Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 18

• 44 973
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Германия

Едно време беше разпространено името Илияна-от Илия.Сега е рядко срещано.

Аз познавах на времето (преди 20 години сигурно) една Илияна, която се прекръсти на Лилия.. тогава така и не разбрах защо  newsm78

# 106
  • Варна
Селин/ момиче/
Лорейн/ момиче/
Мирон/ момче/
Виторио
Дан
Фаустина
Едварт
АнаНбел
Тотодар
Ситара

Всички с български презиме и фамилия.

# 107
Тотодар...

# 108
Направо тото шанс Mr. Green

# 109
  • Варна
Добавям и един СаймАн.Може аз да съм в грешка, но съм чувала за СаймЪн/ като произношение.... Thinking

ИванИела

# 110
Aum, и мен натам ме изби ooooh!

# 111
Сетих се за актьора Китодар.В тема за момичешко име с М,се сетих за Мелъди Тодорова.Не ми звучи добре. Rolling Eyes

# 112
Китодар някак си бих го приела като луда приумица, без обяснение за никого, освен за създателя на името. Ама Тотодар ми идва точно като спечелен от тотото Simple Smile

# 113
  • Countryside
Сигурно са го спечелили от 6от49  Mr. Green

# 114
  • София

Ха ха ха!
Грациела. Малко странно е името, но очакваш да видиш грациозно момиче, а тази конкретно е доста пълничка и е груба като поведение. Голямо  разминаване...

# 115
  • Варна
И аз познавам една Грациела с подобно описание.
Това ми спада към пожелателните имена, обаче често има парадоски.Като напр. познавам Светла, която е доста тъмничка, Весела, която е голямо мрънкало и т.н.  Laughing

# 116
  • София
И аз познавам една Грациела с подобно описание.
Това ми спада към пожелателните имена, обаче често има парадоски.Като напр. познавам Светла, която е доста тъмничка, Весела, която е голямо мрънкало и т.н.  Laughing
В този ред на мисли, може би е добре пожелателните имена да са "страшни" и "лоши", така не се създават очаквания, които да не се оправдаят Simple Smile
Дали има име Кисела? Май Гроздана, Страхил, Страшимир са подобни.

# 117
На мен ми е странно АНдриана... хубаво е, ама това "н" не му е мястото там. Има също и АНдриан.
Имам позната Трънка, а всъщност е много мила жена Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 14:57 от Purplee

# 118
Андриана е от Андрей, затова има 'н'.

# 119
  • Пловдив
Трънка срещнах и аз преди една седмица случайно - пазарджиклийка, живееща в София. Може да е същата.

Чувала съм и Тройка, преди години като работех на едно място, в съответната структура в друг град имаше жена с такова име.

Общи условия

Активация на акаунт