Как да го накарам да свърши ?

• 29 717
  • 110
  •   1
Отговори
# 60
Просто аз нямам какво да правя на 12 часови смени и започвам да въртя интрижки и игрички. Знам, че не ми отива на годините, но съм си такава. Създавам чужди профили от сайтовете за запознанства и започвам като вляза в контакт с него да го разпитвам. И той явно има нужда от слушатели и се започват едни обяснения. А и странното е че не търси друго. Просто иска слушатели.  Кара съм и приятелки, които той не познава да му пишат. Пак едно и също.

Ти сериозно ли? Той не търси друго, ама виси в сайтове за запознанства. А ти нямаш какво да правиш на работа (!) и създаваш фалшиви акаунти, молиш приятелки да му пишат.
Няма да те съдя и да коментирам повече, но ми е много интересно дали посвещаваш толкова време и усилие на детето си, примерно.

# 61
Не че нещо, ама е ОГРОМЕН червен флаг това, че говори пространно за партньорките, коя колко издържала и дали изпитвала болка. И теб кефи ли те да слушаш за премеждията на чуждите вагини? И после те разнася какви номера въртиш?

Гърл, направо си намерила златно съкровище в тоя мъж...

На мен лично не ми говори. Почти не говори за другите. Просто аз нямам какво да правя на 12 часови смени и започвам да въртя интрижки и игрички. Знам, че не ми отива на годините, но съм си такава. Създавам чужди профили от сайтовете за запознанства и започвам като вляза в контакт с него да го разпитвам. И той явно има нужда от слушатели и се започват едни обяснения. А и странното е че не търси друго. Просто иска слушатели.  Кара съм и приятелки, които той не познава да му пишат. Пак едно и също.
Хах Кими,тук направо ме загуби като защитник  Stop

# 62
  • Куциндрел
Толкова време мина, а Кими още не е пораснала.
Не знам кога смята да бъде майка на детето си.

# 63

И даже няма нужда от "коя си ти, че да ми кажеш"- тя сама си разказа цялата катастрофа, в която живее. Че и продължава да дълбае надолу.

Разбирам след развода да пощурее малко, 6 месеца, година, две, ама после се очаква да се кротне и или да намери нов мъж, или да се посвети на детето- в един момент всеки купон свършва, иначе става трагикомично. Не може да си луда мацка нон стоп, докато до теб расте дете и става все по-разбиращо.

# 64
  • Куциндрел

И даже няма нужда от "коя си ти, че да ми кажеш"- тя сама си разказа цялата катастрофа, в която живее. Че и продължава да дълбае надолу.

Разбирам след развода да пощурее малко, 6 месеца, година, две, ама после се очаква да се кротне и или да намери нов мъж, или да се посвети на детето- в един момент всеки купон свършва, иначе става трагикомично. Не може да си луда мацка нон стоп, докато до теб расте дете и става все по-разбиращо.
Кими няма развод, с бащата на детето й не са се женили.
Детето й с раждането си все не е желано, а тя се чуди на кой мъж да се надупи.

# 65
  • София

Няма и да порасне- тя нали си написа, че си била такава.
Инфантилна е думата, според мен.
Важното е, че даяни на протриване и клатене с часове, та има с какво да си запълва останалите 12 часа от денонощието.

# 66
Едно е да поискаш съвет какво да направиш,за да задоволиш приятелят си друго е да се пречиш,че видиш ли не ти пречи и 3 часа лашкана и симулиране,че и на всичкото отгоре да да правиш фалшиви акаунти,за да "Разбереш" какво мисли той.Аз имам чувството,че ти търсиш одобрение,похвала за неща които съвсем не трябва да са ти на дневен ред.

# 67
Е поне има едно предимство, че тоя не свършва лесно: няма опасност да й направи второ бебе.

Развод, раздяла, все тая, важното е, че е самотна майка с дете, а се държи като турбо-мацка. Поне да търсеше мъж с пари, ама може на визия да не го докарва за тоя типаж.

# 68
Браво на Сирен! "Уцели" момичето от първия й пост!

# 69
Няма какво да уцеля, тя сама ги разправя тези неща за себе си. Аз само съм се научила да разпознавам кога една жена иска да е истински дива вълчица, но й се получава да се превърне само в уличен помияр. Това е болно състояние, живот, който не е креативен, не върви на никъде и дълбае дъното.

Ако не се спре, след 15 години ще е "женски бараба", квартален парцал, погрозняла, бедна и кисела. Може и алкохоличка.

# 70
  • Варна
Аз се отписвам от темата. Явно положението е неспасяемо. Жалко за детето.

# 71
Да, неспасяемо е. Чела съм Кимми преди години, но към момента не се е променила нито на йота. Затова по-горе написах, че още първият пост на Мамасита е съвсем разумен и авторката само ще спечели, ако го прочете и обмисли внимателно. Не е признак на особен интелект да скачаш като котка, попарена с вряла вода, само защото написаното е от Мамасита, без да си си направил труда да го прочетеш и обмислиш.

# 72
Да, неспасяемо е. Чела съм Кимми преди години, но към момента не се е променила нито на йота. Затова по-горе написах, че още първият пост на Мамасита е съвсем разумен и авторката само ще спечели, ако го прочете и обмисли внимателно. Не е признак на особен интелект да скачаш като котка, попарена с вряла вода, само защото написаното е от Мамасита, без да си си направил труда да го прочетеш и обмислиш.
Явно е имало и предистория която съм пропуснала,затова си позволих да я защитя,но сега съжалявам.Дано наистина се осъзнае,че след 10-тина годинки ще е отчаяна и може би пристрастена към чашката.

# 73
Предисторията е, че точно заедно с мен изкара оня неприятен кисел период веднага след развода, с дете на около 2г. Само че след това почна да пуска във форума едни драми, каквито хич не й е работа. Имаше цяла тема за търсене на цветнокожи...сори, ама за мен в България да търсиш цветнокож за секс си е високорискова практика. Вместо да започне да действа прагматично и целенасочено...

Абе то си е казано и в Библията, мъдрата жена гради дома си, глупавата със собствените си ръце го руши.

# 74
  А кой е Мамасита?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт