Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 433
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да, нещо такова имах предвид и аз  Peace

# 676
На мен все още ми е непонятно как става това с 15тина минути разговор с децата и толкоз е вниманието, всичко останало е тантри, философия и оргазми. Не искам да си представям как бих се чувствала, ако майка ми ме приемаше за някакъв ангажимент, чиито глупости трябва да изслуша за 15-20 мин и после марш в стаята да си "развиваш въображението". При това майка ми си беше на работа по 8 часа на ден. Сума време сме прекарали играейки микадо, игра на думи, гледали сме филми, говорили сме си, готвили сме...

Съгласна съм, че терминът "време за семейството" звучи малко клиширан и банален, но реално си е точно това. Прекарването на време, правейки нещо заедно. Ясно е, че това не може да е 24/7, но да кажеш, че не приемаш за секс клатене под 2 часа, но на децата си обръщаш 15 съдържателни минути на ден и това е достатъчно... вярно ми звучи мнооого странно.

# 677
  • София
Идея нямам какви са тия измъчени 15-минутни разговори с децата. Сирена, искаш един качествен секс да ти е час, а аз държа на един час качествен разговор с дъщеря ми. Може и повече разбира се, стига тя да има желание. Всеки ден след училище ми разказва надълго и нашироко за съучениците си, какво са привили и разговаряли. И на мен ми е интересно, включвам се активно в разговора, майтапя я и съпреживявам с нея случващото се. Надявам се и занапред да е така.
Много изместихме темата, съжалявам.

# 678
  • София
Чужди деца не се броят, те са интересна екзотика за бездетните.

Проимай свои и тогава ми разправяй за какво сте говорили.

Аз си имам мои, с чужди по-скоро нямам приказка и не съм детишарка, не мога по много да си говоря с чужди деца. Но ако с някое от моите си говоря само 15тина минутки, ще решат, че сме нещо болни  hahaha Ние като седнем на вечеря и не можем да станем от приказки - и то основно откъм децата.
А ако съм само аз и едното дете, което и да е, там вече може и два часа да си минат като стой, та гледай.

# 679
Разговорите с децата са безценни на всякаква възраст. Освен заради доверието, близостта и прочие, на едно от първите места (поне за мен) по важност е, синът ми да слуша и попива интересна, богата и правилна реч. Никоя книга не може да обогати речника на човек така, както думите да се усвояват "в движение", от живото слово.
Средностатистическите тинейджъри имат огромни проблеми с ясното формулиране на теза, защита на тезата с аргументи,  преразказ на случка, синтезиране на опорни точки... Това са неща, което се усвояват с лекота и без излишна академичност У ДОМА, именно в процеса на разговори и общуване.

Ама къде е връзката със секса, убийте ме, не знам...

# 680
А децата ви изобщо говорят ли с други хора, или майката трябва да е винаги на предна линия? Защото си мисля, че ако много се натискам да говоря с децата, то измествам други разговори. Само си мисля...защото по принцип това, което през 80-те беше "мамино детенце", сега е стандарт.

# 681
Връщам разговора по темата с въпрос към семейните от вас - имате ли навика да си правите периодични изследвания за STDs и дали ползвате презерватив със законната половинка.

# 682
Изтествахме се веднъж в началото, ползваме презервативи- не от недоверие.

# 683
Не се изследваме.
Ползваме - за предпазване от бременност.

# 684
Коитус интеруптус не върши ли работа?

# 685
Не и ако не съм готова да имам някъде 5-6 деца:) щото може да реши, че много ме обича и да ми направи още едно...

# 686
Нормалните хора отглеждат децата си като личности, останалите по график.

# 687
Коитус интеруптус не върши ли работа?
Не, разбира се. Сперматозоиди се отделят и по време на акта, не само при еякулация.
Затова има толкова много аборти, защото някой умник е излъгал жена си, че върши работа. Но какво му пука, нали няма него да стържат после докторите.

# 688
Нормалните хора отглеждат децата си като личности, останалите по график.

Те са си личности, но това не значи, че няма нужда от график.

Ей ги Family Fun Pack- явно си обичат децата, имат шесто вече, ама без график не става.

А децата си гледам и ще гледам под график по една много прагматична причина: човек с график и методично отношение има по-големи успехи от интересна личност, която обаче омазва всичко. Затова гледам да предам важните неща, стратегически. Избрала съм военния подход, не цивилния- нали знаете разликата?

# 689
  • София
Едно ми стана интересно- как Сирената ще успее да предаде цялата тази мъдрост на дъщерите си, за която е говорила по темите- аз ще ги уча на това, на онова, да се държат еди как си и всичкото това -в рамките на 15- минутна комуникация. Ако отговорът е, че ще ги изчакаш да пораснат малко и тогава вече ще си водите разговори, помисли. Децата не са толкова тъпи и помнят, и усещат вниманието. Peace
След 6-7г може и да могат да водят нормални разговори, но няма да искат да ги водят с теб, защото ще си тази, която ги е пренебрегвала и в пубертета ще си кажат "айде, 15 минути изтекоха, махни ми се от полезрението".

Общи условия

Активация на акаунт