Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 383
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Пффф, момичета едва ви намерих с новото обновяване, добре, че е гугълчо. Та по темата тук, взех си рефанското гучи - 164, първо пръскане добре първите 10 минути, след това ни няма никъде...само при мен ли е така. А сложих капки 1:1 
И при мен беше така, да не говорим че няма нищо общо почти с оригинала.....

# 301
  • BG-DE
За Гучито не знам но аз най-накрая си взех рефанското Парадизо  Simple Smile като близост е перфектно но, дали заради жегата, изчезва на 10-та минута, а го направих 2:1  newsm78 Мислех да си взема оригинала, защото аромата страшно ми хареса но една приятелка, която миналата година го ползваше ми даде някакви 10-15 мл останали и от него и същата работа на 10-та минута няма никой, а при нея бил убийствено траен и сега се чудя дали има смисъл да инвестирам в него Cry дано е от жегата, а не от моята "гладна" кожа   Mr. Green

P.S.  Момичета,  024. EDP WOMAN ROBERTO CAVALLI   на Рефан кой точно парфюм на Кавали имитира  newsm78

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 20:47 от Menerva

# 302
  • Габрово
Открих нещa,коiто ми допадат
на Парфен
Mukhallat Montale
valentina valentino
Vanitas Versace

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 17:37 от mila_sesi

# 303
# 304
  • Deutschland
В тукашните магазини Лидл са заредили нови имитации под името Keshi. Днес към обяд си напръсках китката  с един, който мисля че е имитация на Пойзън гърл и още го усещам. Ако ги заредят и в България, може да ги видите. Цената тук е около 5 евро за 100 мл. Като разбера коя имитация на кой парфюм отговаря, ще си купя няколко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 305
  • София
Menerva, този е, да. Simple Smile

# 306
  • BG-DE
О-о супер  Grinning, миналата година си бях взела оригинала но нещо не се разбрахме и го подарих, а сега като съм на вълна Кавали може пък да се харесаме  Grinning

# 307
Привет, ароматна компания!  Да попитам, ако има по- добре запознати с новите попълнения на Баргело. В e-Bargello ( електронният сайт ) има посочени нови номера, но не разгадавам чии имитации са. Номерата са: 173; 188; 260; 283; 324.
Благодарна ще съм, ако някой сподели. В момента гледам промоцията им - 2 х 50 мл за 30 лири, което е около 14,50 лева.

# 308
  • Бургас
perfectr,за кой сайт на Баргело става дума? Дай линк ако можеш.

# 309
perfectr,за кой сайт на Баргело става дума? Дай линк ако можеш.

Кристалче, ето този:https://www.e-bargello.com/50-ml-parfum-91?&pg=4.
Той им е официалният и виждам в момента тази промоция -50% ( т.е. 2х50 мл за 30 лири )
Има едни номера, отбелязани с червен надпис "YENI" ( нови) и виждам номерата, но чии версии са????
В края на месеца ще имам познати, които ще са там, даже точно в Бурса, каня се да си поръчам.

# 310
  • София
perfectr, Справка от тук
173 Donna Valentino
188 Miu Miu - Miu Miu
260 Goldea Bvlgari
283 Poison Girl Christian Dior
324 Good Girl Carolina Herrera
Мъжки:
620 Luna Rossa Prada
625 Homme Costume National
626 Scent Intense Costume National
677 Noir Tom Ford
Някой купувал ли е скоро Бонбона на Виктор и Ролф на Баргело и откъде?

# 311
perfectr, Справка от тук
173 Donna Valentino
188 Miu Miu - Miu Miu
260 Goldea Bvlgari
283 Poison Girl Christian Dior
324 Good Girl Carolina Herrera
Мъжки:
620 Luna Rossa Prada
625 Homme Costume National
626 Scent Intense Costume National
677 Noir Tom Ford
Някой купувал ли е скоро Бонбона на Виктор и Ролф на Баргело и откъде?

Много благодаря! Даже и не се сетих за това място, тъй като не съм пазарила оттам и не съм обръщала внимание, че се предлагат! А мнения за тези нови аромати има ли някой? Определено се вълнувам за Poison girl, защото последният път ЗАГ ме разочарова. Имам усещането, че всичко е разредено, нетрайно! Качеството ли влошиха, разрежда ли се ?

# 312
  • Бургас
perfectr,благодаря, Hug Весика,аз имам Бонбон.Тук от Бургас го купих и го препоръчвам горещо. Heart Eyes 188 Miu Miu - Miu Miu ми е страшно интересен. Simple Smile

# 313
Здравейте, препоръчайте ми сполучлива имитация на Hermes - Un jardin sur le Nil Simple Smile

# 314
Здравейте, препоръчайте ми сполучлива имитация на Hermes - Un jardin sur le Nil Simple Smile

Парфен!

Общи условия

Активация на акаунт