А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 447
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 260
Вяра, много благодаря.  Heart Eyes
Най-важното е да са здрави.  Praynig
Вчера имах чувството, че нашият ще  се разболее.  Rolling Eyes
Почти през цялото време след часовете лежа, спа или придрямва. Явно натрупаните през годината умора и напрежение си казаха думата. Организмът имаше нужда от почивка.
Днес е по-свеж.  Praynig

# 1 261
  • София
НПМГ е шит, не го споменавайте в елитените.

И това не в вярно, освен ако е част от конспирацията да се отблъскват  кандидатите.  smile3506

# 1 262
  • I want it all and I want it now.
Знам , че нямаш нищо общо с въпросният сайт и затова се учудих  Mr. Green
На Дидева съм много признателна, не веднъж ми е помагала  Heart Eyes

# 1 263
Струва ми се , че в сайта на Данибон са отчетени по високите балове тази година.
Миналата година точките са били с 4-15 надолу. Може би за СМГ не е много показателно , тъй като там въпросителните са много. Най- малкото , защото тази година натам ще се насочат деца , които са с добри оценки и подлъгани  от лесните задачи  ще решат , че това е тяхното училище.

# 1 264
  • Русе
  Дидева, ти кат една легенда се носиш тук.  Grinning Дет се вика от тема на тема и от век на век. Дай боже - здраве и дълголетие, щот трябваш.

Чиби, на патерици - жив и здрав Сашко. В много неспокойно време празнува детето. Пожелавам ви успешно класиране на желаната позиция и леко и успешно занапред.

Още оформят, изпитват. И утре пак тъй.
  Започвам да се настройвам за най-неблагоприятния вариант  и меря, кое ми е по-малко неприятно - електротехникума или близката гимназия с противоречиви отзиви, в смисъл няма положителни, ама поне да няма крайно отрицателни. Чудя се даже дали да не мине на индивидуално, ако се готвят за състезанието,че поне да си спестя влияния разни и преподаватели разнообразни.

# 1 265
  • Бг-мама
Цитат на: mimiska link=topic=980494.msg35128155#msg35128155 date=1496918082

[b
Зечова[/b], на твоя батко специално палцестискане от мен! Simple Smile
Heart Eyes Heart Eyes

# 1 266
Амбър, благодаря.  Hug
Поне НВО и резултатите от тях бяха минали. Но пък на самия му рожден ден прави изходно ниво по биология.  Wink
Нашите са оформени.  Party
Дори вече събраха пари за почерпката след връчването на свидетелствата.  newsm68

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 14:00 от Чиби

# 1 267
Няма нищо лошо и нередно даден сайт да се стреми към по-висок рейтинг. Естествено! И стремежът към висок рейтинг не означава, че информацията в него не е достоверна.
А това, което Министър Дидева прави доброволно няма дори да коментирам. Мога само да благодаря.
Скрит текст:
Министър Дидева, аз лично бих била благодарна да споделите в лично съобщение и непубликуваните статистики, които сте направила. Дори и да не са подписани, прошнуровани, прономеровани и подпечатани с гаранция за достоверност:)

# 1 268
  • София
mimiska Peace

# 1 269
  • Варна
Някой от Варна знае ли къде ще се подават заявления за първо класиране? Дали по избор ще са училищните гнезда или като предходни години ще са посочени кои входящи номера в кое училище да бъдат?
Поне според сайта на РУО - Варна, заявяления ще се подават в училище по избор. За гр.Варна са ОУ "Цар Симеон І", ОУ "Добри Чинтулов", VІІІ СУЕО "Ал. С. Пушкин", СУ "Св. Климент Охридски", СУ "Димчо Дебелянов",

# 1 270
  • На края на вселената!
Излязоха резултати от проверка на способности рисуване

# 1 271
Помощта на Дидева е безценна , няма спор.   Peace Heart Eyes

# 1 272
Попаднах на информация за онлайн подаване на заявления за класиране.

Цитат:

"От тази година заявление за участие в първи (трети) етап на класиране след положени изпити чрез тест и проверка на способностите за приемане в VIII клас може да бъде подавано по електронен път в сайта https://priem.mon.bg/, който ще бъде активен за въвеждане на желанията на учениците от 16.06.2017 г.

Друга възможност за подаване на заявления е на хартия в училищата-гнезда: "

Източник:
http://regalia6.com

# 1 273
  • София
Помощта на Дидева е безценна , няма спор.   Peace Heart Eyes
И на пенсионирана русалка Peace

# 1 274
Помощта на Дидева е безценна , няма спор.   Peace Heart Eyes
И на пенсионирана русалка Peace

Peace

За това електронно подаване на заявления  някъде появиха ли се подробности или ще чакаме до 16,06?

Общи условия

Активация на акаунт