Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 18

• 44 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Вероника Айше директно я нареждам до Франческа Пенка, и още други 2 - 3 имаше от сорта  Laughing

# 46
Познавам мъж на име Целволет.

# 47
Висла
Ера

# 48
Аблена (името означавало планински божур)
На наш приятел дъщеря му се казва така. Винаги се налага да се обяснява, че не е АЛбена, а е АБлена и името означава планински божур..
Навремето я записали с разрешително от съвета , че го нямало името в именника.

# 49
  • Countryside
Тенислав е ужасно, звучи ми като тения. Никакъв тенис не ми идва на ум. Има хубави мъжки имена с Т, примерно Тома.
В този дух, познавам Тольо, това е цялото име, мислех че е галено от Анатоли, но не би.

# 50
Връбка (абитуриентка).....

# 51
# 52
Габриела-Дейтона,
Брусен (момче),
Петромира, Йорданита (сестри)
Чудомир
Илинда
Павли (момче)
Мелица
Савелла
Офелия
Рустислав

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 02:33 от pina

# 53
Не са странни, но са неприятни - Кирилка и Стаматка. Трябва доста да не ти пука за детето ти, за да му дадеш такова неприятно име. КИРилка и Стаматка, което се римува с патка.

# 54
  • Варна
Аблена (името означавало планински божур)
На наш приятел дъщеря му се казва така. Винаги се налага да се обяснява, че не е АЛбена, а е АБлена и името означава планински божур..
Навремето я записали с разрешително от съвета , че го нямало името в именника.
Всъщност оригиналът на името е именно Аблена. Йовков разменя двете букви за свой разказ и така новото име добива популярност.
http://club50plus.bg/categories/fun-lubopitno/articles/liubopitno-za-imeto-albena

# 55
  • Варна
Чудомир познавам, от Варна.Кръстен така, защото много трудно го заченали.Интересно име е.

Габриела-Дейтона съм я засичала някъде из ФБ.Звучи ми като пистата, на която се провежда Формула и Наскар  Laughing

# 56
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Купен Купенов на около десет   Blush сигурно има интересна родова история с това име, но все пак...

# 57
А Златодара, Рафаил и Ерин-момче

# 58
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ганета и аз познавам и мислех, че е рядко име, но явно съм сбъркала. Имах учителка със звучното име Връбка, викаха й Дръвка...

# 59
  • Countryside
Купен Купенов на около десет   Blush сигурно има интересна родова история с това име, но все пак...
А аз познавам Хубен Хубенов на около 30г  bowuu
И Чудомира, но се съм я питала за произхода на името...

Общи условия

Активация на акаунт