WIZZ AIR - 26

• 77 983
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Другата България
Прочетох го, но там не пише в големия куфар какво може.

# 421
В големия може и литър шампоан. Simple Smile Въпроса е за ръчния багаж с тези малки опаковка и прозрачна торбичка с цип. В големия може и ютия да си сложите, дезодорант, паста от 200 мл ако щете... Simple Smile

# 422

Всичко може, без експлозиви, киселини и подобни. Навсякъде то пише това.

# 423
  • Другата България
Благодаря на всички. bouquet
Сега имам един тъп въпрос за багажа - лепят ли на него нещо с имената или друго? Щото после как си го получаваш ако не е обозначен, ако има два или повече еднакви куфара?

# 424
  • София
Благодаря на всички. bouquet
Сега имам един тъп въпрос за багажа - лепят ли на него нещо с имената или друго? Щото после как си го получаваш ако не е обозначен, ако има два или повече еднакви куфара?

Слагат лепенки с номер на полет и име, но те са повече за тяхна информация. По него биха го намерили ако се е загубил. А за твое улеснение, най-добре вържи нещо цветно на дръжка или цип, така че да го забележиш отдалече на лентата. Другото е куфарът ти да е шарен, а не от традиционните сиви, сини или черни. Simple Smile

# 425
  • Другата България
Ами точно от тях е. Tired  ooooh!
Сега и това да мисля.

# 426
  • София
Ами точно от тях е. Tired  ooooh!
Сега и това да мисля.

Завържи на дръжките от подаръчните лентички, някоя мартеничка или шарена връзка за обувки. Но сложи на две места, защото не знаеш как ще е захлупен на лентата.

# 427
  • Другата България
Нещо такова ще направя, благодаря за съветите. bouquet

# 428
  • Другата България
Последен въпрос да задам.
Полетът е в 6.30 сутринта, в колко трябва да съм на летището?

# 429
  • Бургас / UK
Последен въпрос да задам.
Полетът е в 6.30 сутринта, в колко трябва да съм на летището?
Към 4:30- 5:00

# 430
Ще пътуваме 2 възрастни и две деца (над 2г)
Искам да закупя клубната карта за група.
Имам следния казус обаче.

Ларнака- Варна (отиване)
София-Ларнака (връщане)

Как се купва карта и да я ползвам два пъти за еднопосочни пътувания?
надявам се да сте ми разбрали въпроса!
Или тази карта за група важи само за двупосочни билети?

# 431
  • София
Членството се закупува заедно със закупуването на първия билет и важи за него, както и за всички полети през следващите 12 месеца. Без значение дестинация и двупосочен или еднопосочен билет.

# 432
Членството се закупува заедно със закупуването на първия билет и важи за него, както и за всички полети през следващите 12 месеца. Без значение дестинация и двупосочен или еднопосочен билет.

закупя ли веднъж членство за еднопосочен как се ползва за следващо закупуване на билети?
с някакъв код ли ?

С примерно закупуване на билети, неофициално имам опция да закупя и съглася с правилата.
предполагам тази опция се променя , след закупуване на членството?

# 433
  • София

закупя ли веднъж членство за еднопосочен как се ползва за следващо закупуване на билети?
с някакъв код ли ?

С примерно закупуване на билети, неофициално имам опция да закупя и съглася с правилата.
предполагам тази опция се променя , след закупуване на членството?
Не. Автоматично намаля цените. Може да си видите датата на изтичане в профила по всяко време. Второто изречение не го разбирам.  Confused

# 434
  • София
Забравих нещо важно - титуляра на членството винаги трябва да е сред пътуващите т.е., ако сте вие - трябва да пътувате /фигурирате в резервацията(-ите) за да важи намалението.
Ползвайте първа страница на темата, описано е перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт