Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 55

• 120 882
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Иванита, комбинация 1) е прекасна! Моят син цвят е тюркоазен, но това, което си предложила си подхожда доста. Тамън имаш баланс топли/студени нюанси. Бъди смела, няма да прекалиш Simple Smile
А корнизите от Икеа са страхотни, семпли, супер.

# 691
На мен също с корнизи ми седи по завършено, но ММ като се е запънал - не ще и не ще гипсови корнизи на тавана. А други решения не са ми известни Expressionless
Как да го убедя - не знам Angry

# 692
  • Русе, България
Таванни корнизи имаме във всички стаи у дома, стои по-завършено и лесно се прикриват несъвършенства в ъглите. Не е нужно да са гипсови! Нашите са най-обикновени, много леки, стиропорени. Лепят се със силикон, режат се много лесно с онези ножовки, позволяващи различен ъгъл.

За дилемата ново перде или сини възглавници в тон - показаните сини възглавници са много интересни, не е просто цвят, а десен, който носи свой характер. Мисля, че ще паснат добре и ще допълнят свежата визия, идваща от аквариума + ще помогнат за приобщаване на дивана. Друг контрастен цвят - оранжевото, което беше предложено - също ще пасне. Така могат да се заформят два, а защо не и три, комплекта плътно перде, две възглавници и подложки за хранене на масата, които са се сменят според сезона.

# 693
  • Варна
И от мен + за сините пердета. Тези възглавнички са много хубави от новия Стокхолм.
И тези са подходящи

Аз исках да купя плат на метър, но не може в центъра за поръчки Варна, трябвало само на място в София Sad

Корнизи вече почти не съм чувала някой да прави гипсови, те си имат своя чар, но ги виждам за високи тавани.

Вече има от стиропор, полистирол, мдф и прочие и могат да бъдат напълно изчистени прави "английски" тип.

# 694
  • Street of Dreams
На мен също с корнизи ми седи по завършено, но ММ като се е запънал - не ще и не ще гипсови корнизи на тавана. А други решения не са ми известни Expressionless
Има решение - боядисва се 5 до 10 см под тавана вратата, тоест се оставя бяла най горната част, без да е корниз. Става много хубаво, в момента всичките ми стаи са боядисани така.

# 695
Може ли снимка?

# 696
  • Варна
Има решение - боядисва се 5 до 10 см под тавана вратата, тоест се оставя бяла най горната част, без да е корниз. Става много хубаво, в момента всичките ми стаи са боядисани така.

И при мен е така, но само сантиметър бяла ивица. Оптически скрива всяка неравност на тавана. Не съм виждала с по-широка лента, ще е ок ако покажеш. Peace

# 697
При мен са така корнизите (още в ремонт..)
Скрит текст:
хол
детска

# 698
  • Street of Dreams

# 699
  • Street of Dreams

Понеже не съм вкъщи, показвам каквото имам в телефона, извинявам се за което. Долу первази също е бял и 10см висок. Когато съм там, ако искате, мога да ви направя по-свестни снимки Simple Smile

# 700
  • Street of Dreams

# 701
Благодаря, харесва ми. Ще крада идеята с боята. На мен лично ще ми е претрупано да има корниз на пода и на тавана. Може би е ок за по- големи стаи.

# 702
OnDiNe_, страхотен цвят на стената в стаята.

# 703
  • Варна

OnDiNe_ много ми харесва у вас!

mariat
това е и най-бюджетното решение, защото хубавите молдинги са си скъпи. Внимавай с тиксото за отсичане, понякога прави проблеми и сваля шпакловката при отлепяне. Отлепя се на 45 градуса, бялото на границата с много добре отцедена четка/валяк почти сухо. Назад из темите бяха препоръчали хартиено тиксо на Теsa.

# 704
OnDiNe_, страхотен цвят на стената в стаята.
+1   може ле да кажеш номера на цвета. И аз си търся такова сиво. Доколкото виждам не синее сивото.

Общи условия

Активация на акаунт