Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 236

• 91 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 315

Братът на булката...
Къде е Джахидето - отвличането преди или след сватбата, ще е? newsm78
ПП
Цитат
В Инстаграмм предполагают что У Сюхан будет та же участь что у фугян
Вай, бе!  Cry Confused Sad

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 21:01 от Lina_4

# 316
Синан,благодаря! bouquet

Линка HugБаги Hug

Няма така лесно да се избавим от Ръза!Ще преследва Сю и Джес докато е жив! Peace

# 317

Лека нощ! Hug

# 318
"Биби"отдавна не си беше правила тест Wink Какъв цвят е умът ви?
Бял. Бялото е цветът на светлината, божествеността, чистотата и съвършенството. Вие сте неподправено добра и толерантна личност!
Bibi, бялото е цветът на вашия ум! Вие сте много интелигентна и блестите ярко в света! Притежавате  уникална мъдрост, а светлината ви вдъхновява приятелите ви.

# 319
Здравейте, момичета

Днес понеделник сме си получили фрагмана за 29 еп.
Злати Hug мерси, че ни го донесе
Синан Hug благодаря ти за превода му

Освен романтик моменти ще имаме и  драма. Sad Изглежда Ръза си е поставил за цел да унищожи семейството на Сюхан ooooh! Започва с Джахиде. Дано да не направи нещо на бебето. Предполагам, че ще посегне и на Сю  Sick Надявам се Джес да успее да я спаси в сътрудничеството на Тбей. И дано прогнозата на рускините за сходната съдба на Сю и Фюген да не се окаже истина Praynig Защо ли Ръза похищава и Хюлия? newsm78 Не че ми е особено мъчно за нея, но все пак е майка на невръстно бебе Peace

С наближаването на финала на сериала започнаха да излизат повече снимки зад кадър Peace Защо ли така? newsm78 Досега предимно някой от актьорите , Тамер Левент най-вече ,пускаха по някоя и друга снимка от сета с колеги Peace  Защо ни лишиха всички тези месеци от тези хубави преживявания - да видим някой кадър от процеса на заснемане на ДК

Снимат сватбата на Сю и Джес на брега на морето. Дали ще мине спокойно и без инциденти или Ръза ще вгорчи най-хубавия ден на СюДжес Thinking

Линка Hug, Злати Hug мерси за снимките, написаното в ТТ и преводите на руските подруги  bouquet
Но тази новина най-ме зарадва Peace

Видео от подготовката https://vk.com/video226662172_456239524?list=fb06ceb6e4d4e35e4d

И една супер приятна новина
Ferzan Özpetek'in yönetmenliğini üstlendiği #İstanbulKırmızısı filminin DVD'lerinin 1 Haziran'da satışa çıkacağı açıklandı.
Гуги - Филмът е режисиран от Ferzan Özpetek се провеждат #İstanbulKırmızısıще отида в продажба на 1 юни DVD е обявено newsm44

Малко остана до пускането в нета!  Peace
Надявам се, че Надин  Hug ще следи когато се появи по торентите или изобщо някъде, да ни каже!  Peace
https://twitter.com/sinemakurdu01/status/869218860901306368

А може който ходи в Турция да ни купи - ще имаме оригинала! Може с автограф, няма да придирям от кой актьор или от четиримата!  Heart Eyes Laughing

Линка  Heart Eyes щом вече се появи на DVD филма скоро след това ще бъде качен в нета. Надявам се, че и скоро след това ще бъде преведен. Поне на руски със сигурност  yes

Баги Hug много ми хареса поста ти от вчера. Но като се прибрах бях толкова уморена, че нямах сили да се включа и да пиша. А днес вече момента е отлетял безвъзвратно Whistling

Вичи Hug, Цвети Hug, Надин Hug

Да ви сложа и няколко гифчета от фрагмана Flutter Баги е направила вече едно с пулсиращо розово сърце Heart Eyes

Лека нощ!

ПП. Водя ви и една сватбарка: Yum

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 01:49 от kanti

# 320
Добро утро!  Hug

Готвите ли се за сватба? Mr. Green
За вас не знам, но цял Корлудаг се готви!  Laughing

И две клипчета - букета на булката и сватбения марш...
https://vk.com/feed?z=video219765202_456239504%2Fb3f7d6959f52c58 … _-68586478_316890
https://vk.com/feed?z=video219765202_456239505%2F271e90984435ecf … _-68586478_316890

Желая ви хубав ден с тази приятна подготовка!  Joy
А още и резюме и снимки!  Laughing

# 321
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Злати HugСинан HugБлагодаря ви
Канти HugОтново красиви гифчета,Благодаря ти. newsm10

Добро утро!

Нека денят ви бъде изпълнен с усмивки и положителна енергия ! Колкото по-малко отговаряте на негативните хора, толкова по-омиротворен ще бъде животът Ви.
Бъдете благословени с добро и любов!

Няма миг спокойствие за Сю и Джес.Отново Ръза,как става задържан в полицията с тежко обвинение и отново бяга,  30 години  не бяга ,сега още не е влязъл и отново на вън.
Къде  е полицията,явно някой му помага  а,кой newsm78
Защо похищават Джахиде и Хюлия -Бюлент newsm78 не вярвам.
Дано накрая не стане "отмъщението на фризьора" или меко казано на СЦ,всички обвиняват тях та ,да не ни спретнат някоя измишльотина-Не харесвате сценария,изчерпан бил,  и ето накрая Сю отвлечена от Ръза,Джес прострелян.Не вярвам да се стигне до там,не заслужава никой такава участ.

Днес дано подсказката  и снимките ни покажат нещо много красиво, което заслужават ГГ , а и целия екип.

Хубав и спокоен ден bouquet ,в очакване на  снимки, подсказки ,всичко.

# 322
  • Русе
Добро утро!  Hug

Линка  Hug да си призная... май хич не ми е до сватба в ДК  Wink

На фона на такъв фрагман... не знам изобщо дали ще се случи - с този сериал винаги първо предполагам най-лошото... Каква сватба като освен епизода, който следва има и още три... Там какво ще дават?  newsm78

А и сватба на плажа и то щастлива, с радостни младоженци и публика са били част от много сериали, дори и в АСИ имахме втора сватба на такова място. Познато...  Thinking Дали пак ще го използват или там ще се случи нещо неочаквано, което и не се предполага? Дали затова не разкриват толкова много зад кулисни кадри? А пък булката все още е неразкрита...  Thinking

Е... има време, ще разберем.  Peace

Вичи  Hug

А сега... хубав и много успешен на всички!  Peace

# 323

Добро утро, дръзки и запленени! Hug
Добавям "дръзки", защото ми харесва как дръзвате да имате собствено мнение за актьори, сценаристи, режисьори...и всичко останало по сериалите с Туба Grinning  И не се чувствате задължени да ги харесвате  заради нея, заради темата, или заради мнения, които се различават от вашето Peace

Героините на Туба, са абонирани за щастливи повторни сватби Wink Затова се зарадвах на снимките от сета. И докато си измисля тоалета и припомня текста на "Бяла роза ще закича"...то, кошмара под формата на Ръза се завръща Mr. Green Е, поне този път и феновете на справедливостта не му се радват Wink

Малко красавци да ви сложа за хубав ден Grinning Има и анкета някаква за мъжете актьори, които се снимат в момента.  http://magazinn.com/dev-anket-bu-sezonun-en-basarili-erkek-dizi- … su-kim-h26080.htm

Хубав ден желая на всички! Hug Peace

# 324
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,както обикновено си наминала късно и си заредила новите гифчета! bouquet bouquet
Линка Hug,благодаря за инфото от вчера за ЧИ и днес за новите клипчета от мястото на сватбата! bouquet
Вичи Hug,за кафенцето с пожелание! bouquet
Цвети Hug,сватби на плажа е имало и ще има! Wink
Ето и в Кара севда също ще е преди финала и на плажа,дори сцената с подписването е във водата! Laughing !АЯ и СЦ това успяха да измислят и за двата сериала! Laughing
Скрит текст:
Надин Hug,от теб очаквам винаги ново клипче! Wink Hug

Щастлив ден на всички! bouquet bouquet bouquet

# 325
Здравейте Hug

Примката около булката се затяга - видяхме мястото, сцената, част от сватбарите. Понеже сватбите не ме вълнуват вече по сериалите, освен като обстановка (а в ДК не е оригинална Whistling) се  newsm78  дали няма да се случи някакво екшън- или драма-събитие Wink
След ареста на Ръза се  smile3511, че Сю така ще си остане само фалшиво отвличена, но след като Ръза е избягал, вече си мисля дали няма  да я отвлече пред очите на цял Корлудаг барабар с младоженеца и властите или пък цял Корлудаг   няма да очаква Годо, младоженец и тъст да не се , a Ръза като по филмите да с открадната булка Joy Joy Joy

Всичко зависи кога ще е сватбата, дали епизодът ще свърши с думите на прокурора. И още някое и друго въпросче, щом ще има сватба и младите са заживели в имението:
- Тбей дали си е върнал паметта?
- Кои ще са кумовете? Лакейчетата? Корхан и Ръфат? Прокурора?

Вичи, всеки заслужава щастие и спокойствие в живота, но не винаги е възможно и логично. За мене това безметежно щастие под звездите ми идва в повече след целия този гняв и нелицеприятно поведение цели 27 епизода Peace

Канти, Hug  и на мене ми се случва да изпусна момента, че и да си трия пост. Бях продължила с темата кой, какво и защо ми разваля удоволствието от дизито, но виждам, че настроенията са по-други и не избрах опцията "публикувай" вместо да заприличам на Дж с неговата истина на всяка цена Wink Тъй и тъй дизито свършва, а аз съм си направила своя избор за турските сериали Peace

И да се върна на снимките от сета и да ви напомня, че освен модно издокарани, трябва да помислите и за удобството си, да не ви стегне чепикът Wink

Кой е гостът на почетния първи стол newsm78

И едно много сладко рисувано клипче за това с какви помисли можеш да бъдеш щастлив.
https://www.facebook.com/bibi.ilieva.16/videos/1106416666171004/
Сивото облаче ми напомня на Тбей Wink

# 326
Здравейте Дръзки Запленени Дружки
Надин thumbsup много ми хареса това определение Дръзки Запленени

Днес сме в очакване на снимки, резюме, а може и 2-ри фрагман Whistling

Линка Hug сложила си ни нови снимки, и информация от соц.мрежи
/Да ви питам - снощи сложих снимката на "сватбарката Ширин". Вие виждате ли я, защото при мен е ОК. Снощи опитах да видя как е с новата версия на форума и снимката я сложих през него Peace Но там емотиконките са съвсем други и  не са мърдащи Sad И малко ми е трудно да се оправям с тази версия /за сега/. Но сигурно ще минем на нея след време Peace/

Не знам, ама нещо тази сватба  4 еп.преди финала ме навежда на едно тревожно чувство, че ще има още нещо... yes  Sad А и Ийт беше казал, че ще снима до лятото. Така, че може да не му видим физиономията на Ръза следващата серия, но в 30-та предполагам, че ще му се "радваме" доста време Mr. Green

Може и в други дизита да има сватба на плажа този сезон, а и в "Аси " 2-рата сватба беше там Злати Peace, Баги Peace, но предполагам, че СЦ и режисьор имат в предвид това и ще има някакъв елемент на изненада за зрителите. Надявам се да не е с отрицателен знак  Praynig

Баги  yes много си права за това
Цитат
За мене това безметежно щастие под звездите ми идва в повече след целия този гняв и нелицеприятно поведение цели 27 епизода Peace
Но пък са красиви и сцената е хубава с падащата звезда и пожеланието на Сю Heart Eyes
А клипчето преди време го бях гледала и много ми хареса. А за приликата на пакостливото облаче с Тбей  thumbsup
Цвети Hug надявам се вече ДК като е с финал да ти се появи желанието да го изгледаш
Вичи Hug заредила си ни рано-рано с  хубави положителни мисли

Докато чакаме резюме и снимки ви предлагам кратко тестче Flutter
На кого бихте помогнали в тази ситуация?

От отговорите може да разберете интересни неща за вас самите Peace

Скрит текст:
Всеки избор на човека може да разкаже много за него. Много рядко можем да вземем решение спонтанно. Най-често на нашия избор  влияят  вътрешните черти на характера и интересите ни. Днес ви предлагаме един много интересен тест. Вие трябва да разгледате картинката и да изберете на кого ще  помогнете в тази ситуация.  Повярвайте, вашият отговор разказва за вас много повече, отколкото си мислите! Нека да започнем.

Ако решите да помогнете на №1, вие сте високоморален човек, който почита традициите на миналото. В живота вие сте рационалист, който  винаги внимателно  преценява всяко свое решение. Вие сте много добре образовани, така че ви е доста трудно да се смирите  с несправедливостта, с която се сблъсквате.

Ако помогнете на №2, то вие сте много добър човек, който наистина вярва, че животните са по-добри от хората. Просто вярвате, че те са наистина са искрени и беззащитни, а хората често с плетат интриги и вършат  предателства. Не ви е лесно в живота, защото понякога  си слагате  розови очила и отказвате да ги свалите.

Ако решите да помогне на №3, значи вие сте сериозен и отговорен човек. Вие сте трудолюбиви, така че няма да се замислите и веднага ще  помогнете на друг човек, когато той изпитва трудности. Вие имате много приятели, защото хората ви се доверяват. От вас може да се получи отличен лидер!

Ако решите да помогнете на №4, вие сте човек, който наистина се радва да  помага на другите. Обичате  да чувствате, че сте необходими. Това  ви дава усещане за вътрешен подем и жизненост. Обичате  вниманието към себе си, така че не пропускате възможността да се покажете в целия си блясък.

Както можете да видите, този тест разказва за вас много повече, отколкото можехте да си представите! Не забравяйте, че всеки ваш избор  означава нещо. Винаги мислете преди да направите нещо!

Хубав ден на всички! love001

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 13:44 от kanti

# 327
Баги Hug Канти Hug

Ето зад кадър и булката! Heart Eyes

# 328
Ето я и булката  newsm03  newsm68

Много е красива Peace

ПП. Злати Hug дублираме се, но тази красота го позволява

Събрах булката и младоженеца от сета в едно Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 14:32 от kanti

# 329
  Здравейте! Flutter
  Покрай сватбата да прокарам новината за Онур, Туба и "Daha" на фестивала в Карлови Вари. Слагам написанотот от Ранини - има я и конкуренцията:

http://www.ranini.tv/ozel/24759/1/onur-saylakin-ilk-uzun-metraji … film-festivalinde

Сутринта разбрах за едно българче, осиновено във Франция с проблем в очите. Талантливо, но отвсякъде отхвърляно заради недъга му и е започнал да пее по улиците, заради което дори адмирират родителите му. И къде може да почувстват гласа и таланта му? С обърнат гръб - в шести сезон на "Гласът" във Франция. И прави фурор. Peace Избрах да ви сложа това му изпълнение, защото всеки на този свят търси "Някой, когото да обичаш" - Венсан Винел Peace:

https://www.youtube.com/watch?v=8Lq8THVgOFo

Direct 1 Vincent Vinel «Somebody To Love» Queen Saison 6

И след " Feel" на Роби Уилямс на 27.05.2017г. Венсан продължава в "Гласът". Peace

https://www.youtube.com/watch?v=nhb17UYybEU

Успешен и слънчев ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт