А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 736
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 750
Taffta,
Читаво за Варна е СУЕО- руското училище.Тази година има много интересна паралелка- първи език руски, втори немски.

Идеално за който има вече някакво ниво по Ае да научи още  два езика.

Приятелка- учителка ми похвали и Климент след седми клас.

В елекротехникума от тази година има паралелка приложно програмиране. Предполагам, ще обере доста деца с висик бал.

В бившия ТОХ се учат много усърдно езици

Нито най добрите учители са само в МГ и ЕГ, нито свестните деца виреят само там.

# 751
  • В морето
Доста хора се влияят от тази статистика.
Дишайте дълбоко има време да измислят децата как да си подредят желанията.  Peace
Те децата са ги измислили. Друг е въпросът , че при тези високи балове желаното място явно ще се размине. Ние трябва да измислим сравнително читаво училище  в което да се класират.

Бихте ли дали пример за такива във Варна? Благодаря!
Първа езикова например.

Да, но предполагам, че точно тя се има предвид под "желаното", та след нея кои се "водят" читави?
Желани са някои гимназии, просто, защото са набедени за читави, а всъщност разочарованието идва после.
Мога да дам приемер- дъщеря ми завърши търговската гиназия- много  по-малко желана,получи много добра общообразователна  подготовка, както и високи резултати на ДЗИ/ без уроци/. Като + на всичко излезе и с професия.
Имам  дете в езикова, разликата е огромна, и не само в образователен аспект, а в самата атмосфера,отношения учител-ученик и мн.др. Та, така.
Езикова, но друга, не Първа, така ли? От там ли са другите впечатления?
Търговска гимназия с каква специалност, ако е удобно?

# 752
.....
Естествено, че не може. Въпросът беше, че според Господинът нямало особено значение. Като няма се питам защо изобщо се занимава със статистики и иска детето му да влезе в "елитно". Така или иначе според него е едно и също и "светът нямало да свърши".
Ясно е, че няма да свърши, но контекстът беше друг.
А на всички вас пожелавам спокойна и наситена с много алкохол вечер. Аз поне смятам да се напия Wink
Желанието е НПМГ и смятам, че му стига и не се вълнувам, защото и да не се получи не е тревога така или иначе това е гимназия, тепърва му предстои висше, а за там не си и мисля да е в БГ.

# 753
  • В морето
 Peace

Нито най добрите учители са само в МГ и ЕГ, нито свестните деца виреят само там.
+1 +1
Благодаря, че отговорихте!

# 754
magi_sveta  bouquet ,

Подкрепям с две ръце всичко написано. Сега гледах статистиката за миналата година. Ами толкова добре е направена. Как може да не се получава тази година? Като не са го заложили в софтуера, да го правят ръчно. Какво ще се оправдават?! А и как досега не го видяха и да се обадят във фирмата, отговорна за софтуера? Сигурна съм, че щяха да реагират.

# 755
.....
Естествено, че не може. Въпросът беше, че според Господинът нямало особено значение. Като няма се питам защо изобщо се занимава със статистики и иска детето му да влезе в "елитно". Така или иначе според него е едно и също и "светът нямало да свърши".
Ясно е, че няма да свърши, но контекстът беше друг.
А на всички вас пожелавам спокойна и наситена с много алкохол вечер. Аз поне смятам да се напия Wink
Желанието е НПМГ и смятам, че му стига и не се вълнувам, защото и да не се получи не е тревога така или иначе това е гимназия, тепърва му предстои висше, а за там не си и мисля да е в БГ.

От сърце желая успех на детето Ви! Peace

# 756
Мерси много

# 757
Днес бяхме в 22 у-ще ,организацията беше добре ,не сме чакали .Имахме късмет ,учителка по бел ни показа работата и сме оплескали преразказа като имаме 20т нищо ,че цяла година госпожата на частните уроци ни убеждаваше ,че прави преразказа за около 30 т .Сега ни остава с бал 464,75 къде ще ни приемат.

# 758
Kat33, Как разбрахте , че имате 20т на преразказ ? Останах с впечатлението от други родители, че н може да се разбере точкуването.

# 759
Kat33, Как разбрахте , че имате 20т на преразказ ? Останах с впечатлението от други родители, че н може да се разбере точкуването.

Жената която ни показа работата му дори му прегледа преразказа изречение по изречение и му каза къде е сбъркал ,стояхме повече от 30 мин .На теста проверихме неговите отговори с верните ,които бяха окачени и дори ни ги сметна.Така разбрахме колко има на първата част.

# 760
  • Sofia
Така като гледам "статистиката" ще има много деца с еднакъв брой точки. Какво се случва, ако има 3 свободни места и десет желаещи деца с еднакви точки?

# 761
Ами като знае колко точки имат на 1 модул, вадят от общия сбор точки се получава отговора Simple Smile. Имате 85 т. ,но на 1 модул 55. и за 2 модул остава 30 т.

# 762
Така като гледам "статистиката" ще има много деца с еднакъв брой точки. Какво се случва, ако има 3 свободни места и десет желаещи деца с еднакви точки?
Класират ги по определения в наредбата ред от следващи показатели.

# 763
  • София
Тъй като нашите точки няма да са достатъчни за топ елита на София, кажете ми кои езикови гимназии са прилични, за да кандидатстваме там. Интересуват ме само училища с интензивен език и подготвителна година- английски или френски.

# 764
  • столицата
Някой по-горе питаше за СМГ. Съгласно план- приема , тази година има 6 паралелки , всяка от по 26 деца, без квоти.
Нямам идея за оценките на децата от училището по Мат и БЕЛ, но освен ако не е някое парашутистче, предполагам, че всички следва да имат 6-ци по МАТ. Иначе едва ли ще са при равни начала с останалите ученици. В нашия клас очаквам над 50% от учениците да имат 6-ци по Мат и БЕЛ в дипломите независимо от резултатите на матурата, т.е. 6-ци без реално покритие със знания.

Общи условия

Активация на акаунт