А коя книга четат в момента децата ви? - 7

• 80 827
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
"Новите приключения на далматинците" е прочетена и харесана.
Започна (9г.):

# 166
Купих новите две от "Изпитанията на Аполон", но девойката каза, че първата започва скучно и не иска да я чете. Ще я оставя нататък да ѝ дойде музата, а междувременно подхвана приказките на Братя Грим. Интересно ѝ е, че са по-дълги, страшни и не така опростени като най-новите версии.

# 167
  • София
Ще пробва Деца играят вън.

# 168
  • София
На моят му хареса Деца играят вън, чете я бавно да си имал за по- дълго.
Обещали сме му да гледа и филма.
Сега ще разнообрази лятното четене, като препрочита някои от книжките за Дръндьо.

# 169
  • Sofia
Щерката (9г.) започна:

# 170
Може ли после да споделиш отзиви?

# 171
Моят син е на 11 г. и чак сега каза, че е впечатлен от книгата, която чете - Пърси Джаксън, повелителят на мълнии. Досега бил чел по задължение. Grinning

# 172
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Моят син е на 11 г. и чак сега каза, че е впечатлен от книгата, която чете - Пърси Джаксън, повелителят на мълнии. Досега бил чел по задължение. Grinning

моят е на 10. изхитрил се е и я намери филмирана Sad
тази книга му е препоръчана от класната, но явно няма да се чете Sad

# 173
  • Scotland
Майчета, помогнете ми с идеи. Трябва да взема подарък за момиченце, което сега ще става 4 клас, т.е. на 10 години. Ще ѝ взема нещо дрешка, но искам и една книжка. Трябва ми наистина интересна, защото детето много не чете. Някоя типично момичешка ли....или де да знам Thinking

# 174
Предлагам "Наследниците" от Мелиса де ла Круз.
Доколкото знам сега това е актуално и има голяма вероятност да се хареса.

# 175
Тази нощ е прочел първата книга от поредицата "39 ключа" -  "Лабиринтът с костите". Преди месц-два я беше почнал и тогава успя да мине 5 страници. Стандартно за него реши предварително, че ще е тъпа. Вчера му поставих ултиматум да започва нова книга, защото след Хък Фин пак започна да цикли на няколко стари.
Е, тъпа, тъпа, а днес очарован ми разказва колко интересни са Ключовете и си зареди втората книга.

# 176
 Дъщеря ми хареса Наследниците. На същата възраст е и й подариха за рд. После вземахме и втора част от библиотеката.

# 177
  • Scotland
Благодаря Ви, момичета! Ще купувам в понеделник, така че всякакви други предложения до тогава са добре дошли. Живея в малък град и за съжаление трудно се намират всички книги, които искам. Ако отида с няколко предложения в местните книжарнички, имам по-голям шанс Grin Свалих я за моя син. Дано и на него да му хареса Simple Smile

# 178
Вчера му поставих ултиматум да започва нова книга, защото след Хък Фин пак започна да цикли на няколко стари.
Какъв ултиматум му постави? Може ли да споделиш опит?
Дъщеря ми зацикли на Скандинавската митология и сега се връща на всевъзможни стари книги, от рода на Карлсон и Лили Чудото!!!
Взела съм ѝ Даркмут, но имало очна ябълка на корицата!!! и изтъкна това като аргумент, че ще е тъпа Angry

# 179
  • Sofia
Ще купувам в понеделник, така че всякакви други предложения до тогава са добре дошли. Живея в малък град и за съжаление трудно се намират всички книги, които искам. Ако отида с няколко предложения в местните книжарнички, имам по-голям шанс
Ако имаш време е лесно с онлайн поръчка. Simple Smile
Иначе е въпрос на вкус, ето моята например харесва засега/докъдето е стигнала  Грегор Горноземеца.
Виж и книгите на Ева ИбътсънХюго и Юсефин на Мария Грипе и  европейските разказвачи на изд. Емас

Общи условия

Активация на акаунт