Пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 84 071
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Блинг, и в Токуда беше така с обезболяващите. Сложиха една система и после чак вечерта ми дадоха...аналгин  Grinning На едната съквартирантка също мрънкаха, че била лигла, че нарочно не давали повече илачи, защото така матката се прибирала по-бързо и т.н. Не знам дали наистина е така, но десет дни след секциото, моята беше перфектна. Иначе и аз отидох с голямата кошница за морфин и как ще ме боли чак при раздвижването, ама малко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Боби, страхът винаги го има, но аз съм малко кон с капаци. Понеже аз самата бях много палава и все бях в рани, сега хич не се връзвам толкова. Паднал от леглото, ударил се в стената, ходи бос и гол...ми така ще е Joy Та наслаждавам му се, без истерии.

BTW, след лапарото и аз отидох на работа. На втория ден Mr. Green Ама след секциото, мъжът ми ме обръщаше на леглото до петнайсетия ден  Crazy

# 541
  • София
Блинг, може и да е късно вече за този съвет, но ти препоръчвам да си вземеш свещички Профенид. Започват да действат до 15-тина минути след поставянето
Скрит текст:
слагат се в дупето
и действат около 12 часа. Обезболяват всичко в областта на таза и корема. Такова обезболяване се практикува в една от частните болници в София. Използват го основно за родилите секцио, но и на мен ми дадоха след нормално раждане, много бях благодарна. Родих в 4 през нощта, на сутринта си поисках обезболяващо, дадоха ми и в 8 часа вече си седях на дупето без никакви болки.
Бързо възстановяване ти желая и много прекрасни мигове с бебка! Simple Smile

# 542
  • София
На мен ми слагаха инжекции и системи, но само първите дни. След това беше ако имам нужда да си слагам свещички същите профинит. Донесоха ми 10 и ми казаха че мога да си ги взема в къщи ако имам нужда.

# 543
  • София
Днес всички палчета са за Дели. Много успех, мила!!!  Praynig Praynig Praynig

# 544
  • София
Всички палци за Делии Peace шушулката да си те е харесала и с едно хубаво ЧХГ.
Блингче бързо възстановяване,да си се радваш пълноцено на беба.Прибрахте ли се вече  newsm78

# 545
Дели, солни палци и от мен!
Палци и за Боби, да получи яснота от изследванията тази седмица.
Успешна и слънчева седмица на всички!

# 546
Дели, успех днес. Да видиш най-хубавото ЧХГ на света и да си пазиш бебчо 9 месеца. Чакаме само хубави новини. Много, много ти стискам палци. Heart Eyes Peace
Мерси, Поли. Дано, че ми се изчака чакалото.  Laughing

# 547
  • От Луната
Абе гадно е. Утре стават 4м и все още мястото все едно не е мое. Ставах, на всеки час ... Сълзи ми течаха, но останех ли повече беше много по зле. 3тия ден ми беше преломен и най-труден физически и емоционално. Малкото беше с жълтеница, инфекция и на система, а аз бях като емоционална бомба с катетър. Не ми го махаха заради бъбречна инфекция и беше доста ангажиращо да го мъкна из коридора. Абе още ми пари под езика, като се сетя.
И все пак си струва. Аз търпя на болка, но емоционално бях срината и това ме прекатури. Но има хорс дето са като сърни. Съквартирантката ми беше над 100кг, роди кошмарно и на втория ден се къпа сама.

Дели, стиснати палци!
Боби, дано резултатите са добри!
Елена, успех и на теб.
Много стиснати палци за всички.

# 548
Креми, да от няколко дни сме в  къщи Wink
Палци за Дели fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за подкрепата, момичета Hug Ще се уча да живея с болката и това е. Важното беше да разбера, че повредата не е в мен. Защото до момента не получавах голямо разбиране от лекари и близки, а това срива психически.

# 549
Не знам дали това ще те успокои, но аз на 40ия ден след секцио си възобнових тренировките. Та ще стане по-лесно, въпреки че сега ти изглежда нереално.

# 550
  • София
Момичета, пускайте палците, пак е 0.

# 551
Eeee Deli, syvalqwam  Hug

# 552
Дели ooooh! Hug Hug Съжалявам много!

# 553
Ееех, Дели.  Hug С това хубаво ембрионче така се надявах. Много съжалявам. Дано последното ембри да е твоя бебок.

# 554
Дели Hug, съжалявам.
Блинг, направо настръхвам от това отношение по болниците. Не стига, че си достатъчно стресиран от самия процес на раждането и всичките емоции за след това ами и освен, че те боли трябва и да си благодарен, че са те нахокали.
Бебка, спокойна ли е или будувате нощем

Общи условия

Активация на акаунт