа какво е истински да обичаш. Опитваше се да направи най-доброто за Борис, даже и на Галя помагаше със съвети за него.

# 614
Ох, този дето играе бащата на Наталия не мога да го понасям как преиграва във всичко. Юрий Ангелов ли се казваше?!

Общи условия

Активация на акаунт