Избор на прахосмукачка- 2

• 118 242
  • 785
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, изчетох цялата тема, искам нова прахосмукачка - лека, удобна да мога всеки ден да я пускам, но е мн важно да е възможно най-тиха, понеже имам бебе и плаче от шума, а и съм бременна и чакаме второ, та ми трябва нещо, с което набързо да минавам килима. Много ми се искаше да е вертикална ама май за моите нужди ще ми дойде скъпичко, та се спрях на
http://www.technopolis.bg/bg/Bagless-vacuumcleaners/Vacuum-clean … C9334-09/p/813676
и
http://www.technopolis.bg/bg/Bagless-vacuumcleaners/Vacuum-clean … RO3786EA/p/818346
но може ли да ми кажете, коя е по тихичка, иначе май за ефективност  за горе долу на 1 ниво по това което разбрах. Благодаря ви предварително Simple Smile

# 226
Аз имам Филипс-тиха е,като гледам показателите на Ровента са същите като Филипса-ниво на шум-79db!

# 227
  • Варна
crazytedi
точно на същите два модела посочени от теб съм се спряла и незнам коя да избера .
По назад четох че Ровента изпускали прах от контейнера , ако това е така не е добре ;
От този модел на Филипс май всички са доволни , но и разликата е почти 100 лв отгоре  newsm78

# 228
И аз имах колебания коя от двете марки да избера,но като прочетох,че Ровента изпуска прах,бързо взех решение!Твърдо Филипс.Измежду  моделите power pro има и с по-ниска цена,под 200 лв.

# 229
Филипса като се изпразва контейнера как е? Видях, че капака му е на панти и не се маха?

# 230
Зависи от модела,на моя се маха,изхвърлям боклука като го наведа над кофата и всичко пада,не махам капака,просто няма нужда.Измива се много лесно целия контейнер.В началото ми беше кеф след всяко чистене да го измивам,но вече не.Има едно Max и в книжката пише като стигне до това ниво боклука,тогава се почиства и измива.

# 231
Много ви благодаря за отговорите. И аз предоложих, че филипса ще е по добрия вариант.

# 232
Търся мнения за Philips FC6404 / 01 PowerPro Aqua 3-в-1. Ако някой я има моля да сподели.

# 233
здравейте  и аз към търсещите ,само дето и аз не знам какво искам ,имам Куче с много косми  както и две малки деца.Не успях да изчета всичко. Харесала съм си няколко модела но те са все ми идват скъпи .Това са на Миеле и Филипс .Ровента не съм им фен .Arnica  също харесах ни май е много шумна.Някой до сподели нещо . 500 лв за прохусмокачка на момента няма как да заделя

# 234
# 235
В Зора има потресаващи намаления на Филипс, чак ме е яд, че вече съм си купила. Който иска нова прахосмукачка, сега е моментът.

# 236
  • Ст.Загора
  От една седмица съм със същата , повече от доволна съм . Аз от магазин Зора я купих .

# 237
В Зора има потресаващи намаления на Филипс, чак ме е яд, че вече съм си купила. Който иска нова прахосмукачка, сега е моментът.
Ох сега и мен ме яд ,че сега ги нямам парите Sad Cry .
Dkoki  a oт колко време я ползвате имате ли домашен любемец.

# 238
Ние имаме домашен любимец, мноооого-много пухкав, справя се машината перфектно с космите.

# 239
Имам я от два месеца,нямам дом.любимец поради алергия,точно затова избрах и Philips.Прах чистя веднъж седмично вече,защото след като мина с накрайника за прах,нов се натрупва многооо по-бавно!

Общи условия

Активация на акаунт