"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Ту им се радваме, ту им се гневим(особено на Демолина bash box smile3555 с нейните изцепки smile3516 smile3515 отвреме-навреме) но да им пожелаем да ги видим и в есенното промо на канала, newsm17 защото специално аз оставам без сериал.
Не, че, ще е болка за умиране, Laughing но като гледам от задаващите се никой не ме привлича на този етап(малко този със Сечкин, но не знам дали, ще ми е достатъчно за да го загледам, newsm12 че съм станала мноооооого капризна, по-бетер от турските зрители Mr. Green).
Имаше подобна на тази снимка, но не е същата, затова я публикувам.

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 15:22 от Neidjal

# 391
И аз ще му дам шанс, но от сега усещам, че ще ме разочароват  hahaha

Така миналата година се кефех за Висшето общество и излезе такава тъпня  hahaha А този, който най-малко очаквах (309) ме грабна и ме държи до ден днешен  hahaha

# 392
И аз ще му дам шанс, но от сега усещам, че ще ме разочароват hahaha

Така миналата година се кефех за Висшето общество и излезе такава тъпня  hahaha А този, който най-малко очаквах (309) ме грабна и ме държи до ден днешен  hahaha
Нещо мацката на Сечо не ми е баш таман.
От всички настоящи бях започнала няколко и окапаха от ситото ми на бърза ръка/само Ичерде с Ча гледам оттук-оттам колкото да съм в час със случващото се. Всички други, които се опитах да загледам ги зарязах охооооооо и си останах само с опитите да ги продължа, а във Висщето Общество така и не ме привлече главната екранна двойка, и бях дотам(от всички млади симпатяга ми бе младежа от другата двойка, не Хазар-Енгин).
А № дори и не знаех, че съществува такъв, и подминавах тази тема като малка гара(споменавала съм го и преди) даже не си спомням Thinking как, кога, и защо надникнах тук, newsm78 и се паркирах трайно. Mr. Green Joy

# 393
# 394
Ееее, туй Нурайче няма ли да пристигне в Анталия, много ми е сладка?! Heart Eyes

# 395
Сигурно в събота, защото има ученици  newsm78
Този уикенд нали беше на сватба, та си остана  Laughing
Аз гледах лайфа с нея в неделя, няма такава сладурка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 396
Сигурно в събота, защото има ученици  newsm78
Този уикенд нали беше на сватба, та си остана  Laughing
Аз гледах лайфа с нея в неделя, няма такава сладурка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да, беше сватбарка.
Много е слънчева и позитивна, и с Хасан са ми много приятна двойка.
Какъв лайф с нея, от сватбата ли?

Скрит текст:

# 397
Да, на плажа пускаше фенер  Heart Eyes

# 398
Скрит текст:
Добре, че отидоха на снимки Heart Eyes извън Истанбул.

Сонга hahaha във вихъра на танца. Joy

SET/Ляле и Онур
Скрит текст:

Има и видеа, но са далечни, и не си личи кой, кой е.

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 17:08 от Neidjal

# 399
 wavey wavey
Приятна изненада като се прибрах от бачкането - купища снимки... Добре мотивират екипа с почивка на такова райско място. Тъкмо и
Скрит текст:
Деметче и Фукофон да си починат един от друг, че като гледам - нищо, ама нищо общо нямат...
 само дето с феновете се снимали и двамата на едно и също място... странна работа Mr. Green Mr. Green

# 400
Скрит текст:

Скрит текст:
От фейса му.
Откакто стана данданията това момче забрави за туитъра си и започна да джитка във фейса си, и по-добре, че в туитъра се разхожда биг-боса. Sunglasses Mr. Green
Скрит текст:
Скрит текст:
Хаштага е #enromantikanım/#самыйромантичныймомент

Скрит текст:
Отиват на плаж, зле ли им е, а!? Laughing
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240649%2 … l_wall_-116464248

И Севинч е пристигнала, което значи, че по някое време и Бетюл,  Laughing ще цъфне в 54 серия.
Скрит текст:
Новая фотография от продюсера Айнур.
(Девушки справа работают в этом отеле brand&marketing)

Смешна работа е тяхната, ние пасем на къра и не виждаме, че хората /колеги и не само, и феновете са едни, и същи, и се снимат на едни, и същи места по едно, и също време/един след друг. ooooh! Stop
Направо лапешка история. doh
Ако не беше нелепо и смешно, щеше да е жалко Peace(за мен).
Видиш ли ти ако се фотнат заедно продуцента, ще ги разкъса, #Crazy ай стига глупости. Stop

С дъщеричката на сценаристката Бану, казва се Зейнеп.

Офффф пък Фуркан с този дядовски каскет, ще ме умори и веднага се сещам за Лалка, и Онур в епизода когато бяха старци.
Хич не ми харесва с каскети. Stop

Аааайде и Фатма с тях, Mr. Green че да не остане по-назад.

Айде и нашата Stop с тях. ooooh!

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 19:24 от Neidjal

# 401

Търчам на помощ на другарче, че положението много напечено  Joy Joy Joy Joy Joy

# 402
Скрит текст:

Търчам на помощ на другарче, че положението много напечено  Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImao rotfImbo

Тия пък що се не качат на покрива ooooh! и оттам да снимат. #Crazy
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239634%2Fc78106ef … pl_wall_-60100797

От фейса му.
Скрит текст:

Е сега  hahahaвече бай Фарук трябва да ги обезглави. Stop

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 19:54 от Neidjal

# 403
# 404

Общи условия

Активация на акаунт