Братът на булката...
Къде е Джахидето - отвличането преди или след сватбата, ще е?

ПП
Какъв цвят е умът ви?
мерси, че ни го донесе
благодаря ти за превода му
Изглежда Ръза си е поставил за цел да унищожи семейството на Сюхан
Започва с Джахиде. Дано да не направи нещо на бебето. Предполагам, че ще посегне и на Сю
Надявам се Джес да успее да я спаси в сътрудничеството на Тбей. И дано прогнозата на рускините за сходната съдба на Сю и Фюген да не се окаже истина
Защо ли Ръза похищава и Хюлия?
Не че ми е особено мъчно за нея, но все пак е майка на невръстно бебе
Защо ли така?
Досега предимно някой от актьорите , Тамер Левент най-вече ,пускаха по някоя и друга снимка от сета с колеги
Защо ни лишиха всички тези месеци от тези хубави преживявания - да видим някой кадър от процеса на заснемане на ДК
, Злати
мерси за снимките, написаното в ТТ и преводите на руските подруги 

ще следи когато се появи по торентите или изобщо някъде, да ни каже! 
щом вече се появи на DVD филма скоро след това ще бъде качен в нета. Надявам се, че и скоро след това ще бъде преведен. Поне на руски със сигурност 
много ми хареса поста ти от вчера. Но като се прибрах бях толкова уморена, че нямах сили да се включа и да пиша. А днес вече момента е отлетял безвъзвратно 
, Цвети
, Надин 
Баги е направила вече едно с пулсиращо розово сърце 

Благодаря ви за всичко споделено.
Синан
Благодаря ви
Отново красиви гифчета,Благодаря ти. 

не вярвам.
,в очакване на снимки, подсказки ,всичко.
да си призная... май хич не ми е до сватба в ДК 

Дали пак ще го използват или там ще се случи нещо неочаквано, което и не се предполага? Дали затова не разкриват толкова много зад кулисни кадри? А пък булката все още е неразкрита... 

И не се чувствате задължени да ги харесвате заради нея, заради темата, или заради мнения, които се различават от вашето 
Затова се зарадвах на снимките от сета. И докато си измисля тоалета и припомня текста на "Бяла роза ще закича"...то, кошмара под формата на Ръза се завръща
Има и анкета някаква за мъжете актьори, които се снимат в момента. http://magazinn.com/dev-anket-bu-sezonun-en-basarili-erkek-dizi- … su-kim-h26080.htm

,както обикновено си наминала късно и си заредила новите гифчета!

,благодаря за инфото от вчера за ЧИ и днес за новите клипчета от мястото на сватбата! 
,за кафенцето с пожелание! 
,сватби на плажа е имало и ще има! 
,от теб очаквам винаги ново клипче!

) се
дали няма да се случи някакво екшън- или драма-събитие 
, че Сю така ще си остане само фалшиво отвличена, но след като Ръза е избягал, вече си мисля дали няма да я отвлече пред очите на цял Корлудаг барабар с младоженеца и властите или пък цял Корлудаг няма да очаква Годо, младоженец и тъст да не се

и на мене ми се случва да изпусна момента, че и да си трия пост. Бях продължила с темата кой, какво и защо ми разваля удоволствието от дизито, но виждам, че настроенията са по-други и не избрах опцията "публикувай" вместо да заприличам на Дж с неговата истина на всяка цена
Тъй и тъй дизито свършва, а аз съм си направила своя избор за турските сериали 

сложила си ни нови снимки, и информация от соц.мрежи
Но там емотиконките са съвсем други и не са мърдащи
И малко ми е трудно да се оправям с тази версия /за сега/. Но сигурно ще минем на нея след време
/
А и Ийт беше казал, че ще снима до лятото. Така, че може да не му видим физиономията на Ръза следващата серия, но в 30-та предполагам, че ще му се "радваме" доста време
, Баги
, но предполагам, че СЦ и режисьор имат в предвид това и ще има някакъв елемент на изненада за зрителите. Надявам се да не е с отрицателен знак 
много си права за това

надявам се вече ДК като е с финал да ти се появи желанието да го изгледаш
заредила си ни рано-рано с хубави положителни мисли

Избрах да ви сложа това му изпълнение, защото всеки на този свят търси "Някой, когото да обичаш" - Венсан Винел
:

Препоръчани теми