Евровизия 2017 и след това - Тема 22

• 68 548
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • au bout du monde
Добре че Жана не се чува много😁 Не ми допада с бялата перука имитация на Сиа.

Песента иначе ми харесва.

# 586
Аз съм разочарована много. От върл подръжник, тази година ще насоча детето да си избере за която си иска песен да пуска смс-и, но няма да изисквам това да е българската песен. Евровизия ми вършеше идеална работа за музикално събитие с що-годе прилични текстове и облекла, културни различия, езици и образ на държавите за гледане/следене от дъщеря ми на 10. Миналата година Кристиян беше добър пример - дете с няколко езика, пее с чувство, беше скромен и дружелюбен, позитивно момче. От 4 телефона гласувахме на макс. Тази година Жана нямам намерение да я давам за пример, нито ще демонстрирам подкрепа. Останалите в групата пък са ми непознати. За трета година същият екип да съставя песента? Кому е нужно такова пънене? Песен като толкова други. А португалчето показа миналата година, че публиката е зажадняла за нещо по-различно. Освен това прегледах разочарованието на Вида Пиронкова покрай конкурса. Не че нейната песен е невероятна в суровия си вид, но Жана пак се замеси в скандали, а Пиронкова намекна, че нито има прозрачност, нито български идеал. Просто някой се пъне чисто комерсиално да спечели конкурса. Ами загубиха ме, жалко. Дано останалите ми любими европейски нации участват с нещо симпаттично и слънчево.

# 587
  • София
Че Жана е непоносима, така е, но хората явно първо са написали песента и след това са тръгнали да търсят персонажи за нея. Grinning

Песента е добра, всъщност. Не е нещо изключително, но не е и дъно. Съответно искам да я чуя на живо, че така не мога да преценя. Георги съм го чувала, пее добре, другите не ги знам. На фона на повечето денс песнички смятам, че ще се класира добре. Мелодична е, закачлива и лесно запомняща се. Очаквам прилично класиране, защо не и в първите 10.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 14:52 от « Ѕmile »

# 588
  • София
В първите 10 все ще се включим, надявам се.

# 589
Доста бързо набира популярност (на фона на останалите, които излязоха по-рано) и отзивите в YouTube са добри.

# 590
  • Испания
Kristian Kostov
@KristianKostov_

Good luck to Zhana, Vlado, JJ, Johnny and Trey aka @EquinoxBulgaria, who will represent #Bulgaria at #Eurovision 2018! 'Bones' is such a great song!

# 591
  • Пловдив
Днес цял слушам нашата песен.
Все повече ми харесва. Не знам дали е модерна. Сигурно е.
Харесвам Борислав Миланов, предполагам, че идеята за посланието на песента е негова. Душата, любовта извън тривиалното... Някак си направих асоциация с филма Скитницата, и с тематиката там. Това си е моето възприятие на песента.

Kristian Kostov
@KristianKostov_

Good luck to Zhana, Vlado, JJ, Johnny and Trey aka @EquinoxBulgaria, who will represent #Bulgaria at #Eurovision 2018! 'Bones' is such a great song!

Хубаво е, че Владо е част от екипа. Той има евровизионен стаж, от него лъха спокойствие и увереност.
А Кристианчо няма кой да го измести в нашите сърца. Blue Heart

# 592
Една дама направи асоциация на мелодията със скандинавското звучене на саундтрака на "Викинги". Наистина има много общо, но ми харесва.

# 593
Това, което на мен ми липсва в песента, е силна кулминация. Това би могло да бъде компенсирано при живото изпълнение.
Според мен имаме шанс за финал - след предишните две много силни участия сме набрали инерция и песента ни няма да остане незабелязана. Това обаче е нож с две остриета, защото сравнението с Поли и особено с Кристиан е неизбежно. Поне засега сякаш преобладават позитивните отзиви в нета.

# 594
  • Пловдив
Вече има над 200 000 гледания в ютуб.
Но и хейтът започна, случайно попаднах на коментара на Вида Пиронкова - http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/dnes-vsichki-gov … a-evrovizija.html
/аз по принцип си пускам повторение на Сашо и Деси вечер/

Харесвам Гълъбо, но тази жена ми е откровено неприятна. Някак не върви в национален ефир да се изкажеш по този начин...
За протокола чух и нейната песен и не бях впечатлена. Човек трябва да може да поема загубите достойно...

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 23:03 от иланг - иланг

# 595
Поне да се доберем до финала.
Иначе, това "виене" в стил Космос изобщо не е мелодично, нито хармонично. Не ми харесва песента, едва ли българите в чужбина ще я подкрепят. То няма и как да ги накараш да го направят.
Само с вот на жури този конкурс няма да бъде спечелен, така мисля.

# 596
O,неочаквах да ми хареса,но си е подходяща за Евровизия.Важното е как ще я представят на сцената и какви ефекти ще има.Цялостната концепция ще е важна за класирането ни.
Мъжкият глас ми харесва повече,но и Жана е прилично допълнение.

# 597
Песента на Литва:

Песента е много приятна и нежна. По-бавна песен е вярно, но е изпълнена с емоция, а и гласът на певицата ми допада.

# 598
  • в сърцето на един мъж...
Иначе, това "виене" в стил Космос изобщо не е мелодично, нито хармонично. Не ми харесва песента, едва ли българите в чужбина ще я подкрепят. То няма и как да ги накараш да го направят.

Що пък да не я подкрепят?

# 599
  • Испания

Що пък да не я подкрепят?

Щом казва потребителката, няма да я подкрепя.

Общи условия

Активация на акаунт