Професионални серии за коса - тема 114

• 117 227
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Искам да си взема кератиновия 2мин. реконструктор и хидратиращия шампоан на Афоджи.
И преди съм ги ползвала, но съм забравила дали съчетанието беше добро за косата ми.
Вие какво ще кажете за тези продукти?
Търся хидратация.
Замислям се също и върху Редкен или Джойко, но на Джойко май не съм ползвала нищо, а на Редкен имах протеиновата серия Екстийм.

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 13:06 от Алиска

# 496
  • Варна
Момичета, зарибихте ме с тази Алтерна...според вас този шампоан и тази маска дали ще са подходящи за няколко пъти изрусявана коса с твърд и дебел косъм...по рождение суха Expressionless
...в новата версия не виждам опция ПРОВЕРКА НА ПРАВОПИС Frowning1

# 497
Момичета,моля препопъчайте ми ТРАЙНА боя за коса,от която сте доволни

# 498
Момичета, зарибихте ме с тази Алтерна...според вас този шампоан и тази маска дали ще са подходящи за няколко пъти изрусявана коса с твърд и дебел косъм...по рождение суха Expressionless
Според мен не.Както съфорумка писа Алтерна са за по-скоро нетретирани коси.На моята коса са супер,но тя е небоядисвана и нетретирана Peace Но нека и други момичета кажат,все пак всичко си е до коса.Но аз не бих купила без проба,все пак това не евтини продукти (лично за мен) Peace

# 499
Момичета,моля препопъчайте ми ТРАЙНА боя за коса,от която сте доволни

макадамия
https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/trayna-boya-za-kosa-mac … l-100-ml?filter=1

# 500
Намерих поста Simple Smile И аз мисля по същия начин
Мацки ще ми се пак да повторя,за да няма разочаровани. Алтерните и Аура ботаника са за ЗДРАВИ КОСИ. За такива с проблеми обикновено са голямо разочарование. При мен например алтерна рипеър е не ужас а два ужаса  #Crazy. Премита скърцаща ужасна коса.

# 501
Според мен не.Както съфорумка писа Алтерна са за по-скоро нетретирани коси.На моята коса са супер,но тя е небоядисвана и нетретирана Peace Но нека и други момичета кажат,все пак всичко си е до коса.Но аз не бих купила без проба,все пак това не евтини продукти (лично за мен) Peace

Не успявам да отворя линковете, но позволете да не се съглася с това мнение. Аз съм силно изрусена, но Алтерна рипеър са сред най-доброто за моята коса, а съм опитала почти всичко на пазара поне от мостри  Laughing Mr. Green и да, хубаво е да се тестват, аз така се спрях на тях, писах на официалната им страница и си поисках мостри.
Косата ми е плътна и сравнително здрава (като за изрусена  Laughing)
Дъщеря ми не е боядисвана, но и за нея Алтерна за нмоер 1, и то без да знае с какво се мие, просто ги усети.

# 502
  • София
и в рибата, и в арлен има много ограничени 7-ци на Вела Колор. само някакви червеникави нюанси са останали. някой да знае причините за това?

# 503
  • Варна
Аз затова реших да пиша преди да поръчвам...JLo, точно за рипеър питам...явно наистина е строго индивидуално всичко Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 17:19 от trevichka

# 504
Има ли вече отзиви за Дълбоко подхранваща маска с масло от арган и ленено семе Olioseta Oro Del Marocco ?
И моята коса се беше засушила в жегите-с Лореал Прокератин се оправи  Laughing

ПП.с изрусен косъм съм и Алтерна Рипеър ми е супер изсушаваща.Въобще марката е  Naughty

# 505
  • Варна
 Мишелче утре вечер ще имаш отзив за маската и шампоана   Laughing. Не издържах  Embarassed. Рускините ги превъзнасят до господа,даже миналия ден се заговорих с две Наташки в нашата риба. Бяха дошли за боята ама нямаше ни боя ни шампоан ни маска  Sad. Поръчах си онлайн утре ще ги взема и ще дам отзив.

# 506
prinzesata  bouquet чакам.
Звучат ми като бюджетен вариант на Марокан обаче май много искам  Laughing

# 507
Има ли вече отзиви за Дълбоко подхранваща маска с масло от арган и ленено семе Olioseta Oro Del Marocco ?

Имам мостри, утре ще ги пробвам и ще пиша  Peace
Моята коса леко живна, но не знам от кое точно. Редувам маски с Комплекс 5 на Rene Furterer, ямайско черно рициново масло плюс купешки маски. Предния път измих с Recreate на Лореал, явно за протеинче е зажадняла, очаквах да липсва точно хидратацията, имам и ампула и ще направя още един тур скоро. Днес съм с Кюн слънцезащитните и кристалите за диамантен блясък на Алфапарф. Чак диамантен не е, но косата ми е много жива и се сее, точно такава я исках. Остана да запазя час за да я оформя малко и ще стане супер  Heart Eyes

# 508
  • Бургас
Чакам и аз за отзив,принцеске. Simple Smile

# 509
Момичета, използвам само хидратиращи продукти, но когато късам косъма на две и изобщо не е еластичен, а директно се къса. Това не значеше ли, че косата има нужда от хидратация? Нещо не мога да преценя какво иска.... Къдрава е, нетретирана, небоядисвана и леко суха в краищата.

Общи условия

Активация на акаунт