Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 382
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Хора в св. Неделя всеки четвъртък от 10ч се чете Кипрянова  молитва. Прави се водосвет, носят се дрехи и питка и се четът имената на близките хора за здраве.Дрехите е хубаво известно време да се носят. Аз мисля така да разваля моята магия. Хубаво е да се отиде 3 поредни четвъртъка и да се напръска дома със светената вода. И да не се яде месо в деня и може и деня след ритуала. Другото което знам че работи е да си купите бял тамян от църквата и няколко зрънца да се поставят в чаша с вода, което да изпиете. Вярвайте и всичко ще ви се подреди. Зарежете тея ходжи и шарлатани печалбари.
Успех на всички.

Да внеса малко уточнение:
1. Когато се ходи на такива молитви (Киприянови, Василиеви,... ) поне 24 часа ПРЕДИ да се отиде на молитва трябва да се спазва пост.
2. Отива се по-рано и се записват имената ( плаща се по 10 - 20 стотинки на име ).
3. Носят се дрехи за тези които не могат да присъстват
4. Хубаво е да отидете на литургията която е преди тези молитви. Ако тогава вземете Нафора, то си вземете чиста кърпичка в която да го завиете и го изяжте СЛЕД като мине Киприяновата молитва.
5. Ако правят водосвет си вземете шишенце за светена вода. С нея може да напръскате дома след като го почистите, т.е. изчиствате, правите китка от нечетен брой листа здравец и с нея наръсвате дома ползвайки светената вода. Който иска може и да прикади с тамян след това.
6. Тамяна трябва да се стрие на прах и така се изпива с водата. ОБАЧЕ имайте предвид, че действа вредно на зъбите, така че не прекалявайте с това.
7. Когато се носи питка, то тя трябва да е правена без мазнина. След като свърши ритуала част от нея се дава на свещенника, част се раздава за здраве а останалата се отнася в къщи. За това някой жени правят питката от няколко малки питки като "слънце", дават една, една-две разчупват и раздават за здраве а останалот е за тях. Питката като се слага пред иконата на Пресвета Богородина пред олтара докато трае молитвата в нея се забожда свещ която се запалва преди ритуала, ама за подробности питайте възрастните жени в църквата които правят това.
     Със светената вода която се взема от такъв ритуал се сипва малко в шепи и се "измиват" очите и чело на хората в семейството, т.е. сипвате на човека в шепите и той отпива глътка, после си намокря очите , челото и косата. 

# 286
Здравейте момичета! Преди около 5 години ходих при една жена от Овча купел, казваше се Марина. Живееше някъде след дипломатическите блокове. Таксата и беше 60лв. Сега като се върна назад, виждам, че доста неща е уцелила и искам да отида при нея, но съм затрила телефона. Някой случайно да е чувал за нея и да има нейни координати?

# 287
Хора в св. Неделя всеки четвъртък от 10ч се чете Кипрянова  молитва. Прави се водосвет, носят се дрехи и питка и се четът имената на близките хора за здраве.Дрехите е хубаво известно време да се носят. Аз мисля така да разваля моята магия. Хубаво е да се отиде 3 поредни четвъртъка и да се напръска дома със светената вода. И да не се яде месо в деня и може и деня след ритуала. Другото което знам че работи е да си купите бял тамян от църквата и няколко зрънца да се поставят в чаша с вода, което да изпиете. Вярвайте и всичко ще ви се подреди. Зарежете тея ходжи и шарлатани печалбари.
Успех на всички.

1. Когато се ходи на такива молитви (Киприянови, Василиеви,... ) поне 24 часа ПРЕДИ да се отиде на молитва трябва да се спазва пост.
2. Отива се по-рано и се записват имената ( плаща се по 10 - 20 стотинки на име ).
4. Хубаво е да отидете на литургията която е преди тези молитви. Ако тогава вземете Нафора, то си вземете чиста кърпичка в която да го завиете и го изяжте СЛЕД като мине Киприяновата молитва.
5. Ако правят водосвет си вземете шишенце за светена вода. С нея може да напръскате дома след като го почистите, т.е. изчиствате, правите китка от нечетен брой листа здравец и с нея наръсвате дома ползвайки светената вода. Който иска може и да прикади с тамян след това.
6. Тамяна трябва да се стрие на прах и така се изпива с водата. ОБАЧЕ имайте предвид, че действа вредно на зъбите, така че не прекалявайте с това.
7. Когато се носи питка, то тя трябва да е правена без мазнина. След като свърши ритуала част от нея се дава на свещенника, част се раздава за здраве а останалата се отнася в къщи. За това някой жени правят питката от няколко малки питки като "слънце", дават една, една-две разчупват и раздават за здраве а останалот е за тях. Питката като се слага пред иконата на Пресвета Богородина пред олтара докато трае молитвата в нея се забожда свещ която се запалва преди ритуала, ама за подробности питайте възрастните жени в църквата които правят това.
     Със светената вода която се взема от такъв ритуал се сипва малко в шепи и се "измиват" очите и чело на хората в семейството, т.е. сипвате на човека в шепите и той отпива глътка, после си намокря очите , челото и косата.  

Знам че за магия се чете Киприянова и Василиева молитва .И двете ли се четат в един ден, и само едната ли е достатъчна или трябват и двете за по-голяма сила.
А колко пъти трябва да се ходи или е необходимо само едно ходене , аз мисля че един път е достатъчно ако е правилно направено по канон .

# 288
Киприяновата литургия се прави  против магии, а Василиевата против магии и обсебване. Литургиите се правят в различни дни. Иначе може да се четат и молитвите от свещенник върху пострадал, но това предварително трябва да е уговорено с него. Причината е, че се изисква подготовка и пост - както физически, така и духовен и въздържане от секс в този период, както за свещенника така и за пострадалия. Ако не е литургия а само молитва, това най-често става като е коленичал пострадалия в храма, свещенника го покрива с епатрахила си и чете молитвата. Нормално е пострадалия след четене на такива молитви да чувства общ дискомфорт, а има и случаи на припадъци в храма.
Коментар за силата на молитвите няма да правя. Трябва силна вяра на самия пострадал, иначе и цялата богуслужебна литература да изчетат върху него няма да има ефект. За това свещенниците правят преценка в какъв случай каква молитва да четат. Но за това е предварителния разговор с тях и те дават напътствия и обесняват кое как е. Другото което е - няма как молитва или ритуал в църквата да не се правят по канон. Това би било в разрез с Християнството !

# 289
Здравейте ,интересуваме някой чувал ли е за Роза от София ,гледала някъде зад католическата църква .Имате ли телефон и координати,ако някой е ходил може ли мнение

Поздрави

# 290
Здравейте,искам да попитам,знам,че вече едва ли някой има негови координати,но все пак за Динко от Тервел искам,да попитам,известно ми е че вече не живее там,но съм чувала от мои познати,че много точно описва и познава,моля ако някой все пак знае нещо за него нека напише.
Благодаря Ви  bouquet

# 291
Здравейте,искам да попитам,знам,че вече едва ли някой има негови координати,но все пак за Динко от Тервел искам,да попитам,известно ми е че вече не живее там,но съм чувала от мои познати,че много точно описва и познава,моля ако някой все пак знае нещо за него нека напише.
Благодаря Ви  bouquet
Динко отдавна не е в Тервел и повече не гледа. Търсете някой друг.

# 292
Здравейте, чета ви отдавна, но сега се реших да пиша. Нямам много опит. Обиколих няколко човека от списъка от София, но ще изчакам да мине малко време за да дам по обективна оценка. Наистина съм в трудно положение и не знам към кого да се обърна. Молбата ми е препоръчайте ми някой от София или от югозападна България.

# 293
Някой да е бил скоро при Керанка от Добрич? Отзиви може ли?

# 294
Успех на всички.

Знам че за магия се чете Киприянова и Василиева молитва .И двете ли се четат в един ден, и само едната ли е достатъчна или трябват и двете за по-голяма сила.
А колко пъти трябва да се ходи или е необходимо само едно ходене , аз мисля че един път е достатъчно ако е правилно направено по канон .

Някой хора ходят и по често. Аз ще отида 3 пъти, така си го усещам. Иначе в св неделя са се постарали за всичко. Режат хляба след молитвата, като взимат част от всяка питка която да остане в църквата, палят и свеща която се поставя в средата на всяка питка. След ритуала свеки минава , през попа за да бъде напръскан за здраве и да целуне кръста. Наистина е хубаво да се пости в деня преди и в деня след молитвата. Записват се имената, като може да се запишете и за следващия четвъртък, дори и да не сте там. Единственото безумие наистина е че много хора закъсняват бутат се покрай попа с питки и свещи в последния момент което е неуважение към ритуала поне според мен.

# 295
Някой да е чувал нещо за Анастасия Христова ? Приема в София.

# 296
Попаднах на тази статия за Любомир Алексиев
http://www.mila.bg/Article/5547481
Ако някой го е посещавал, моля да сподели впечатления. Иначе момчето интересно разсъждава.

# 297
Търся телефона на ясновидеца Стоян от кв. Зора в Стара Загора. Преди години бях ходила, но съм затрила телефона.

# 298
  • France/ София
Здравейте,

Чета ви, тъй като и аз се съветвам с гледачки от време на време  Blush и мисля че помага, особено когато човек е отчаян от нещо, знае че то ще се оправи, има някаква яснота.

Исках да ви споделя за една жена от Пловдив с която контактувам от около две години и която има доста попадения. Също така е малко като духовен учител.

Тя е в Пловдив, но може да се говори с нея и по телефона.

Ако има заинтересувани казва се Елена и мога дам координати на лични.

поздрави

Марина

# 299
Здравейте,

Чета ви, тъй като и аз се съветвам с гледачки от време на време  Blush и мисля че помага, особено когато човек е отчаян от нещо, знае че то ще се оправи, има някаква яснота.

Исках да ви споделя за една жена от Пловдив с която контактувам от около две години и която има доста попадения. Също така е малко като духовен учител.

Тя е в Пловдив, но може да се говори с нея и по телефона.

Ако има заинтересувани казва се Елена и мога дам координати на лични.

поздрави

Марина

Здравейте пиша от тел .и нещо не мога да се справя бихте ли ми дали координати номер?на лични.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт