MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 797
  • 884
  •   1
Отговори
# 435
Уау, какви коментари! Токев само суперлативи каза до сега за Божана.
Като го знам какъв педант е  Joy

# 436
Достойно второ място на Димитър.

Не харесвам Божана, но заслужено ще спечели. Ако може да спре да циври, много ще й се зарадвам  Grinning

# 437
И на Димитър нещата са супер!
Искам да ям от тези хора до пръсване. Десерти! Mr. Green

# 438
  • В тъмната гора.
БОЖАНА, ГЕНИЙ В КУХНЯТА   newsm20 Досега не съм гледала толкова добра готвачка в Мастършеф дори на световно ниво....

# 439
Не харесвам Божана, но заслужено ще спечели. Ако може да спре да циври, много ще й се зарадвам  Grinning
Е един път от 3 месеца, позволено и е.

# 440
Победителите в предните сезони ми се виждат пълни аматьори, като гледам Божана сега  Laughing
То и за това се знаеше кой ще е победител още преди да започнат снимките, след издънките от втори сезон. Ако ме разбираш какво имам в предвид, за това и намекнах как един от миналия сезон коментира, че МШ 3 е лъжа.
В смисъл?.Айде казвай какво знаеш ..то почти свърши.Събуди ми любопитството.

# 441
  • in Wonderland
Въпреки, че ненавиждам мириса на розова вода, бих опитала и десерта на Димитър. Страхотно изглежда, трябва да му се признае!
Много самонадеян бе,  Laughing Laughing

# 442
  • София
Божана беше много стабилна и оригинална, Димитър ми бледнееше, колкото и да го хвалят шефовете.

Плюс това Димитър не направи попара с вино, таман щеше да ги отстреля.

# 443
Божана, това е победителя за мен, наистина показа много техника, много иновации, имаше какво да се види от нея, научи също! Димитър не е също по-долу но Божана я харесвам.

# 444
zari65 и другите, къде сте бе?  Joy

# 445
  • Пловдив
Шеф Михалчев колко съсредоточено отпива....На Димитър чинията ми прилича на творенията на дъщеря ми. Постига същият ефект с кал, трева и глухарчета. И после като ги размаже направо Мастър шеф. И това още като беше на 4 години.....

# 446
Като гледам Божана и Димитър и пак се зачудих какво правеше и Авокадото там при тях Close
Та те са светлинни години пред нея!
 Само им изяде от времето на финала - можехме да им се порадваме още.

# 447
Е един път от 3 месеца, позволено и е.

То че е позволено, позволено е разбира се, нейно право си е  Grinning
Мен обаче ме дразни. Както и цялото й нестабилно поведение и изблиците й.

# 448
  • Великобритания
и двамата се представиха блестящо наистина

# 449
  • Ню Йорк
Десертът на Димитър е на световна класа.

Общи условия

Активация на акаунт